Login

08/18/23 - 08/20/23|Green Disc Golf: Metaplan Course → Metaplan open 2023|FINLAND, Lounais-Suomi, Varsinais-Suomi, Uusikaupunki


Layout, erityis- sekä yleishuomiot ja ratakartta

08/16/23

RATA

Green Disc Golf - Metaplan Open Pro layout Green Disc Golf - Metaplan Open Pro Layout (Par 63 - 2761m, ka 153m) koostuu 17 kiinteän layoutin väylästä. Kiinteän layoutin väylät 7 ja 8 on yhdistetty kilpailun ajaksi (Kisaväylä 7). Rata on sekoitus avonaisia ja ahtaita metsäväyliä, avonaisia nurmikko ja niitty väyliä sekä kallioisia väyliä.

Radan aloituspaikan vierestä löytyy lämmittelyalue, jossa on mm. draiviverkko, puttauskoreja, strikezone ja vastuskuminauhoja. Radan nurmialueen toisesta päästä löytyy lisää puttauskoreja sekä 170m pitkä range.

RADAN YLEISHUOMIOT

  • Kilpailukeskus sijaitsee parkkipaikan ja 1 väylän välittömässä läheisyydessä
  • Lämmittelyalue löytyy kilpailukeskuksen vierestä, puttikoreja myös rangen läheisyydessä
  • Ulkohuussi on radan parkkipaikan päädyssä
  • Kaikki OB-linjat on merkitty valkoisilla kepeillä
  • Väylän 15 vapautusalue merkitty sinivalkoisilla kepeillä
  • Väylä 18 BUNCR HAZARD-alueesta saa ottaa metrin vapautuksen pelialueen puolelle OB-alueen tavoin
  • Väylälle 18 pyritään järjestämään spotteri
  • Kaikille väylille maalataan 10 metrin ringit

LAYOUTIN VÄYLÄKOHTAISET HUOMIOT

Väylä 1

OB: Mikäli avausheitto ei käy inbounds alueella, jatketaan dropzonelta ja tulokseen lisätään yksi rangaistusheitto. Mikäli heitto tämän jälkeen päätyy OB-alueelle, jatketaan kohdasta, missä kiekko on viimeksi ollut pelialueella ja tulokseen lisätään yksi rangaistusheitto.

Väylä 2

OB: Väylän oikealla ja vasemmalla puolella sekä ennen koria on OB-alueet. Kori sijaitsee “saaressa” OB-alueen ympäröimänä. Mikäli heitto päätyy OB-alueelle, jatketaan kohdasta, missä kiekko on viimeksi ollut pelialueella ja tulokseen lisätään yksi rangaistusheitto.

Väylä 3

OB: Väylän oikealla puolella on OB-alue. Mikäli heitto päätyy OB-alueelle, jatketaan kohdasta, missä kiekko on viimeksi ollut pelialueella ja tulokseen lisätään yksi rangaistusheitto.

Väylä 4

Väylä puolessa välissä on pudotusta neljä metriä.

Väylä 6

Kori on sijoitettu korotetulle alustalle.

Väylä 7

OB: Väylän vasemmalla puolella on OB-alue. Kori sijaitsee “saaressa” OB-alueen ympäröimänä. Mikäli heitto päätyy OB-alueelle, jatketaan kohdasta, missä kiekko on viimeksi ollut pelialueella ja tulokseen lisätään yksi rangaistusheitto.

Väylä 8

OB: Väylää ympäröi OB-alue. Kori sijaitsee “saaressa” OB-alueen ympäröimänä. Mikäli heitto päätyy OB-alueelle, jatketaan kohdasta, missä kiekko on viimeksi ollut pelialueella ja tulokseen lisätään yksi rangaistusheitto.

Väylä 9

OB: Väylää ympäröi OB-alue. Mikäli heitto päätyy OB-alueelle, jatketaan kohdasta, missä kiekko on viimeksi ollut pelialueella ja tulokseen lisätään yksi rangaistusheitto.

Väylä 10

OB: Mikäli avausheitto ei käy inbounds alueella, jatketaan drop zonelta ja tulokseen lisätään yksi rangaistusheitto. Mikäli Heitto tämän jälkeen päätyy OB-alueelle, jatketaan kohdasta, missä kiekko on viimeksi ollut pelialueella ja tulokseen lisätään yksi rangaistusheitto.

Väylä 11

OB: Väylää ympäröi OB-alue. Kori sijaitsee “saaressa” OB-alueen ympäröimänä. Mikäli heitto päätyy OB-alueelle, jatketaan kohdasta, missä kiekko on viimeksi ollut pelialueella ja tulokseen lisätään yksi rangaistusheitto.

Väylä 12

OB: Väylän oikealla puolella on OB-alue. Mikäli heitto päätyy OB-alueelle, jatketaan kohdasta, missä kiekko on viimeksi ollut pelialueella ja tulokseen lisätään yksi rangaistusheitto.

Väylä 14

MANDO: Väylän alussa oikeassa reunassa on mando, joka pitää kiertää vasemman. Mikäli heitto kiertää mandon väärin, jatketaan tiiltä (re-tee) ja tulokseen lisätään yksi rangaistusheitto. OB: Väylä keskivaiheilla ja väylä lopussa vasemmalla on OB-alueet. Mikäli heitto päätyy OB-alueelle, jatketaan drop zonelta ja tulokseen lisätään yksi rangaistusheitto.

Väylä 15

VAPAUTUSALUE: Väylän vasemmalla puolella on vapautusalue. Mikäli heitto päätyy vapautusalueelle, jatketaan kohdasta, missä kiekko on viimeksi ollut pelialueella. Tulokseen ei lisätä rangaistusheittoa.

Väylä 16

MANDO: Väylän alussa oikeassa reunassa on mando, joka on kierrettävä vasemman kautta. Mikäli heitto kiertää mandon väärin, jatketaan tiiltä (re-tee) ja tulokseen lisätään yksi rangaistusheitto.

Väylä 17

OB: väylä vasemmalla puolella on OB-alue. Mikäli heitto päätyy OB-alueelle, jatketaan kohdasta, missä kiekko on viimeksi ollut pelialueella ja tulokseen lisätään yksi rangaistusheitto.

Väylä 18

BUNCR HAZARD: Väylää ympäröi BUNCR HAZARD-alue. Kori sijaitsee “saaressa” BUNCR HAZARD-alueen ympäröimänä. Mikäli heitto päätyy BUNCR HAZARD-alueelle, jatketaan edellisestä heittopaikasta, ilman ylimääräistä rangaistusheittoa. BUNCR HAZARD-alueesta saa ottaa metrin vapautuksen pelialueen puolelle OB-alueen tavoin.

 

RATAKARTTA

Sponsors

Share

What would you like to share?