Login
  • Show groups: click here
  • Comment: DisCats Parikilpailu Numellanharjulla

Pelimuotona Max 2 best shot

05/08/24

Max 2 Best Shot (väylät 1-18)

Ote Frisbeegolfliiton kilpailuoppaan ohejistuksesta tiivistettynä:

Max 2 Paras heitto (Max 2 Best Throw/Best Shot) - koskee vain avausheittoja

1. Molemmat parin pelaajat heittävät avausheiton. Pari päättää kummalta heittopaikalta jatkavat ja sen jälkeen molemmat pelaajat heittävät jatkoheiton siitä. Pari valitsee jatkoheitoista kummalta heittopaikalta jatkavat ja niin edelleen. Avauksen jälkeen pelataan toisin sanoen best shot säännöillä.

2. Väylä on pelattu loppuun kun toinen parin pelaajista pelaa väylän loppuun. 

Max2-pelissä saman pelaajan avausheittoa voi käyttää korkeintaan kahdella peräkkäisellä väylällä. Parin tulokseen lisätään kaksi rangaistusheittoa joka kerta, kun tätä rajoitusta ei noudateta.

3. Parin tulos on heittopaikoiksi valittujen heittojen määrä ja mahdolliset rangaistusheitot.

4. Jos pari nostaa heitetyn kiekon ennen kuin heittopaikkaa on valittu tai merkitty minikiekolla, pari ei voi valita nostetun kiekon paikkaa. Jos pari nostaa molemmat kiekot ennen kuin heittopaikkaa on valittu, tulkitaan jälkimmäiseksi nostetun kiekon paikka heittopaikaksi. Kiekko palautetaan paikkaansa ryhmän päätöksellä ja pari jatkaa peliä siitä.

5. Jos parin toinen pelaaja ei ole paikalla, on myöhässä tai lopettaa pelaamisen, toinen pelaaja voi jatkaa pelaamista, mutta ei heitä puuttuvan pelaajan puolesta. Myöhästynyt pelaaja voi liittyä peliin vain väylien välillä.

Sponsors

DisCats Oy

Share

What would you like to share?