Login


  Kotkatharjun viikkokisat 2020

  Tasoituskisan tilanne

   

  - Pelataan tasoituksellinen viikkokisasarja 10 viikon ajan 1.6.-9.8.2020.

  - Sarjoina avoin ja naiset.

  - Sininen ja valkoinen layout käytössä vuoroviikoin

  - Ilmoittautuminen kisaan tapahtuu Kartano Golfilla, johon suoritetaan kierrosmaksu 2€. Muista tasaraha, jotta vältytään kolikoitten räpläämiseltä! Caddiemaster (Juho) lisää sinut ja ryhmäsi viikkokisaan, jolloin voit merkata kierroksesi metrixiin. Paperikortteja ei tänä vuonna ole käytössä.
  Jos Juho ei ole paikalla ja/tai tulee ongelmia, ota yhteyttä TD:hen. Yhteystiedot alla.

  - Voit pelata kierroksen viikon aikana haluamanasi ajankohtana, kunhan sinulla on vähintään 2 henkilöä ryhmässäsi itsesi lisäksi. Pelaajan hyväksyttyjen kierrosten lukumäärä kisaviikon aikana on max 2. Yhden viikon aikana voit kuitenkin saada vain yhden hyväksytyn tuloksen kokonaiskisaan.

  - Tasoitetut tulokset kirjataan taulukkoon, josta voit seurata kokonaiskilpailun tilannetta.

  - Pelaajan pisteisiin lasketaan 2 parasta tasoitustulosta molemmilta layouteilta, eli yhteensä 4.

  - Kokonaiskilpailun parhaat palkitaan lahjakortein, viikottaisia palkintoja ei ole. Lopulliset palkintosummat riippuvat kisassa pelattujen kierrosten määrästä.

   

  Vastuuvapautus

  Kilpailuun osallistuvan pitää sitoutua PDGA:n COVID19-vastuuvapautussopimukseen:

  Ymmärrän, että osallistuminen tähän tapahtumaan sisältää riskin loukkaantumiselle tai kuolemalle ja vapautan kilpailun järjestäjän, kilpailunjohtajan ja PDGA:n vastuusta liittyen loukkaantumiseeni, menetykseeni, omaisuusvahinkoihini tai kuolemaani, jotka liittyvät osallistumiseeni tähän tapahtumaan.

  Lisäksi ymmärrän ja tiedostan, että tällä hetkellä on liikkeellä maailmanlaajuinen COVID19-pandemia, ja että osallistun tähän tapahtumaan omalla riskilläni, ja että mitkään kilpailuun liittyvät turvallisuustoimet, jotka on suunniteltu estämään COVID19 viruksen leviämistä, eivät takaa, etten saa COVID19-tautia.

  Edellä mainituista huolimatta, vahvistan vapauttavani kilpailun järjestäjän, kilpailunjohtajan ja PDGA:n vastuusta liittyen mahdolliseen loukkaantumiseeni, menetykseeni, omaisuusvahinkoihini tai kuolemaani liittyen, jotka voin kohdata COVID19-viruksen myötä, ja jotka liittyvät osallistumiseeni tähän tapahtumaan.

  SFL:n koronavirusinfosivusto

   

  Kilpailun TD: Tapio Virnes (puh: 0505303583) ja apu-TD: Juho Ikonen.

  Free discgolfmetrix.com is used


   User statistics 
   | 
   Show presenter
   | 
  Show pdf 

  Results will be updated every 30 seconds!

  Share

  What would you like to share?