Login

Pelaajabileet! / Players party! Join to the show on Saturday!

06/20/24

LAUANTAI-ILLAN ESIINTYJÄ ( in English below)

Kalifornialainen artisti ja muusikko Forget Brennan saapuu viihdyttämään Sieravuori Challengen lauantai-illan pelaajabileisiin! Brennan on itse myös innokas frisbeegolfaaja.

"Brennan on soittanut kitaraa 9-vuotiaasta asti ja on siitä lähtien jatkanut musiikin opiskelua ja rakastamista. Hän on soittanut ja tehnyt yhteistyötä monissa eri projekteissa, jotka kattavat laajan valikoiman tyylilajeja. Surf punk, country, klassinen rock, bluegrass, jazz, acapella, hip hop, folk, heavy metal, avantgarde, EDM, klassinen, modernismi, romantiikka, rockabilly ja lasten musiikki ovat kaikki osa Brennanin musiikillista esitys- ja sävellysosaamista. Tallä hetkellä Brennan tekee soolouraa laulaja-lauluntekijänä ja tuottaa, ohjaa, kirjoittaa ja editoi omat laulunsa ja visuaalisen sisältönsä."

PLAYER'S PARTY PERFORMER:

California-based artist and musician Forget Brennan is coming to entertain us on the Saturday night player party at Sieravuori Challenge!

Brennan is also an avid disc golfer.

“Brennan has been playing the guitar since the age of 9 and has continued to study and love music ever since. He has played and collaborated on various projects covering a wide range of genres. Surf punk, country, classic rock, bluegrass, jazz, acapella, hip hop, folk, heavy metal, avant-garde, EDM, classical, modernism, romanticism, rockabilly, and children’s music are all part of Brennan’s musical performance and composition expertise. Currently, Brennan is pursuing a solo career as a singer-songwriter, producing, directing, writing, and editing all his songs and visual content.

 

Sponsors

Share

What would you like to share?