Login

09/19/20 14:30|Virvik Golf → 2020|FINLAND, Etelä-Suomi, Uusimaa, Porvoo


Infoa kilpailun osalla (7.9.2020)

09/07/20

Kuten kaikilla lienee jo tiedossa, niin kilpailu on pitkään ollut täynnä ja jonossa on paljon innokkaita paikan odottajia. Rekisteröinti kilpailuun on suljettu tässä vaiheessa. Tässä viestissä on infoa niin kilpailupaikan vahvistaneille kuin jonossa olevillekin.

Alustava ratasuunnittelu päästiin tekemään noin viikko sitten ja sen osalla kuviot alkavat olla selvät. Alustavat ratatiedot julkaistaan lähipäivinä ja lopullinen ratahan vahvistuu vasta sitten rakennusvaiheessa. Suuntaa-antava ratakartta ja kirjalliset väyläkuvaukset tulevat noissa julki alustavissa ratatiedoissa ja niitä tarkennetaan sitten tarvittaessa mikäli rataan tulee (pieniä) muutoksia rakennuksen yhteydessä.

Rata tulee olemaan 20-väyläinen ja kilpailu tullaan pelaamaan neljän hengen ryhmissä. Paikkojen määrä kilpailuun ei siis tule nousemaan alkuperäisestä. Tämä on tietysti valitettavaa lukuisien jonossa olevien kannalta, mutta tällä kertaa ei ole vaihtoehtoja. Viiden pelaajan ryhmillä kierrokset kestäisi merkittävästi kauemmin pilaten pelielämystä eikä se ole myöskään aikataulullisesti mahdollista (radan purku tehtävä heti kilpailun jälkeen). Lisäksi golfkentän edustajien kanssa käydyssä palaverissa selvisi, että golfklubin kapasiteetti ei koronarajoitusten vuoksi riitä suuremmalle osallistujamäärälle.


Mikäli sinulla on vahvistettu paikka kilpailuun:

  • Ilmoita mahdollisesta ruoka-aineallergiasta sähköpostilla (mike@nbdg.fi) viimeistään perjantaina 11.9.
  • Mikäli joudut perumaan osallistumisen, niin ilmoita siitä sähköpostilla. Älä poista rekisteröintiä itse. Paikka saadaan varmasti täytettyä jonosta ja sen myötä maksukin palautellaan vielä päivä-pari ennen kisaakin tehdyistä peruutuksista

Mikäli olet jonossa:

  • Peruutuspaikoille nostetaan kilpailijoita odotuslistan järjestyksen mukaan
  • Jos saat ilmoituksesta paikasta kilpailuun, niin paikka tulee vahvistaa hoitamalla osallistumismaksu vuorokauden kuluessa viestin saamisesta
  • Mikäli tiedät jo nyt, että et pääse osallistumaan vaikka paikka vapautuisi tai et halua jäädä jonoon roikkumaan, niin ilmoitathan minulle niin poistelen rekisteröinnin, kiitos.

PS. Villi kortti -paikkoja ei kannata kysellä. Ne on ensisijaisesti varattu yhteistyöseuran innokkaille, jotka tulevat auttamaan radan rakennuksessa ja purkamisessa. Mikäli villi kortti -paikkoja jää käyttämättä, ne vapautetaan jonosta nostoille kisaviikolla.

Share

What would you like to share?