Login

TALVIPELAAMINEN + LOST DICS + OB + MANDOT

01/08/23

PELAAMINEN:

  • Kun tulet kiekolle sinulla on 30 sekuntia aikaa tehdä heitto... Joten äläpä kihnuta siinä kiekkoja kauempaa. Säästä kiekkojen putsaamiseen menevä aika oman heittovuorosi jälkeen. Ensin heität ja sitten putsailet ja kuivaat niitä muita kiekkoja. (tämä on ollut hieman hakusessa tuoreimmilla pelaajilla) Tällä tavalla saadaan kisa rullaamaan sujuvasti eikä ala muodostumaan jonoja hitaan ryhmän taakse.

LOST DISC

  • Koko ryhmä etsii kiekkoa noin 3min... jonka jälkeen se todetaan kadonneeksi. Lost disc pelataan sieltä missä kiekko viimeksi nähtiin (talvisääntö) JA HEITTOON LISÄTÄÄN YKSI RANGAISTUSHEITTO. (Kadonnutta kiekkoa voit sitten etsiä kisan jälkeen ellei se sitten ole jo kisan aikana löytynyt toisen ryhmän toimesta).

RATA

  • 1 ja 11 väylillä on voimassa mandot. (11 väylällä se on se vasemman puoleinen koivu) 1 väylällä heiton pitää kulkea mäntyjen välistä.
  • OB:t voimassa 4 / 12 väylien välissä. Lisäksi 6 väylällä korin takana maalatut puut... Sekä 7 väylällä nuo samat puut kuin 6 väylällä ja ne jatkuvat aina 7 väylän taakse ja sieltä alas asti. 4 väylän OB kiertää väylän aina 5 väylällä olevalle lampputolpalle asti.

VÄLINEET

OTA HYVÄ PELAAJA MUKAAN PYYHE, JOLLA SAAT KIEKOT OIKEASTI KUIVAKSI. MENEE RAFFIKSI TOUHUKSI, KUN MÄRKÄ KIEKKO KARKAILEE KÄSISTÄ PITKIN PUSIKOITA. Niitä pyyhkeitä saa olla mukana enempikin, jottei se toinen kierros ole sitten sitä märillä kiekoilla heittelyä.


 

 

SFG TALVICUP 2022 - 2023   4.11.2022 - 5.3.2023

Jokaisessa talvicupin osakilpailussa palkitaan luokkien parhaat (tai jos isompi osanottajamäärä niin useampikin.) Palkintoina Powergripin lahjakortteja. Suuruudet vaihtelevat 15-20€ välillä riippuen osanottajamäärästä.

Itse talvicupissa pisteitä kertyy jokaisesta osakilpailusta 10 parhaalle tulokselle ja kaikkien osakilpailujen pisteet lasketaan yhteen. Talvicupin kokonaispisteissä palkitaan vähintään top5 pelaajaa.

HINTA

SFG JÄSENET 2€

SFG 15V / alle 15v ja naiset ilmaiseksi

EI JÄSENET 4€

Vapaaehtoinen holaripotti 1€

Maksut mobilepay 94107 (mieluiten), mutta myös käteinen / kortti mahdollinen paikanpäällä.

ilmottautuminen löytökiekkoboksin lähellä 11.30 - 11.45

ILMOTTAUTUMINEN SULKEUTUU 14.1.2023 klo.22.00

Pelataan 2 x Pahkavuoren talvilayout

Share

What would you like to share?