Login
 • Show groups: click here
 • Comment: Perinteiset Tallaajien torstai viikkokisat. Rekisteröityminen aukeaa torstaina klo 10 ja päättyy tunti ennen kilpailun alkua tai kun kilpailu on täynnä.

Tervetuloa Talin Tallaajien virallisiin viikkokisoihin!

Elämme rankkoja aikoja, joten niitä pitää keventää leikkisän kilvoittelun merkeissä!

Ensi alkuun käydään läpi yhteiset pelisäännöt, jotta viikkokisat olisivat mahdollisimman turvalliset osallistujille ja että emme omalla toiminnallamme pahenna vallitsevaa tilannetta. Noudattaaksemme vallitsevaa ohjeistusta olemme tehneet muutoksia viikkokisan järjestelyihin.

 1. Mikäli sinulla on mitään flunssan oireita, älä osallistu viikkokisoihin. Poltteen radalle pääsystä voi hoitaa varmasti tulevaisuudessa. Poltetta keuhkoissa ei välttämättä.
 2. Mikäli kuulut riskiryhmään, noudata viranomaisten ohjeistuksia. Mikäli sinut on asetettu karanteeniin tai muuhun eristykseen, noudata saamiasi ohjeita.
 3. Huolehdi käsien pesemisestä ennen ja jälkeen pelaamisen.
 4. Yski ja aivasta kertakäyttöiseen nenäliinaan ja laita nenäliina heti roskiin. Jos sinulla ei ole nenäliinaa, yski tai aivasta hihaan, älä käsiisi.
 5. Huomioi ryhmäsi henkilömäärä! Pelaa pienessä, enintään neljän hengen ryhmässä, jolla taataan pienempi altistuminen ja kentän rullaaminen. On tärkeää, ettei joukkoja keräänny yhteen myöskään väylien jonotustilanteissa.
 6. Pidä vähintään 1-2 metrin etäisyys pelikavereihisi ja muihin radalla liikkuviin nähden.
 7. Vältä kaikkia läheisiä kontakteja kuten kättelyjä ja ylävitosia.
 8. Käytä vain omia pelivälineitäsi. Puttaa vain tyhjään koriin.
 9. Vältä väkijoukkoja, ja älä mene ruuhkaiselle radalle. Väkijoukkojen syntyminen on huomioitava myös radan välittömässä läheisyydessä, esimerkiksi parkkipaikoilla, lämmittelyalueilla ja wc-tiloissa.
 10. Vältä kaikkea tarpeetonta oleilua ja ”hengailua” radalla, ja poistu alueelta heti pelailun jälkeen.

Lisätietoja : https://frisbeegolfliitto.fi/koronavirusinfo/ ja https://helsinkiliikkuu.fi/vastuullisen-ulkoilijan-etiketti/

Vastuuvapautus

Ymmärrän, että osallistuminen tähän tapahtumaan sisältää riskin loukkaantumiselle tai kuolemalle ja vapautan kilpailun järjestäjän, kilpailunjohtajan ja Talin Tallaajat ry:n vastuusta liittyen loukkaantumiseeni, menetykseeni, omaisuusvahinkoihini tai kuolemaani, jotka liittyvät osallistumiseeni tähän tapahtumaan. 

Lisäksi ymmärrän ja tiedostan, että tällä hetkellä on liikkeellä maailmanlaajuinen COVID19-pandemia, ja että osallistun tähän tapahtumaan omalla riskilläni, ja että mitkään kilpailuun liittyvät turvallisuustoimet, jotka on suunniteltu estämään COVID19-viruksen leviämistä, eivät takaa, etten saa COVID19-tautia.

Edellä mainituista huolimatta, vahvistan vapauttavani kilpailun järjestäjän, kilpailunjohtajan ja Talin Tallaajat ry:n vastuusta liittyen mahdolliseen loukkaantumiseeni, menetykseeni, omaisuusvahinkoihini tai kuolemaani liittyen, jotka voin kohdata COVID19-viruksen myötä, ja jotka liittyvät osallistumiseeni tähän tapahtumaan.

