Login
  • PDGA: Ratings
  • Comment: Joen Liitokiekon järjestämä JokiLiiga (PDGA L-Tier) pelataan kuutena torstaina peräkkäin 13.6 alkaen Lykynlammella, Kontiorannassa ja Utrassa. Kilpailut ovat kaikille avoimet ja osallistumismaksu on 5 Eur/kisa. Tervetuloa!

    Discmania        LaserMedia    

Tervetuloa pelaamaan JokiLiigaa!

Joen Liitokiekko ry:n järjestämä JokiLiiga pelataan 13.6 - 18.7.2019 Joensuun alueen radoilla; Lykynlammella, Kontiorannassa ja Utrassa. Kuten liigassa on tapana, kaikki voivat osallistua, mutta vain kilpailulisenssin omistavat saavat kierroksistaan virallisen PDGA-ratingin.

Kilpailuissa noudetaan normaaleja PDGA-sääntöjä ja kilpailuopasta - muistathan myös, että näissä kilpailuissa viralliseen tuloskirjanpitoon käytetään paperisia tuloskortteja - toki myös tulosten livekirjauksia Metrixiin suositellaan kaikille ryhmille.

 

OSAKILPAILUT JA AIKATAULU:

Jokaisessa osakilpailussa kierros alkaa klo 18:00 - ilmoittautumisen vahvistaminen ja osallistumismaksun maksaminen klo 17:40 mennessä, jonka jälkeen pidetään pelaajakokous.

 

ILMOITTAUTUMINEN JA OSALLISTUMISMAKSU

Osakilpailuun ilmoittautuminen avautuu Metrixissä aina kilpailua edeltävän perjantaina klo 00.01. Jokaiseen osakilpailuun on ilmoittauduttava viimeistään kilpailua edeltävänä päivänä klo 23.59 mennessä. Osakilpailuihin voi ilmoittautua vain Metrixin kautta.

Lykynlammella ja Utrassa palattaviin osakilpailuihin otetaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä maksimissaan 72 pelaajaa ja Kontiorannassa pelattaviin osakilpailuihin 80 pelaajaa.

Osallistumismaksu on kaikissa luokissa 5€/osakilpailu ja tämä maksetaan käteisellä paikanpäällä ennen pelaajakokousta. Varaathan tasarahan, kiitos.

 

PELATTAVAT LUOKAT: MPO, FPO, MP40, FP40, MP50 ja MJ15

 

DISCMANIA -CTP-KILPAILUT

Jokaisessa osakilpailussa järjestetään CTP-kilpailu, jonka voittajalle on palkintona Discmanian kiekko. CTP-väylä ilmoitetaan pelaajakokouksessa.

 

YHTEYSTIEDOT:

TD: Janne Heikkinen / p. 0504301811 / jatruski@gmail.com

Apu-TD: Ismo Louhelainen / p. 044077168 / ismolou@gmail.com

 

JOKILIIGAN SÄÄNNÖT

Sarjapisteet

- Sarjan pisteytys: Pelaajan viisi (5) parasta kisaa lasketaan yhteispisteisiin. Yksittäisen kisan voittajalle, jokaisessa luokassa, 100 pistettä, josta pistemäärä alkaa tippua tasaisesti seuraavaksi sijoittuneille.

- Pistetaulukko kokonaisuudessaan: 100, 93, 87, 82, 78, 75, 72, 69, 66, 63, 60, 57, 54, 51, 48, 45, 42, 39, 36, 33, 30, 27, 24, 21, 18, 15, 12, 9, 6, 3

- Mikäli sarjan kokonaiskilpailun pisteet menevät tasan, niin kokonaiskilpailun voitto määräytyy jokaisessa luokassa sen mukaan kenellä on eniten voittoja koko sarjan aikana (jos nekin tasan, niin tarkastellaan kakkossijoja, jne.). Jos kaksi tai useampia pelaajia päätyy yksittäisessä kilpailussa tasatulokseen, saa kukin näistä pelaajista heidän yhteisesti kattamiensa sijoitusten yhteenlasketut pisteet jaettuna tasatuloksissa olevien pelaajien lukumäärällä. Jaetut pisteet ilmoitetaan kokonaislukuina - pyöristykset normaalien pyöristyssääntöjen mukaisesti, tosin vain kahden desimaalin tarkkuudella.

Jatkoväylät

- Tarvittaessa yksittäisen osakilpailun kunkin luokan voittaja ratkaistaan Sudden Death -pelissä - SD pelataan samoin säännöin kuin SFL:n Pro Tourilla.

- SD-väylät: Lykynlammella #1, #2 ja #9, Kontiorannassa #1, #2 ja #17 sekä Utrassa #1, #2 ja #3.

Payout ja palkinnot

- Payout on 80 %: Jokaisesta osallistumismaksusta menee 2 Eur osakilpailun luokkakohtaiseen palkintopottiin, 2 Eur kokonaiskilpailun luokkakohtaiseen palkintopottiin, 0,50 Eur sanktiointimaksuna PDGA:lle ja 0,50 Eur liigan järjestelykuluihin.

- Palkintojakauma osakilpailupalkinnoissa: MPO-luokassa top-3 palkitaan (50 % / 30 % / 20 %) ja muissa luokissa kaikki voittajalle (100 %)

- Palkintojakauma kokonaiskilpailussa: PDGA Europe Top 25 % -ohjeen mukaan

- Liigan kokonaiskilpailun luokkakohtaisille voittajille myös muistopalkinnot.

- Sekä osakilpailuiden että kokonaiskilpailun palkinnot maksetaan kootusti viimeisen osakilpailun ja kokonaiskilpailun tulosten selvittyä pelaajan ilmoittamalle tilille. Huom! PDGA-liigassa rahana maksetut palkinnot eivät vaikuta pelaajan AM-statukseen.

- Palkintojen verotus: Joen Liitokiekko ry kerää palkinnonsaajilta yhteys- ja henkilötiedot sekä tekee verottajalle ilmoituksen kaikista palkinnoista. 

 

Joen Liitokiekko ry        

Share

What would you like to share?