Login

09/21/18 15:00 Golfstart|Harjumajan Frisbeegolfrata → 18 (2014)|FINLAND

  • Comment: Savonlinnan frisbeegolfseura Linnan Mando DG ry järjestää hyväntekeväisyys-parikisan Harjumajan frisbeegolfradalla. Kilpailu ei vaadi lisenssejä vaan kaikki ovat tervetulleita. 100% tuotosta ohjataan Savonlinnan Hattu ry:lle.

Head to head

Players


    Detailed results

    Roope Tolvanen, Henri Hämäläinen

    Place:
    12
    Score round:
    64
    To par:
    2

    Masa Kapanen, Ari Hyttinen

    Place:
    11
    Score round:
    59
    To par:
    -3

    Ville Henttonen, Niko Kivimurto

    Place:
    1
    Score round:
    49
    To par:
    -13

    Roope Silvennoinen, Joonas Kosonen

    Place:
    6
    Score round:
    55
    To par:
    -7

    Linnan Mando DG ry järjestää esikisana lauantain 22.9. Pdga-erilliskilpailulle perjantaina 21.9. hyväntekeväisyys-parikisan. Pelataan Harjumajan frisbeegolfrataa yksi kierros, pelimuotona best shot. Eli kumpikin parin heittäjistä heittää avausheiton, jonka jälkeen pari valitsee mielestään paremman heiton, ja jatkaa sieltä taas molempien voimin. Tätä jatketaan kunnes kiekko on korissa. Kierros pelataan golf-lähdöin alkaen kello 15:00. Voit siis saapua paikalle 14:30-17:00 ja aina kun kaksi paria valmiina, lähtevät he edellisten perään. Viimeinen kaksi paria olisi tarkoitus lähettää noin 17:00.

    Osallistujilta ei vaadita kuin halua heitellä ja tehdä hyvää, ei lisenssejä, ei seurajäsenyyksiä eikä erityistä heittotaitoa. Linnan Mando palkitsee parhaiten pärjänneitä ja arvontaakin on luvassa!

    Osallistumismaksu 10€/pari pyydetään tuomaan käteisenä paikan päälle tai halutessaan siirtämään Linnan Mando DG:n tilille FI28 5651 1320 1855 48

    Ilmoittautumiset pyydetään laittamaan tänne etukäteen, mutta paikan päälläkin voi ilmoittautua!

    Osallistumismaksut tilitetään täysmääräisesti Savonlinnan Hattu ry:lle. Savonlinnan Hattu ry on yhdistys, joka paikkaa Nutun jättämää aukkoa Savonlinnassa avustaen mm. vähävaraisten lasten ja nuorten liikuntaa ja harrastuksia taloudellisesti sekä myös järjestämällä itse toimintaa.

    Pelkkä rahallinen apu ei ole kaikki kaikessa, vaan parikisan ohessa järjestämme keräyksen, johon voi lahjoittaa itselle tarpeettomat kiekot ja nämä toimitamme myös Hatulle eteenpäin käyttöön.

    Tule meidän kanssa tukemaan lapsia ja nuoria!

    Share

    What would you like to share?