Aikataulu

Ensimmäinen kisa on 4.6.2020 ja viimeinen 10.9.2020.

Torstai 10:00 Ilmoittautuminen aukeaa Metrix:ssä ja kisaan mahtuu mukaan 72 pelaajaa.
Torstai 17:00 - 17:40 Osallistumismaksut Talin Tallaajien kopilla tai ennakkoon MobilePay.
Torstai 17:55 Ryhmäjako julkaistaan
Torstai 18:00 Kierros alkaa ilman erillistä pelaajakokousta.

Loppukauden viikkokisoissa saatetaan pelata varhaistetulla aikataululla pimeän saapumisen takia, seuraa tiedotusta erityisesti syyskuussa!

Maksaminen

Viikkokisan osallistumismaksu on kolme (3 €) euroa. Toivomme, että maksat osallistumisesi MobilePay-sovelluksen kautta kisan infossa ilmoitettuihin yhteystietoihin ennen ilmoittautumisen päättymistä. Mikäli sinulla ei ole MobilePayta, ei huolta! Ahkerat TD:mme päivystävät ennen kisaa kopin edessä ja hyväksyvät myös tutut ja turvalliset käteismaksut. TD tarkastaa maksut, ja lisää maksaneet kilpailijat ryhmiin ilmoittautumisen päätyttyä.

Disclaimer: MobilePayn kautta ennakkoon maksettuja kisamaksuja ei peruutustapauksissa palauteta.

Erityiset päivämäärät

20.06.2020 Juhannus, pelataan kahdet viikkokisat
10.9.2020 Viimeinen viikkokisa jossa voi ViikkisChamp-kutsua tavoitella
Syys/Lokakuu 2020 Tali ViikkisChamp Invitational 2020

Kisan aloitus

Kisa alkaa kello 18:00 ilman erillistä pelaajakokousta. Olethan siis omalla aloitusväylälläsi hyvissä ajoin. Mikäli et yhtään tiedä, missä sijaitsee “Tali-banaani” tai muu numeroitu aloitusväyläsi, voit toki tulla kopilta tiedustelemaan. 

Kisan aikana

Tulokset kirjataan Metrix:n kautta. Paperisia tuloskortteja ei käytetä. Mikäli heittueessanne ei ole yhtäkään, joka voi tulokset järjestelmään syöttää, ottakaa tulokset ylös paperille. Kisan päätyttyä tulkaa kopille paperilapun kanssa koko ryhmän voimin, niin otetaan tulokset talteen. Lähetettyjä kuvia vanhaan viikkiskännykkään ei valitettavasti hyväksytä tuloksiksi.

Kisan päätyttyä

Kilpailussa kaikissa luokissa parhaan raakatuloksen heittänyt kilpailija palkitaan, jos luokassa on vähintään kolme osallistujaa. Mikäli parhaan raakatuloksen heittää useampi kuin yksi pelaaja, palkinnon voittaa pienimmän tasoituksen omaava pelaaja.  Lisäksi palkitaan parhaat tasoitetut tulokset saavuttaneet pelaajat ja jokainen hole-in-one oikeuttaa palkintoon. Palkintoja jaetaan N kappaletta osallistuneiden pelaajien määrän perusteella alla olevan taulukon mukaisesti. Palkintoina jaetaan viidentoista (15 €) euron lahjakortteja PowerGripin Takkatien liikkeeseen. 

