Login

08/29/20 14:30|Käenkosken Frisbeegolfrata → Käenkoski Yellow|FINLAND, Länsi- ja Sisä-Suomi, Pirkanmaa, Parkano


Kilpailu siirretty pelattavaksi 29.8.2020

04/20/20

Vallitsevan koronatilanteen vuoksi PDGA on peruuttanut kaikkien kilpailuiden sanktioinnit 31.5.2020 asti. Lisäksi ei ole tiedossa vielä miten Suomen hallituksen asettamat kokoontumisrajoitukset tulevat jatkumaan.

Yllä mainituista syistä johtuen 17.5. pelattavaksi suunniteltu NBDG Amateurs Parkano tullaan siirtämään elokuulle. Uusi päivä kilpailulle on lauantai 29.8.2020.

Lisätietoja koronan vaikutuksista kilpailuihin SFL:n sivuilta: https://frisbeegolfliitto.fi/koronavirusinfo/


Mikäli olet jo ilmoittautunut kilpailuun ja maksanut osallistumismaksun

1. Mikäli uusi päivämäärä sopii sinulle, sinun ei tarvitse tehdä mitään tässä vaiheessa. Sinulla on paikka elokuulle siirtyvässä kilpailussa.

2. Mikäli et ole varma sopiiko uusi päivämäärä sinulle, ei kannata tehdä vielä mitään. Voit pitää paikan varattuna itsellesi ja peruuttaa osallistumisen ihan normaalin käytännön mukaan myöhemmin, jos tarve vaatii.

3. Mikäli uusi päivämäärä ei sovi sinulle tai haluat muusta syystä peruuttaa osallistumisen tässä vaiheessa, voit peruuttaa osallistumisen normaalin käytännön mukaan ja saada täyden palautuksen osallistumismaksusta (pl. käsittelymaksu). Peruuta osallistuminen sähköpostitse mike@nbdg.fi ja saat lisäohjeet palautuksen suhteen. Älä poista itseäsi kilpailusta, anna järjestäjän hoitaa poistaminen.


Mikäli olet ilmoittautunut kilpailuun, mutta et ole maksanut osallistumismaksua vielä

1. Mikäli uusi päivämäärä sopii sinulle, voit maksaa osallistumismaksun varmistaaksesi paikkasi kilpailussa. 

2.  Mikäli et ole varma sopiiko uusi päivämäärä sinulle, ei kannata tehdä vielä mitään. Emme poista maksamattomia tässä vaiheessa. Mikäli kilpailu tulee täyteen, niin lähetämme maksumuistutuksen ennen kun poistamme maksamattomia. 

3. Mikäli uusi päivämäärä ei sovi sinulle tai haluat muusta syystä peruuttaa osallistumisen tässä vaiheessa, voit peruuttaa osallistumisen normaalin käytännön mukaan. Peruuta osallistuminen sähköpostitse mike@nbdg.fi. Älä poista itseäsi kilpailusta, anna järjestäjän hoitaa poistaminen.


Mikäli et ole vielä ilmoittautunut kilpailuun

1. Voit ilmoittautua mukaan rekisteröitymällä normaalisti. Paikan kilpailussa voi varmistaa maksamalla osallistumismaksun. Mikäli päädyt jonoon, älä maksa osallistumista ennenkuin paikka kilpailussa varmistuu


Osallistumismaksujen palautus

Noudatamme palautuksissa PDGA:n kilpailuopasta (1.03) ja PDGA:n siihen määrittelemiä lisäohjeita koskien koronaviruksen aiheuttamaa tilannetta. Aiheesta PDGA:n sivuilla: https://www.pdga.com/rules/competition-manual/103

Ensisijaisesti toivomme, että palautettavat maksut otetaan lahjakorttina, jolloin maksu on helppo siirtää johonkin tulevaan NBDG:n kilpailuun (tai käyttää välinehankintoihin). Lahjakorttina palautettavat maksut palautetaan täysimääräisenä riippumatta maksatavasta, jolla maksu on maksettu.

Osallistumismaksun palautus onnistuu myös rahana ellei maksua ole maksettu virike-eduilla tai lahjakortilla verkkokaupan kautta. Pyrimme palauttamaan rahana maksettavat palautukset suoraan maksujärjestelmästä maksutavan mukaisesti (MobilePay/verkkokauppa). Älä lähetä tilinumeroasi ellei sitä erikseen pyydetä. Rahana maksettavista palautuksista saatetaan pidättää käsittelykulua enintään 5 €.

Palautusta ei tietenkään ole pakko ottaa vastaan, vaikka osallistumisen joutuisi perumaan. Näinä vaikeina aikoina arvostamme suuresti, mikäli kilpailija haluaa tukea toimintaamme ja jättää palautuksen ottamatta.


Lisätietoja aiheesta sähköpostitse mike@nbdg.fi.

 

Pysykää terveinä!

Share

What would you like to share?