Login

08/24/19 08:00 Golfstart|Julkujärvi DiscGolfPark → FD Classic Layout 2019 | Lauantai|FINLAND, Länsi- ja Sisä-Suomi, Pirkanmaa, Ylöjärvi


INFOPAKETTI LAUANTAIN KIERROKSELLE

08/23/19

Infopaketti kisaajille, sekä katsojille.

Parkkeeraus: Käytämme kuvassa näkyviä parkkialueita P1 sekä P2. Kuvassa punaisin pistein merkatulle tiealueelle autoja ei ennakkotiedoista poiketen jätetä. Alueella on lauantaina juoksutapahtuma, johon he tarvitsevat koko tieuran.
Ilmoittautuminen sekä tuloskortit, ja niiden palautus:
Ilmoittautuminen 15 minuuttia ennen omaa lähtöaikaa kisatoimistossa, joka on teltta ja joka näyttää siltä että siellä ei myydä ruokaa tai myydä kiekkoja.Kisatoimistosta matkaan saatte pelaajapaketin(huom. kaikki saa pelaajapaketin)
Tuloskirjanpito on 1+1 mallinen, yhdellä tuloskortilla ja metrix-kirjanpidolla. Tuloskortit saatte tiillä ja samalla saatte vielä muutamat tarkennukset radasta ja radalla tapahtuvista asioista.
Tuloskortit palautetaan kierroksen jälkeen kisatoimistoon.
CTP-kilpailut lauantaina: 
MPO, MA2, MA40 ja MJ18:n yhteinen CTP väylällä #11
FA2, MA50, MJ15, MA3 ja MA4:n yhteinen CTP väylällä....#11!!! 
Legendaarinen triplamando toimii siis kaikkien CTP-väylänä, mutta merkkaukset tuloksista yo. luokkajaon mukaisesti.
Alueella tapahtuu osiossa huomenna:
Julkujärven alueella juostaan lauantaina jonkinasteinen Xtreme Run festival Run-tapahtuma joka alkaa kello 14 ja päätty noin 15.45. Tämä ei vaikuta juuri muuten, mutta alueella on silloin tavallista enemmän juoksijoita ja heitä on joillain siirtymillä. Antakaa juoksijoille tilaa mennä ja temmeltää, hekin antavat meille tilaa nauttia upeasta kesäsäästä aina niin ylväissä kuulaakson maisemissa ja nauttia lajista jonka takia söisimme vaikka siipiä parkkipaikalla!
Radan alueella on rujosti lippusiimaa, mutta ne eivät kosketa meitä millään väylällä, millään tavalla. On juoksijoita varten etteivät eksy.
Ruoka: Ah, tuo ihana syy liikkua tai olla liikkumatta. 
Ruokaa on tarjolla niin siipien, kuin makkaran muodossa ja grillit ja raskakeittimet alkaa huutamaan siinä kello 9 korvilla. 
Kahvia tarjolla jo reilusti ennen kello kahdeksaa.
Vielä hetki siivistä. Ilmoittautumisen yhteydessä on mahdollisuus tilata ruoka ennakkoon, kertoa kastikkeen tulisuusaste, hoitaa maksu käteisellä tai kortilla (kyllä. luit aivan oikein, kortilla) ja lähteä radalle tietoisena siitä, ettei nälkä kauaa kutita, kun siivet jo porisee ollessasi väylällä 21.
Ei muuta, huomenna hommat kunnolla käyntiin ja huomenna myös aamupäivän aikana laitetaan parikisan tulokset palkintoineen julkaisujunaan!
- Julkujärvi vaikenee, mutta vain hetkeksi-
-FD Competition Crew, Mako's Wings & Love, FD Deli-

Sponsors

InnovaStore

Share

What would you like to share?