Login

Helsinki alueen amatööri-tour sponsored by NBDG - Tali 19.5.2018

Talin Tallaajat järjestää PDGA:n alaisen Helsingin alueen am-tourin osakilpailun 19.5.2018 Talin frisbeegolfpuistossa Helsingissä. Mukaan mahtuu 72 pelaajaa ja tarjolla kisaluokkia niin junioreille kuin varttuneillekin am-tason pelaajille.

Kilpailuun osallistuminen edellyttää Suomen frisbeegolfliiton alaisen seuran jäsenyyttä, sekä voimassa olevaa kilpailulisenssiä. Pro-pelaajilla on osallistumisoikeus kilpailuun rating-rajoitteiden puitteissa.

Kaikissa kisaluokissa palkitaan top 3 pelaajaa SFL:n ohjeistuksen mukaisesti kilpailun pääsponsorin NBDG:n lahjakortein.

Kisan tiedot, lopulliset tulokset, sekä pelaajien ratingit löytyvät myös PDGA:n sivuilta kilpailun päätyttyä. 

Ilmoittautuminen ja osallistumismaksu

Ilmoittautuminen kilpailuun on auki 7.5. asti ja osallistuminen pitää vahvistaa maksamalla osallistumismaksu Talin Tallaajien verkkokaupassa. Osallistumismaksu on 20 euroa kaikilta pelaajilta. 

Huom! Osallistumismaksut tarkistetaan 16.4., 30.4. ja 7.5. jolloin maksamattomat pelaajat poistetaan kilpailusta ilman erillistä ilmoitusta ja mahdolliset jonossa olijat nousevat kisaan mukaan.

Kisan aikataulu 

 • Pelaajakokous klo 9.30.
 • Ensimmäinen kierros pelataan luokittain arvotuin neljän hengen ryhmin ja kierros alkaa klo 10.00.
 • Toinen kierros pelataan tulosjärjestyksessä luokittain ja se alkaa klo 14.30. tai tunti siitä kun viimeinen ryhmä on palauttanut tuloskorttinsa.
 • Palkintojenjako välittömästi tulosten tarkastuksen jälkeen, viimeisen ryhmän palautettua tuloskortit.

Pelaajien ei tarvitse ilmoittautua erikseen ilmoittautua kilpailuun. Pelaajien pitää ilmoittaa TD:lle jäädessään pois kilpailusta/kierrokselta tai joutuessaan keskeyttämään kilpailun. Aikataulua tarkennettaan tarvittaessa lähempänä kisapäivää. 

Kisakeskus ja -rata

Kisakeskus sijaitsee Talin huipulla (Takkatie 36). Kisakeskuksessa on rajoitetusti parkkitilaa radan lisäksi. Kisakeskuksesta löytyy bajamaja ja myynnissä on pientä purtavaa ja juotavaa. Noin 2 km päästä huipulta löytyy mm. kauppakeskus Sello (Leppävaarankatu 3-9) jossa voi hoitaa varsinaisen ruokahuollon kierrosten välillä. Kiekkotäydennykset ja saniteettitilat tarjolla myös Frisbeepointissa (Takkatie 18) n. 1 km päässä huipulta.

Kilpailussa noudattaen Talin ns. kiinteää leiskaa ja pelataan 2*18 väylää. Talin frisbeegolfpuiston erikoissäännöt koskevat väyliä #11 ja #17 ja niille on haettu lupa PDGA:lta. 

 • Väylä #11: Jos avausheitto on OB, jatko drop zonelta tai tiiauspaikalta, tulokseen +1. Tämän jälkeen normaali OB-sääntö voimassa.
 • Väylä #17: Väylän lopussa on “saari”, jonne frisbeen on jäätävä tai jatko “mantereen” puolelta, tulokseen +1. Kun frisbee jää saareen, normaali OB-sääntö voimassa.

Ratakarttaan voi tutustua Talin Tallaajien kotisivuilla. Huom! Jos Tali on vielä kovin kostea kisojen aikaan, kisat saatetaan  pelata helpotetusti esimerkiksi ns. talvileiskalla. Kisassa käytettävä layout vahvistetaan sunnuntaina 13.5.2018

Facebook-sivut

Helsingin alueen am-tour sponsored by NBDG - Tali löytyy myös Facebookista

Säännöt ja kilpailuluokat

Kisassa noudatetaan PDGA:n vuodelle 2018 uudistettuja sääntöjä. Säännöt ja kilpailuoppaan voit ladata SFL:n sivuilta. Tutustuthan myös SFL:n kilpailusääntöihin.

Kilpailuluokkia on kuusi:

 • MJ18, pelaajat pelaajat jotka ovat alle 18-vuotiaita
 • MA40, kaikki amatööri-pelaajat jotka ovat 40-vuotiaita tai sitä vanhempia, lisäksi pro-pelaajien rating oltava alle 935
 • MA1, kaikki amatööri-pelaajat, sekä pro-pelaajat joiden rating on alle 970
 • MA3, amatööri-pelaajat joiden rating on alle 900, sekä pro-pelaajat joiden rating on alle 900
 • FA1, kaikki naispuoliset amatööri-pelaajat, sekä pro-naiset joiden rating on alle 875
 • FA3, naispuoliset amatööri-pelaajat joiden rating on alle 775, sekä pro-naiset joiden rating on alle 775

Pelaajaluokkien kriteereistä voi lukea tarkemmin mm. PDGA:n sivuilta, sekä muutamalla sanalla myös suomeksi SFL:n sivuilta

Tervetuloa Taliin! 

Terkuin,
Saija Lehto, TD

p. 0504835076

Apu-TD Jukka Teräs: 0405387464

Sponsors

Share

What would you like to share?