Login

09/18/21 09:00|Kaihu, Kaikki väylät 20|FINLAND, Etelä-Savo, Mikkeli

  • Show groups: click here
  • PDGA: Ratings
  • Comment: 2:n kierroksen Pdga C-tier kilpailu Mikkelin Kaihulla

Caddy book

09/15/21

Hellou kaikille

Tervetuloa Mikkeliin ja toista kertaa järjestettävään Kaihu Openiin. Kisataan Kaihun vaativaa ja myös kuntoa testaavaa rataa kaksi kierrosta päivän aikana. Kisan aikataulu löytyy kisan info sivulta joten ottakaa se haltuun. 1:sen kierroksen aikatulu pitää paikkansa, mutta 2:sen kierroksen aikataulu saattaa muuttua. Tämä riippuu siitä miten 1:nen kierros saadaan päätökseen. 2. kierroksen tarkempi aikataulu tulee sitten kisan uutisiin joten 1:sen kierroksen jälkeen muistakaa seurata kisan uutisointia.

Ennen ensimmäistä kierrosta pakollinen ilmoittautuminen kisatoimistolla joka sijaitsee 1 väylän läheisyydessä. Tässä kohtaa on myös hyvä kysyä TD:ltä jos jotain kysyttävää radasta tai mistä tahansa mieltä painavasta asiasta. Ryhmän ensimmäinen muistaa ottaa paperisen tuloskortin johon merkataan tulokset samanaikaisesti metrixin kanssa. Ryhmän ensimmäinen merkkaa tulokset paperiseen ja muut ryhmän pelaajat käyttävät metrixiä. Muistakaa metrixin allekirjoitus, jos tämä puutuu niin se tulkitaan palauttamattomaksi tuloskortiksi josta seuraa rankkua. Jos et pysty allekirjoittamaan, niin tule kierroksen jälkeen kisatoimistolle ilmoittamaan siitä. Ennen 2. kierrosta ei ole erillistä ilmoittautumista ja jälleen ryhmän ensimmäinen noutaa tuloskortin. 

Ennen molempia kierroksia tapahtuvaa lämmittelyä suosittellaan tehtävän kyseisen kierroksen aloitusväylällä, ryhmän numero on myös aloitusväylä.

Kaikkihan muistaa että vain terveenä paikalle ja muistetaan korona ohjeistukset. Tästä asiasta kun on jokapuolella toitotettu jopa kyllästymiseen saakka niin korona ohjeistuksen lisäksi ei ole koskaan pahitteeksi vaikka vilkaista sitä pdga:n sääntökirjasta läpi, ihan vain muistin virkistämiseksi.

Ratana tosiaan toimii Kaihun frisbeegolfpyhättö :). Tällä hetkellä radalla on kaksi layouttia, pro/am joista pelataan kaikki väylät. Layouttien erona on vain joidenkin väylien puuttuminen jolloin leiskojen väylämäärät on 18. Nämä kun yhdistetään niin Kaihulla on se 20 väylää jotka kisassa heitetään. Alla pientä infoa väylistä ja erikoisuuksista, jos jotain jää epäselväksi niin voi paiskata viestillä tai sit kysyä ennen kierroksia. Muutamille väylille saamme todennäköiseti spottereita, mutta muistakaa varmistaa aina ennen avausta onko väylä vapaa.

Väylä 1 (pro/am): 169m, ensiksi 91m alaspäin (-10m) jonka jälkeen noin 110 astetta vasemmalle ylämäkeen 78m (+10m). Alhaalla käännöksessä mando joka kierrettävä oikealta. Väärin pelatun mandon jälkeen drop zonelle ja +1 korttiin. DZ mandosta oikealle merkitty lipuilla.

Väylä 2 (pro/am): 85m, suora heitto "montuun" (-14m) varmistakaa että väylä vapaa ennen heittoja. Tämän näkee jo kun poistuu 1 väylän korilta.

Väylä 3 (pro/am): 133m, ensiksi 74m suoraan jonka jälkeen jyrkästi vasemmalle ja tästä korille non 58m. Mutkassa vasemmalla mando joka kierretään oikelta, väärin pelatun mandon jälkeen drop zone joka väylän oikeassa reunassa merkattuna lipuilla ja +1 korttiin.

