Login

Sähköinen pelaajakokous

05/30/24

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu kisatoimistorakennuksessa, joka sijaitsee parkkipaikan vieressä. Pelaajien tulee ilmoittautua viimeistään 45 minuuttia ennen lähtöaikaa. Ilmoittautuminen on pakollinen tourin edellyttämän mediasaatavuuden vuoksi, mutta myös kisan itsensä järjestämisen kannalta. Jos jossain ryhmässä on vähemmän kuin 3 jäsentä paikalla, joudutaan ryhmiä muokkaamaan. Käythän siis ilmoittautumassa ajoissa!

Ryhmät

1. Kierroksen ryhmät on julkaistu. Muiden päivien ryhmät julkaistaan heti kun edellisen päivien tulokset on varmistettu. 

Lämmittely

Kisakeskuksessa on useita puttikoreja sekä heittoverkot. Tien toisen puolen ison parkkipaikan luona on range, johon on asennettu noin. 100m päähän verkosta FlatPadin heittoalusta. Lisäksi pelaajat voivat käydä lämmittelemässä teknisellä radalla, jossa käytössä ovat väylä 2-3, 9-18 sekä lisäväylät.  Huom! Auto tulee jättää tien varteen, ei teknisen radan parkkipaikalle, sillä radan vieressä sijaitsevalla vesiasemalla tehdään korjaustöitä ja työkoneet tarvitsevat tilaa liikkuakseen parkkipaikalla.

Lähtö

Ykköstiillä tulee olla paikalla 5 minuuttia ennen aikataulun mukaista lähtöaikaa. Jos lähtö siirtyy, tulee paikalla olla 5 minuuttia ennen uutta ilmoitettua lähtöaikaa. 

Tuloskirjaus

Käytössä on moninkertainen tuloskirjaus, eli jokainen ryhmässä kirjaa tulokset joko Metrixiin tai PDGA Scoreen. Vähintään yksi ryhmästä kirjaa Metrixiin ja yksi PDGA Liveen statistiikat päällä. PDGA Liven statistiikasta on erillinen uutinen. PDGA tuloskirjauksen salasana on "Oulu2024".

Rata

Ratakartta on julkaistu ja nähtävissä Opas-kohdassa. Väyläopasteet on myös julkaistu. Pelaajien on suositeltava tutustua rataan ennakolta. Jokainen pelaaja on vastuussa siitä, että pelaa radan oikein. Huomioita radasta:

  • Väylällä 6 triplamando. Jos mando suoritetaan väärin, seuraava heitto drop zonelta ja tulokseen lisätään +1.
  • Väylä 8 on perinteinen saariväylä. Avausheitolla heiton tulee jäädä saareen, muuten seuraava heitto drop zonelta ja tulokseen lisätään +1. Avausheiton jälkeen normaalit OB-säännöt.
  • Väylällä 13 triplamando. Tii on samalla drop zone, eli jos mando suoritetaan väärin, seuraava heitto drop zonelta ja tulokseen lisätään +1.. Triplamandon muodostaa joka puolella rakennelman takaosa ja sen sisälaita. Jos kiekko jää rakennelmaan kiinni, mutta ei ole tullut siitä läpi, mandoa ei ole suoritettu väärin.
  • Väylällä 16 edellisen väylän alue on hazard.

Kilpailun mahdollinen keskeyttäminen

Jos kilpailu joudutaan keskeyttämään sään vuoksi, lähetetään PDGA Liven kautta kaikille pelaajille viesti keskeytyksestä ja Metrixiin tulee uutinen, jossa on lisätietoja mahdollisesta keskeytyksen kestosta. Pelaajien tulee merkata sen hetkiset paikkansa markerilla, tai muulla selvällä tavalla, ja siirtyä suojaan. Uudesta aloitusajasta tulee viesti PDGA Liven kautta sekä uutinen Metrixiin. Pelaajilla varataan ennen uutta aloitusta kohtuullinen aika lämmittelyyn.

Huolto

Radalla on ulko-WC:t väylien 5 ja 9/13 tiipaikkojen lähellä. 

Väylän 9 tiipaikalla on eväspiste, jossa tarjolla pientä purtavaa ja juomavettä. Sääennuste näyttää lämpimältä, joten pelaajia suositellaan varaamaan runsaasti nestettä omasta takaa.

Tulosten tarkistus

Tulokset tulee allekirjoittaa Metrixissä. Lisäksi koko ryhmä tulee kierroksen jälkeen yhdessä kilpailutoimistolle, jossa varmistetaan, että tulokset on allekirjoitettu kaikkien osalta.

Tasatilanteet

Tasatilanteessa luokan voitto ratkaistaan ratkaisupelissä väylä kerrallaan väylältä 1 aloittaen. Pelataan väyliä 1, 2 ja 18 ratkaisuun asti.

Share

What would you like to share?