Login

09/19/20 09:00|Virvik Golf → 2020|FINLAND, Etelä-Suomi, Uusimaa, Porvoo


Pelaajamäärän nosto? Villit kortit?

07/18/20

Järjestäjälle satelee kyselyitä josko kilpailu voitaisiin pelata viiden pelaajan ryhmissä ja sen myötä nostaa pelaajamäärä 100 pelaajaan, tuoden 20 lisäpaikkaa kilpailuun.

Asia ei ole niin yksinkertaista. Golfkentällä pelattavassa kilpailussa kierroksen kesto on joka tapauksessa ns. normaalia rataa enemmän eli neljän ryhmilläkin kierros saattaa kestää helposti 3,5-4 tuntia. Viiden pelaajan ryhmillä pelatessa kierrokseen tulee varata 4-4,5 tuntia aikaa. Tässä vaiheessa tuleekin sitten vastaan valoisan ajan riittävyys, sillä tauko kierrosten välissä tulee kuitenkin olla riittävän pitkä, jotta kaikki ehtivät syömään. Myös radan purkaminen kilpailun jälkeen pitää ehtiä tekemään ennen yömyöhää.

Mutta, ei kannata vielä lannistua. Kun ratasuunnittelu päästään viimeistelemään tässä lähiaikoina, niin pystymme paremmin arvioimaan kierroksen kestoa. Pyrimme siihen, että joko ryhmäkokoa pystytään kasvattamaan tai radalle tehdään muutama väylä lisää. Tiedotamme asiasta lisäpaikkojen osalla heti kun on tiedotettavaa. Jonossa olevien ei kannata menettää toivoa vielä tässä vaiheessa.

Muutama innokas on jo kysellyt villin kortin perään. Ei kannata vielä. Yhtään villiä korttia ei myönnetä ennenkuin saamme vahvistuksen pelaajamäärään. Villi kortti -paikkoja ei myöskään lähtökohtaisesti jaeta hakemusten perusteella, vaan järjestäjä tulee myöntämään ne ensisijaisesti sellaisille, jotka tulevat auttamaan pop-up radan rakennuksessa ja purkamisessa.

Share

What would you like to share?