Väylä 4 (pro/am): 174m, 117m jälkeen oikealle kääntyvä väylä. Väylän vasemmalla puolella kulkee ob raja jonka takana 5 väylä. Väylän oikeassa reunassa puupino joka on vapautusalue, toimitaan samalla tavalla kuin Ob alue mutta ilman rankkua. Vapautusalue kiertää pinon ympärillä 1 metrin päässä josta sitten saa vielä ottaa metrin pelialueelle. mutta pelaajan tulokseen ei lisätä rangaistusheittoa. Jos kiekko menee pinon päälle niin jokainen omalla vastuulla etsii sitä sieltä.

Väylä 5 (pro/am): 145m loiva s muotoinen väylä. Varmistakaa että väylä on vapaa ennen heittoja. Väylän vasemmassa reunassa kulkee ob tikutus

Väylä 6 (pro/am): 82m, suora väylä rotkon yli.

Väylä 7 (pro/am): 173m, väärinpäin olevan s muotoinen väylä. Tiiltä katsottuna suoraan edessä ob tikutus joka ensimmäisen käännöksen jälkeen seuraa väylän vasemmalla puolella jatkuen korin taakse.

Väylä 8 (pro/am): Radan ehkä hienoin väylä. 85m alamäkeen (-11m) kohti järveä, vesi ob. Kori kivikehän sisällä puskan takana. 

Väylä 9 (pro/am): 50m, saariväylä alamäkeen (-13m) johon saatu waiveri. 1. heiton on jäätävä saareen kivikehän sisäpuolelle, kivien sisäreunä määrittää ob rajan. Jos 1. heitto ei jää saareen niin tämän jälkeen drop zone ja +1 korttin. DZ on väylän oikeassa reunassa. DZ heitot pelataan normi ob säännön mukaan.

Väylä 10 (pro/am): 93m, kaksi reittiä joko veden yli tai oikealta kuivaa pitkin. Vesi OB.

Väylä 11 (pro/am): 56m, jyrkkään ylämäkeen (+15m) heitettävä väylä. Mäen päältä väylä kääntyy vasemmalle.

Väylä 12 (pro/am): 94m, Kori vastapäisellä rinteellä. Siirtyminen väylälle 13 tapahtuu vasemmalta rinteen reunan ja entisen huvikummun välistä, EI KORILTA SUORAAN YLÖS.

Väylä 13 (am13): 71m, suora väylä korotettuun koriin. Vasemmalla ob tikutus. 

Väylä 14 (am14): 46m suora väylä ja kori sijaitsee ennen jyrkkää pudotusta joka johtaa väylälle 12.

Väylä 15 (pro13/am15): 142m loivasti oikealle kääntyvä väylä, vasemmalla ob tikutus.

Väylä 16 (pro14/am16: 157, alamäkeen (- 21m) lopussa vasemmalle kääntyvä väylä. Tiin vastapäätä oleva aita ob raja.

Väylä 17 (pro15/am17): 72m, alämäkeen (-17m) loivasti oikealle kaartuva väylä.

Vylä 18 (pro16/am18): 70m, tämä aloitaa muun radan tien toisella puolella olevat väylät. Aidassa kulkuaukko josta käännytään vasemmalle. Triplamando väylä joka kaartuu loivasti oikealle, vasemmalla ob tikutus. Jos avauksessa missaat mandon niin uusi heitto rankun kera tiiltä.

Väylä 19 (pro17): 184m, hiekkamontun oikealla puolella rinteessä oleva kori. Kulkekaa polkuja pitkin mahdollisemman paljon. Ob tikutus väylän vasemmassa reunassa. Huomioikaa väylää 20 heittävät!!!

Väylä 20 (pro20): 214m, kori vastapäätä hiekkamonttua. Ob tikutus väylän oikeassa reunassa joka jatkuu koko väylän pituuden kaartuen lopussa kohti koria. Huomioikaa väylää 19 heittävät pelaajat!!!!

Sponsors

Share

What would you like to share?