Login

Ohjeita pelaajille Oulu Masters 2023 kisaan (päivitetty 31.7 klo 15.35)

07/31/23

Aamulla:
- Molemmat lohkot ilmoittatuvat ama/pro toimistolla (Haukka-ahontie)
- Etä check-in käytössä ensimmäisellä kierroksella. Jos voit niin käytä sitä vaikka seisoisit TDn lähellä. Sen käyttö vähentää TDn työtä ja näet itse sen läpi menon kierroksen ryhmälistauksessa pienenä väkäsenä nimesi vieressä. Jos et voi sitä käyttää, niin TD kuittaa paikallaolon. (Toisella kierroksella ei tarvitse ilmoittaa muuta kun jos jäät pois)

- Pelaajakokous klo 8.25 (siirretty hieman aiemaksi, että lohkon 2 pelaajat kerkeävät Tek-radalle)

Päivän aikataulu löytyy kisan infosta: https://discgolfmetrix.com/2445042&view=info

Pelaajapaketti:

- Paketti sisältää pienen survival paketin ja 10. Oulu Masters Pikkarala Frisbeegolf minin. Survival paketti on sen verran pieni, että omat eväät ja juomat ovat tarpeen. Paketin tavarat saa ottaa aamulla ilmoittatumisen yhteydessä tai sitten myöhemmin päivän aikana.
 

CTP:

- CTP kisa kisaillaan molemmilla radoilla ja molemmilla kierroksilla. Jokaisellla on kaksi eri väylää/kertaa yrittää CTP tulosta. Oulu masters 2023 radalla se on väylä 9 (vajaa 50m saari)  ja Tek radalla väylä 13 (vähän pitempi, mutta noin 7m alamäkeen). CTP kisaan lasketaan vain tiiltä heitetty ensimmäinen heitto) CTP tulokset merkitään pelattavana olevan kierroksen comment sivulle. Kommettiin laitetaan mitattu pituus ja heittäjän nimi. Kierrosta ei tarvitse laittaa, koska kommentit on kierroskohtaisia.
Esimerkkinä linkki kierroksen 1 Oulu Masters 2023 radan commets sivulle: https://discgolfmetrix.com/2445046&view=comments

Holarit:

- holarit palkitaan saman suuruisella lahjakorttilla PGlle kuin CTP kisassa. CTP väylällä heitettyä holaria ei tarvitse mitata, vaan sillä voittaa automaattisesti holaripalkinnon (ei CTP palkintoa).

Juomapaikat:

-  Juomakaniterit  sijaisevat Tek-radalla keskeisellä paikalla lähdön vieressä olevassa katoksessa. Oulu Masters 2023 radalla juomakanisteri on väylän 10 tiin vieressä. Lisäksi pieni kanisteri on Ama/Pro toimistolla.

 

Sponsors

Share

What would you like to share?