Login
  • PDGA: Ratings
  • Comment: Radan 10 v. juhlakisa

Tulosten kirjaaminen

05/16/24

KIRJAAMINEN

Kilpailussa käytetään moninkertaista tuloskirjanpitoa, jossa ryhmän jokaisen pelaajan tulee kirjata kaikkien samassa ryhmässä pelaavien tulokset jokaisen väylän jälkeen.

Yksi ryhmän pelaajista kirjaa Metrixiin ja muut PDGA Digital Scorecardiin PÄÄSYKOODI: Kymppi10

Mikäli pelaajalla ei ole mahdollisuutta kirjata tuloksia digitaaliselle alustalle, pelaajan tulee hakea paperikortti kisakeskuksesta.

Kierroksen jälkeen ryhmän tulee verrata ja varmistaa, että ryhmän pelaajien tuloskortit ovat yhtenevät.

Jokainen pelaaja on vastuussa omasta rivistään omassa tuloskortissaan.

Mikäli pelaaja ei palauta (sähköistä) tuloskorttiaan 30 minuutin kuluessa siitä, kun hänen ryhmänsä on päättänyt kierroksen, pelaajalle merkitään kaksi rangaistusheittoa (PDGA:n säännöt 808 F).

HUOM! Näin palautat sähköisen tuloskorttisi

Mikäli kirjasit Metrixiin, allekirjoita tuloksesi kierroksen jälkeen = palautettu tuloskortti.

Mikäli kirjasit PDGA Digital Scorecardiin, vahvista ryhmän tulokset kierroksen jälkeen ja palauta oma tuloskorttisi.

Kun ryhmä on tarkistanut tulokset, jokainen pelaaja allekirjoittaa oman tulosrivinsä Metrixissä (=virallinen allekirjoitus). Tämä toiminto lukitsee tulosrivin niin, ettei pelaaja itse tai kukaan muukaan pääse sitä muokkaamaan.

Ohjeet PDGA-liven pitämiseen:

1. Kirjaudu puhelimen selaimella sisään osoitteessa pdga.com/score salasanalla Kymppi10

2. Valitse kirjaajaksi itsesi joko nimellä tai PDGA-numerolla.

3. Valitse Keep Score ja kierros, jonka olette aloittamassa.

4. Valitse lähtöväylä (Starting hole), lisää ryhmäsi pelaajat (Add-painike) ja aloita kierros (Begin play-painike). Pelaajia voi tämän jälkeen poistaa (Remove-painike) tai vaihtaa järjestystä (Order-painike).

5. Syötä tämän jälkeen väyläkohtaiset tulokset joka väylän jälkeen.

6. Kaikkien tulosten syötön jälkeen verratkaa tuloksia Metrixin tuloksiin ja lopuksi lähettäkää valmiit tuloskortit (Submit Scorecard-painike).

Englanninkielinen ohje ja videot PDGA-liven käyttämiseen: https://www.pdga.com/apps/tournament/score/help

Tuloksia voi syöttää myös puhelimeen ladattavalla PDGA Live-sovelluksella (suositellaan). Sovelluksesta löytyy suomenkielinen valikko ja sääntökirja.

Jokaisen kilpailijan tulee allekirjoittaa tuloksensa Metrixissä kierroksen päätteeksi ja tulosrivin tarkastamisen jälkeen. Ryhmä vertaa PDGA-liven tuloksia Metrixiin kirjattuihin tuloksiin. HUOM! Metrixin allekirjoitus on virallinen tuloskirjaus/allekirjoitus.

Mikäli kilpailijalla ei ole mahdollisuutta allekirjoittaa tulostaan itse, tulee hänen pyytää TD:tä kuittaamaan tuloksensa.

Tuloksen allekirjoittaminen tulkitaan tuloskortin palauttamiseksi. Allekirjoittamaton tulosrivi = palauttamaton tuloskortti.

Mikäli pelaaja ei halua/pysty käyttämään PDGA-liveä, tulee hänen täyttää paperinen tuloskortti ja palauttaa se kilpailukeskukseen kierroksen jälkeen. Tuloskortteja saatavissa kisakeskuksesta.

 

 

Share

What would you like to share?