Login

03/10/19 08:15|Skogby, → A1 Skogby18-2020|FINLAND, Uusimaa, Raasepori


Reilu viikko tapahtumaan!

03/01/19

Tapahtuma täyttyy hyvää vauhtia ja pelaajalistalla onkin jo 72 nimeä. Lisäksi vielä löytyy varmasti koko joukko niitä, jotka odottelevat säätietoja viime hetkeen saakka. Tämä on havaittu näissä talvikauden kisoissa, että vielä viimeisellä viikolla tulee osallistujaryntäys. Tähän liittyen: Vain maksamalla osallistumismaksun voi varmistaa paikkansa kilpailussa. Tulen poistamaan maksamattomia viikonlopun aikana, joten jos et ole vielä maksanut, niin hoidathan maksun kuntoon asap. Jos olet jo maksanut, hyvä juttu!

Radan kunnosta on tullut muutama kysely. Kuten näin maaliskuun alussa saattaa olettaa, niin luvassa on talviset olosuhteet. Tiipaikoille ei toistaiseksi ole tehty mitään, mutta seuran puolesta lupailivat viikonloppuna talkoilla niitä parempaan kuntoon. Lunta, jäätä ja loskaa on todennäköisesti luvassa, varsinkin kun ensi viikolle on luvattu aika vaihtelevaa säätä. Nastakengät kannattanee pitää vielä jalassa ja kiekkoihin saa laittaa narut jos haluaa. Käyn itse vielä ensi viikon alkupuolella paikan päällä ja laitan sitten uutisiin viime hetken infoa radan ja tiipaikkojen kunnosta.

Vielä yksi huomio. Muistutan jo tässä vaiheessa suhteellisen tiukasta aikataulusta. Kisa tullaan pelaamaan 4-5 pelaajan ryhmissä ja kierrokseen on aikataulussa varattu kolme tuntia. Sen pitäisi kyllä riittää Skogbyssä, mutta kaikenlaistahan voi kierroksella sattua. Vaikka ensimmäinen kierros venyisi, niin toisen kierroksen alkua ei tulla lykkäämään. Varmistetaan, että päästään pelaamaan kilpailu ja mahdolliset sudarit valoisassa läpi. Varautukaa myös omin eväin, tauolla ei välttämättä ehdi Tammisaareen asti syömään.

Share

What would you like to share?