Login

10/09/21 09:00|Mikkeli DGP, Siekkilä 21 väylää, korit paikassa A|FINLAND, Etelä-Savo, Mikkeli

  • Show groups: click here
  • PDGA: Ratings
  • Comment: 1:n päivän ja 2:n kierroksen pdga c-tier kisa Mikkelin Siekkilässä.

Caddy book

10/07/21

Morjens

Tervetuloa Mikkeliin jo kolmatta kertaa järjestettävään Mordor Am kisaan. Heitetään Mikkelin Frisbeegolfpuiston niin sanottu perus 21-väyläinen layout. Kisan aikataulu löytyy kisan info sivulta, joten ottakaa se haltuun. 1:sen kierroksen aikataulu pitää paikkansa, mutta 2:sen kierroksen aikataulu saattaa muuttua. Tämä riippuu siitä, miten 1:nen kierros saadaan päätökseen. 2. kierroksen tarkempi aikataulu tulee sitten kisan uutisiin, joten 1:sen kierroksen jälkeen muistakaa seurata kisan uutisointia.

Ennen ensimmäistä kierrosta pakollinen ilmoittautuminen kisatoimistolla, joka sijaitsee 3. väylän läheisyydessä. Tässä kohtaa on myös hyvä kysyä TD:ltä, jos on jotain kysyttävää radasta tai mistä tahansa mieltä painavasta asiasta. Ryhmän ensimmäinen muistaa ottaa paperisen tuloskortin johon merkataan tulokset samanaikaisesti metrixin kanssa. Ryhmän ensimmäinen merkkaa tulokset paperiseen ja muut ryhmän pelaajat käyttävät metrixiä. Muistakaa metrixin allekirjoitus, jos tämä puutuu niin se tulkitaan palauttamattomaksi tuloskortiksi, josta seuraa rankkua. Jos et pysty allekirjoittamaan, niin tule kierroksen jälkeen kisatoimistolle ilmoittamaan siitä. Ennen 2. kierrosta ei ole erillistä ilmoittautumista ja jälleen ryhmän ensimmäinen noutaa tuloskortin. 

Kaikkihan muistaa, että vain terveenä paikalle ja muistetaan korona-ohjeistukset. Tästä asiasta, kun on jokapuolella toitotettu jopa kyllästymiseen saakka niin korona ohjeistuksen lisäksi ei ole koskaan pahitteeksi vaikka vilkaista sitä pdga:n sääntökirjasta läpi, ihan vain muistin virkistämiseksi.

Ratana tosiaan toimii Sierkkilän frisbeegolfpyhättö :). Tällä hetkellä radalla on kaksi layouttia, A ja B, joista pelataan layout A. Muistakaa katsoa väyläopasteesta, missä kori sijaitsee. Alla pientä infoa väylistä ja erikoisuuksista, jos jotain jää epäselväksi niin voi paiskata viestillä tai sit kysyä ennen kierroksia.

Väylä 1, 108m: Tiiltä katsottuna kori sijaitsee suoraan edessä. Väylän oikealla puolella ob tikutus joka jaktuu korin taakse.

Väylä 2, 75m: Väylän ympärillä kulkee ob tikutus. Kori aitojen takana.

Väylä 3, 74m: Kori puiden takana.

Väylä 4, 65m: Oikealle kaartuva väylä, jossa tuplamando, DZ vasemmanpuoleisen mandopuun vieressä. Jos missaat mandon niin dropparille ja yksi heitto rankkua.

Väylä 5, 94m: Käytännössä suora väylä jota häiritsee noin 7m päässä oleva aita. Väylän oikealla puolella ja korin takana kulkee ob tikutus.

Väylä 6, 100m: Kori puiden takana oikealla piilossa. Väylän oikella puolella kulkee ob tikutus.

Väylä 7, 110m: Hiukan vasemmalle kaartuva väylä ja kori sijaitsee haastavasti kummun päällä. Huom Väylän alussa oikealla ob raja.

Väylä 8, 105m: Lopussa oikealle kääntyvä väylä jossa vaarana ob saari oikeassa reunassa, kori ob saaren takana.

Väylä 9, 110m: Väylän oikeassa reunassa kulkee ob tikutus

Väylä 10, 62m: Jyrkästi vasemmalle kääntyvä väylä, avaus heittoa häiritsee tiin läheisyydessä olevan puun oksa.

Väylä 11, 40m: Heitto joko suoraan tai vasemaan kautta korotettuun koriin.

Väylä 12, 74m: Väylän vasemmassa reunassa kulkee joki, joka on ob.

Väylä 13, 76m: Oikealle kaartuva väylä jokea kohti, jossa ob tikutus korin takana, ennen koria oikealla puolella ja tiiltä katsottuna suoraan edessä.

Väylä 14, 83m: Vasemmalle kaartuva väylä, lopussa tiheää metsää. Väylän vasemmalla puolella kulkee ob tikutus.

Väylä 15, 66m: Joki ob.

Väylä 16, 107m: Kaksi reittiä, joko joen yli tai oikealta kuivaa pitkin. Joen törmällä kulkee ob tikutus koko matkalla.

Väylä 17, 78m: Oikealle kaartuva väylä, jossa mando joka pitää kiertää vasemmalta. Mando missin tapahtuessa kutsuu DZ, joka on väylän vasemmassa reunassa lähellä mandoa.

Väylä 18, 52m: Väylällä triplamando, jos missaat mandon niin seuraava heitto joko tiiltä tai DZ, joka sijaitsee mandon alla.

Väylä 19, 44m: Tälle väylälle on saatu lupa pdga:lta pelata saariväylänä. Ensimmäisen heiton on jäätävä saaren sisälle, joka on merkattu ob tikutuksella ja saaren sisällä virtaa joki. Jos 1. heitto ei jää saareen tai on joessa niin tämän jälkeen yhden rankun kera DZ, joka on väylän vasemmassa reunassa. Jos missaat DZ saaren tai joudut veteen niin normi ob säääntö. Väylällä on kaksi siltaa jotka ovat eri pelialustaa kuin siltojen alla oleva tila. Eli jos kiekko jää sillan alle niin se merkataan sillan alle, ei sillan päälle.

Väylä 20, 94m: Puiden välistä avautuva suora väylä joka lopussa kääntyy vasemmalle.

Väylä 21, 82m: Kori näkyy tiiltä suoraan edessä.

Share

What would you like to share?