Login

Tarkennuksia ratatietoihin

07/02/24

Ratatietoihin on tehty muutamia tarkennuksia tiistaina 2.7.

Tarkennukset löytyvät kootusti Caddy Book -kansiosta. Suora linkki tiedostoon löytyy täältä.

Tarkennukset on lisätty myös alle:

RATAVARUSTEET
Kaikki kyltit, bannerit, liput, etäisyystikut ja muut ratavarusteet ovat osa rataa eikä niitä saa siirtää tai liikuttaa.

PELIN ULKOPUOLISET ALUEET
Kaikki OB-linjat on merkattu valkoisin tikuin. Mikäli tikutettu linja päättyy, se jatkuu kahden viimeisimmän tikun mukaisesti.

RANGAISTUSALUEET
Kaikki hazard-alueet on merkattu puisin tikuin. Väylällä 11 ruohonleikkurin kulkuaukko on maalattu keltaisella maalilla ja se määrittää aukon kohdalla hazardin rajan.

MÄÄRÄTYT REITIT JA DROPZONET
Väylien 3, 11 ja 14 mandojen mandolinjat on merkattu punaisella maalilla. Väylän 17 mandon mandolinja on merkattu valkoisilla tikuilla, joissa on keltainen pää.

Jokaisen mandon mandolinja jatkuu merkintätavan mukaisesti äärettömyyteen mandosta poispäin. Mandolinja on voimassa vain väylällä, jossa mando on (mandolinja ei siis vaikuta muihin väyliin).

Mando ja mandolinja rajaavat yhdessä pystysuoran kielletyn tason. Jos jokin osa heitettyä kiekkoa selvästi rikkoo tämän tason, mando on missattu. Sillä, mihin kiekko lopulta päätyy, ei ole merkitystä.

Missatusta mandosta peliä jatketaan väylään merkatulta dropzonelta yhden rangaistuksen kera. Väylällä 11 dropzone on tiipaikka ja väylällä 14 FPO:n tiipaikka.

YLEISÖNARUT
Mikäli pelialueella on yleisön ohjaamiseen tai rajaamiseen tarkoitettuja naruja, niitä saa siirtää.

Lisäksi kahden tilapäisen väylän pituudet on korjattu.

Väylä 18 on noin seitsemän metriä alunperin ilmoitettua mittaa pidempi. FPO:n väylä on 102 metriä ja MPO:n väylä 122 metriä pitkä.

Väylällä 3 MPO:n korinpaikka oli lipsahtanut rakennusvaiheessa noin 15 metriä lyhyemmäksi suunnitellusta. Korinpaikkaa ei tietenkään enää vaihdeta, koska ensimmäinen virallinen harjoittelupäivä on ollut jo sunnuntaina ja kori on ollut kaikki päivät samalla paikalla. MPO:n väylä on 123 metriä pitkä.

Näiden väylien pituudet on korjattu digitaaliseen Caddy Bookiin, joka löytyy täältä.

Share

What would you like to share?