Login

08/25/19 08:00 Golfstart|Julkujärvi DiscGolfPark → FD Classic Layout | Sunnuntai|FINLAND, Länsi- ja Sisä-Suomi, Pirkanmaa, Ylöjärvi


TIEDOTE KOSKIEN LAUANTAIN PELATTAVAA RATAA

08/22/19

TIEDOTE:On jo myöhä ja järjestävällä taholla on teille su....
Meinasin sanoa ensin että että surullisia uutisia, mutta muotoilen asian uudestaan. 
Meillä on teille uutisia. Uutiset koskevat lauantain ja Fat Discs Classicin ensimmäistä kierrosta. Huom, vain lauantain ensimmäistä kierrosta. 
Tänään rataa kasatessamme huomasimme kuulaaksossa jotain sinne kuulumatonta, nimittäin rakennustelineet kisaväylien 6 ja 7 välisellä siirtymällä. Asiaa selviteltiin ja meille täytenä yllätyksenä korvanappiin tuli tieto, että radalla järjestetään lauantaina jonkinasteinen ExtremeRunin korvike.. (tässä kohtaa TD:n sydän jätti 8 lyöntiä välistä, otti ne kiinni tuplamäärällä kunnes jälleen tasaantui) Asiaa selviteltiin ja kyseessä tietokatko, jonka syystä kumpikaan tapahtumien järjestäjistä ei ollut tietoinen toisistaan. Radalta juoksijoita ei pois voinut häätää, etsimme ratkaisun ja päädyimme seuraavaan: 
LAUANTAIN kierrokselle rataa muokataan niin, että kisaleiskan väylät 12 ja 13 jää pois ja tilalle otetaan vain yksi väylä, mutta sitäkin klassisempi. Nimittäin Kuulaakson vanha ykkönen tekee paluun, tällä kertaa väylänumerossa onkin kaksi ykköstä ja kutsumme sitä lauantaina numerolla 11.
Muutoksia emme toivoneet, niitä kuitenkin saimme mutta ainakin järjestävän tahon puolelta voinen sanoa, että kompromissi joka jouduttiin tekemään poistaa ainakin kysymyksen " Miksi vanhaa ykköstä ei pelata?" 
Parikisassa, sekä sunnuntain finaalikierroksella layout on edelleen sama kuin alkuperäinen suunnitelma.
Muutoksesta tullaan lähettämään pelaajille sähköpostia, sekä se tullaan julkaisemaan metrixin uutisissa ja lisäksi tästä mainitaan vielä ennenkuin ryhmäsi lähtee kierrokselle.
Kohta mennään!! Onko kaikki valmiina?? 
Me ainakin ollaan. Tervetuloa Julkujärvelle!
(ohessa lauantain ratakartta, sunnuntai ja parikisat ennallaan)

- FD Competition Crew-

Share

What would you like to share?