Login
 • Comment: Joen Liitokiekon viikkokisat 2019 (Syksy-sarja). Kilpailut ovat kaikille avoimet ja ilmaiset. Tervetuloa pelaamaan! Lisäinfoa sivun alalaidassa.

  Free discgolfmetrix.com is used


   User statistics 
   | 
   Show presenter
   | 
  Show pdf 

  Results will be updated every 30 seconds!


  Discmania         LaserMedia         

  YLEISTÄ

  - Joen Liitokiekon viikkokisat ovat kaikille avoimet ja ilmaiset.

  - Radat:

  • Viikko 35: Lykynlampi
  • Viikko 36: Ei viikkokisaa! (AM-tour Outokumpu & Utra Open)
  • Viikot 37-44: Kiertävästi järjestyksessä Lykynlampi, Kontioranta ja Utra
  • Viikot 45-52: Utra (Talvi-layout)
  • Huom! Viikosta 45 (su 10.11.) alkaen loppuvuoden viikkokisat kaikki Utrassa talven vuoksi.
  • Huom! Tämä sunnuntain 15.12. kilpailu pelataan alkuperäisestä suunnitelmasta poiketen Kontiorannassa! Syy: Utra on yhtä luistinrataa ja etenkin mäet vaarallisia kulkea - Kona siis paremmassa kunnossa, mutta nastakengää jalkaan joka tapauksessa!

  - Yhteensä 17 kilpailua - ensimmäinen 1.9.2019 ja viimeinen 29.12.2019 eli viikkokisat pelataan syksyllä sunnuntaisin (Huom! Viikolla 36 ei ole viikkokilpailua Outokummun AM-tour ja Utra Open -kilpailuiden vuoksi.)

  - Kierros alkaa klo 11:00 - paikalle aina viimeistään klo 10:45 mennessä, jolloin pidetään pelaajakokous.

  - Kilpailuissa noudetaan normaaleja PDGA-sääntöjä ja kilpailuopasta seuraavin poikkeuksin:

         a.) kiekoissa saa käyttää naruja (*)

         b.) hankioloissa markkerin sijaan heittopaikan merkintään saa käyttää muitakin esineitä

         (* Lost discit pelataan siis normaalien sääntöjen mukaan, joten naruja kannattaa käyttää, jos on lunta.)

   

  TASOITUS- JA CTP-KISAT - YHTEISTYÖSSÄ HEINOSEN LEIPOMO

  - Tasoituskisat: Syksysarjan aikana pelataan kaikissa viikkokisoissa myös tasoituksellisen tuloksen voitosta seuraavaan periaatteen mukaisesti: Esim. jos pelaajan Metrix-rating on 900 ennen kilpailua ja radalla 1000 pisteen Metrix-ratingin saa tuloksella 54 ja "1 pisteen rating arvo" on 10,5, niin tasoitus 900 ratingin omaavalle pelaajalle on (1000 - 900) / 10,5 = 9,52. Eli jos pelaaja saa lopputuloksen 62, hänen tasoitettu tuloksensa on 62 - 9,52 = 52,48. Tuloksissa näytetään pelaajalle annettava tasoitus ja sekä raaka- että tasoitustulos. Matalimman tasoitetun tuloksen saanut pelaaja voittaa tasoituksellisen kilpailun. Mikäli sama tasoitettu voittotulos on useammalla pelaajalla, niin palkinnon saaja arvotaan.

  CTP-kisat: Syksysarjan jokaisen kuukauden viimeisessä viikkokisassa pelataan lisäksi myös CTP-kisa, väylä ilmoitetaan pelaajakokouksessa.

  - Kahvi + hillomunkki -lahjakorttipalkinnot voittajille tarjoaa Heinosen Leipomo!

   

  SYKSYSARJAN SÄÄNNÖT

  - Syksyn 2019 viikkokisoissa pelattavat luokat: MPO (avoin), FPO (naiset, avoin), MP40 ja FP40 (mies- ja naisseniorit-40 = vuonna 1979 ja aiemmin syntyneet), MP50 (seniorit-50 = vuonna 1969 ja aiemmin syntyneet), MP60 (seniorit-60 = vuonna 1959 ja aiemmin syntyneet) ja MJ15 (juniorit-15 = vuonna 2004 ja myöhemmin syntyneet)

  - Sarjan pisteytys: Pelaajan kymmenen parasta kisaa lasketaan yhteispisteisiin. Yksittäisen kisan voittajalle, jokaisessa luokassa, 100 pistettä, josta pistemäärä alkaa tippua tasaisesti seuraavaksi sijoittuneille.

  - Tarvittaessa jokaisessa luokassa ko. viikon viikkokisan voittaja ratkotaan CTP-kilpailulla (SD vain jos sopii kaikille).

  - Mikäli sarjan kokonaiskilpailun pisteet menevät tasan, niin kokonaiskilpailun voitto määräytyy jokaisessa luokassa sen mukaan kenellä on eniten voittoja koko sarjan aikana (jos nekin tasan, niin tarkastellaan kakkossijoja, jne.).

  - Sarjan lopputilanne 29.12.2019 (pdf) >>

   

  ILMOITTAUTUMISOHJEET

  - Viikkokisojen suuren suosion vuoksi ennakkoilmoittautuminen Disc Golf Metrixin kautta on pakollista. Kuhunkin kilpailuun pääsee ilmoittautumisjärjestyksessä mukaan maksimissaan 80 pelaajaa (Utran kisoissa 72 pelaajaa). Muista kuitenkin perua ilmoittautumisesi, jos et jostain syystä pääsekään paikalle - kiitos!

  - Ilmoittautuminen kunkin viikon kilpailuun aukeaa aina kisaa edeltävänä maanantaina klo 00:00 ja päättyy kisapäivänä klo 10:45.

  - Huom! Viikkokisojen tulokset syötetään vain Disc Golf Metrixiin rekisteröityneille käyttäjille.

  - Lyhyt ja ytimekäs kisaohje-/infopaketti pelaajille löytyy täältä.


  Joen Liitokiekko ry

    

  Share

  What would you like to share?