Login
  • Comment: Joen Liitokiekon viikkokisat 2018 (Kesä-sarja). Kilpailut ovat kaikille avoimet ja ilmaiset. Tervetuloa pelaamaan! Lisäinfoa sivun alalaidassa.

Table of points

Points system over 20 players is available only in payed version!

Free discgolfmetrix.com is used


 User statistics 
 | 
 Show presenter
 | 
Show pdf 

Results will be updated every 30 seconds!


Discmania      LaserMedia         


Sarjan lopputulokset (29.8.2018) löytyvät tästä linkistä (pdf).


YLEISTÄ

- Joen Liitokiekon viikkokisat ovat kaikille avoimet ja ilmaiset.

- Radat: Kesäsarjan 1. viikkokisa (8.5.) pelataan Utrassa ja 2. viikkokisa Lykyllä (15.5.) ja loput 9 viikkokisaa vuoroviikoin Lykynlammella ja Kontiorannassa.

- Yhteensä 11 kilpailua - ensimmäinen 8.5.2018 ja viimeinen 28.8.2018 eli viikkokisat pelataan kesällä tiistaisin.

- Huom! Tiistaisin ajalla 22.5.2018 - 26.6.2018 pelataan kaikille avointa Joensuun viikkokisaliigaa (PDGA L-tier), jonka sarjasivu löytyy täältä.

- Kierros alkaa klo 18:00 - paikalle aina viimeistään klo 17:45 mennessä, jolloin pidetään pelaajakokous.

- Kilpailuissa noudetaan normaaleja PDGA-sääntöjä ja kilpailuopasta.

 

KESÄSARJAN SÄÄNNÖT

- Kesän 2018 viikkokisoissa pelattavat luokat: MPO (avoin), FPO (naiset, avoin), MP40 ja FP40 (mies- ja naisseniorit-40 = vuonna 1978 ja aiemmin syntyneet), MP50 (seniorit-50 = vuonna 1968 ja aiemmin syntyneet) ja MJ15 (juniorit-15 = vuonna 2003 ja myöhemmin syntyneet)

- Sarjan pisteytys: Pelaajan kuusi parasta kisaa lasketaan yhteispisteisiin. Yksittäisen kisan voittajalle, jokaisessa luokassa, 100 pistettä, josta pistemäärä alkaa tippua tasaisesti seuraavaksi sijoittuneille.

- Tarvittaessa jokaisessa luokassa ko. viikon viikkokisan voittaja ratkotaan CTP-menettelyllä (SD vain jos sopii kaikille).

- Mikäli sarjan kokonaiskilpailun pisteet menevät tasan, niin kokonaiskilpailun voitto määräytyy jokaisessa luokassa sen mukaan kenellä on eniten voittoja koko sarjan aikana (jos nekin tasan, niin tarkastellaan kakkossijoja, jne.).

 

ILMOITTAUTUMISOHJEET

- Viikkokisojen suuren suosion vuoksi ennakkoilmoittautuminen Disc Golf Metrixin kautta on pakollista. Kuhunkin kilpailuun pääsee ilmoittautumisjärjestyksessä mukaan maksimissaan 72 pelaajaa (Kontiorannassa 80 pelaajaa). Muista kuitenkin perua ilmoittautumisesi, jos et jostain syystä pääsekään paikalle - kiitos!

- Ilmoittautuminen kunkin viikon kilpailuun aukeaa aina kisaa edeltävänä keskiviikkona klo 00:00 ja päättyy kisapäivänä klo 17:45.

- Huom! Viikkokisojen tulokset syötetään vain Disc Golf Metrixiin rekisteröityneille käyttäjille.

- Lyhyt ja ytimekäs kisaohje-/infopaketti pelaajille löytyy täältä.

Joen Liitokiekko ry

Share

What would you like to share?