Login

  Vuoden 2024 Fribakansan Birdie Tour järjestetään kesäkuun alussa. Kiertueella kierretään 8 suurinta frisbeegolfkaupunkia, joista jokaisessa pidetään klinikka + parikilpailu. Kiertue alkaa Fribakansan kotikaupungista Jyväskylästä ja päättyy yhdelle maailman hienoimmista radoista Kippasuolle. Klinikoilla tullaan antamaan yksilöllistä opetusta taitotasosta riippumatta ja siinä käydään sekä rystyheiton, että kämmenheiton salaisuudet läpi. Kiertueen aikana meiltä on mahdollista myös ostaa fribakansan P3X-kiekkoja.

  Kiertueen huikein suoritus palkitaan erikoispalkinnolla (DiscGolfPark Pro Target - Portable arvo 449e)! Osallistuaksesi suoritus pitää jakaa TikTokkiin #BirdieTour


  Kiertueen aikataulu 2024

  • 3.6. Jyväskylä (Vesalan Monttu)
  • 4.6. Kuopio (Puijo Discgolf)
  • 5.6. Oulu (Hiironen DiscGolfPark)
  • 6.6. Vaasa (Ristinummi DiscGolfPark)
  • 7.6. Tampere (Centteri DiscGolfPark)
  • 8.6. Turku (Lausteen frisbeegolfpuisto)
  • 9.6. Espoo (Oittaa frisbeegolf Kalliometsä)
  • 10.6. Heinola (Kippasuo Pro DiscGolfPark)

  Klinikka

  Fribakansa on heittänyt birdieitä jo monta vuotta ja nyt on tullut aika opastaa kädestä pitäen meidän parhaimpia oppeja vuosien varrelta. Jo ennen Fribakansan syntyä Esa ja Aarne paneutuivat tekniikan saloihin ja kävivät yhteensä noin 25 vuoden lajikokemuksella läpi melkein kaikki normaalit heittäjän ongelmat itsekin. Opittuja tietoja hyödyntäen Fribakansa aikoo parantaa jokaisen klinikalle saapuvan heittotekniikkaa niin rystyheitossa (Esa valmentaa) kuin kämmenheitossa (Aarne valmentaa). Klinikalla pääset kehittämään siis molempia heittotyylejä tai vähintäänkin oppimaan niistä toisen jos jompi kumpi ei ole ennestään vielä tuttu sinulle.

  Klinikka maksaa 40e, jolla saat Fribakansan speciaalikiekon (vain klinikalle osallistuville saatavilla) ja 1h 30min valmennusta. Katso tarkat hinnat kaupungin alta, sillä seuran jäsenille hintaa on alennettu.

  Klinikan aikataulu ja muu info löytyy jokaisen kaupungin alta.

  Parikilpailu

  Parikilpailu alkaa pian klinikan jälkeen ja siinä pelataan yksi kierros best -shottia. Kisassa kolmelle parhaalle parille on  luvassa palkintoja lahjakorttien ja speciaalien tuotteiden muodossa. Muista myös jakaa TikTokkiin huikeista suorituksista klippejä #BirdieTour, jotta sinulla on mahdollisuus voittaa DiscGolfPark Pro Target - Portable arvo 449e

  Parikilpailu maksaa 15e/pari, jolla pääset mukaan kilpailuun ja tuet Fribakansan tulevien videoiden tekemistä. Kisasta voit tietenkin myös voittaa speciaaleja palkintoja ja osallistua huikeimman suorituksen palkintoon.

  Parikilpailun aikataulut ja muu info löytyy jokaisen kaupungin alta.

  Ilmoittautuminen

  Ilmoittautuminen klinikalle ja parikisaan aukeaa jokaiseen kaupunkiin 4.5.2024 klo 12.00, joten laita kalenteriin merkintä, niin et missaa mahdollisuutta osallistua Fribakansan Birdie Tourille. Kiertueelle osallistumalla tuet myös Fribakansaa ja näin ollen videoita, klinikoita ja tapahtumia saadaan tuotettua myös jatkossa ja toivon mukaan yhä hienommissa puitteissa ja laadukkaammalla tasolla.

  Muu info

  Kaikki muu tarvittava info kuten rekisteröityminen ja tarkemmat aikataulut löytyvät jokaisen kaupungin sivun alta!

  ps. Kiertue tullaan myös kuvaamaan ja siitä tullaan tekemään Youtube -video. Ilmoitathan viimeistään paikan päällä, mikäli et halua ehdottomasti näkyä meidän videolla.

  Share

  What would you like to share?