Login
  • Comment: 9.30 kokoontuminen rauniota vastapäätä olevalla parkkipaikalla 10e naama käteisellä paikanpäällä tai mobilepay numeroon 0405691546

OB-alueet

12/04/22

Pellot eivät ole tässä kisassa OB-alueita. Lähinnä yleiset tiet ja yksityiset pihat. Lammen jää on OB. Ei suositella kiekkojen hakemista sieltä. Ehkä joku teleskooppi keppi tai virveli härveli.

1. Kauppiaankatu ja Postikatu OB 2. Väylä ei mitään 3. Väylä junarata ja siitä yli. Pelialueen puoleinen raide OB-raja. Huom! Saa ottaa 2 metriä sisällä pelialueelle turvallisuus syistä. Metri voi olla vähän liian vähän jos tulee nopea juna. 4. Korsholman katu oikealla, puistikko tie vasemmalla huom! Vain hiekkatie. Toiselta puolelta saa pelata. 5. Samat ja Kauppiaankatu korin takana. 6. Genaksen piha oikealla OB 7. Pihat alhaalla vasemmalla OB, rinne sisällä 8. Lampi vasemmalla OB ,9. Lampi vasemmalla OB ja Kuninkaankartanontie korin takana OB 10. Lampi oikealla OB 11. Lampi OB dropzone +2 heittoa 12. Ei OB 13. ja 14 ei OB paitsi tietysti talon katolla 15. Hiekkatie vasemmalla OB, mutta toiselta puolelta saa pelata. Korin takana oleva tie ja siitä yli OB. Jakobsonin piha väylän loppupäässä oikealla OB.

 

 


Pelataan vähintään 2*15 väylää. Enemmän saattaa tehdä tiukkaa valon kanssa. 

Share

What would you like to share?