Osallistujien lkm: lahjakorttien määrä (raakatulos + tasoitetut) 
3 - 15 = 1 + 0
16 - 26 = 1 + 1
27 - 36 = 1 + 2
37 - 45 = 1 + 3
46 - 54 = 1 + 4
55 - 63 = 1 + 5
64 - 72 = 1 + 6
73 - 81 = 1 + 7
82 - 90 = 1 + 8

Kisan päätyttyä voittajat julkaistaan Metrix:ssä kilpailun uutisissa ja Tallaajien foorumilla osoitteessa http://www.tallaajat.org/foorumi/viewforum.php?f=27

Rata

Kierretään yksi kierros Talin frisbeegolfpuiston kesälayouttia.

Ob-alueet on Talissa merkitty valkoisin kepein. Muutamalla väylällä on voimassa erikoissääntö. Mikäli olet epävarma, onko kiekkosi päätynyt pelialueen ulkopuolelle, vai ei, voit aina kysyä pelikavereilta.

Väylien erityiset huomiot:

 1. Väylän oikealla puolella koiratarha on ob-aluetta. Huomaa, että jos kiekko päätyy koiratarhaan, aidan yli ei missään tapauksessa saa kiivetä, vaan kiekko tulee hakea käyttäen parkkipaikan vieressä sijaitsevaa porttia!
 2. Väylällä on voimassa triplamando. Mikäli avaus menee portista ohi, peli jatkuu merkityltä drop-zonelta ja väylätulokseen lisätään yksi rangaistusheitto. Koiratarha takana on ob-aluetta. Huomaa, että jos kiekko päätyy koiratarhaan, aidan yli ei missään tapauksessa saa kiivetä, vaan kiekko tulee hakea käyttäen parkkipaikan edustalla sijaitsevan oven kautta!
 3. Ei erityissääntöjä, väylä 1 on ob-aluetta
 4. Hiekkatiet ja tien kauempi puoli väylän oikealla puolella ja takana ob-aluetta
 5. Ei erityistä mainittavaa. Ob:t merkitty valkoisin kepein.
 6. Oikealla puolella asfalttitie ja sen kauempi puoli on ob-aluetta.
 7. Oikealla puolella Ravitie ja sen vermon puoli ovat ob.
 8. Ob vasemmalla ja oikealla valkoisin kepein merkittynä.
 9. Oikealla ravitie, sekä sen kauempi puoli ob-aluetta. Takana ob-aluetta on asfaltti, jos sinne asti heittonsa saa.
 10. Ob oikealla, valkoiset kepit, tai hiekkatie.
 11. Väylällä käytetään erikoissääntöä. Mikäli avaus päätyy ob:lle, joka on siis merkitty valkoisin kepein, jatketaan peliä drop-zonelta ja lisätään väylätulokseen yksi rangaistusheitto.
 12. Ei erityistä mainittavaa, paljon valkoisia tikkuja.
 13. Ei erityistä mainittavaa, paljon valkoisia tikkuja.
 14. Ei erityistä mainittavaa, paljon valkoisia tikkuja.
 15. Pelataan taaemmalta tiipaikalta. Pakollinen kierto vasemmalta lähimmässä puussa väylän oikeassa laidassa väylän 16 kautta pelaamisen välttämiseksi. Merkitty nuolikyltillä. Mikäli mando suoritetaan väärin, heitetään uudestaan tiipaikalta ja lisätään väylätulokseen rangaistusheitto.
 16. Väylä 14 on ob-aluetta. Hiekkatieltä saa pelata.
 17. Ob:t merkitty valkoisin kepein. Väylällä on myös käytössä erikoissääntö: Jos heitto lähtee suuremman pelialueen (mantereen) sisältä, mutta ei päädy laillisesti pienemmälli pelialueelle (saareen), jatketaan peliä joko samalta lieltä, tai mantereen puolelta siitä kohtaa, mistä heitto ylitti mantereen rajan. Kiekon tulee pysähtyä laillisesti saareen, ennen kuin sieltä voi pelata.
 18. Ei erityistä mainittavaa. Valkoiset tikut ob:n rajana.

Tali ViikkisChamp Invitational 2020

Talissa järjestetään vuosittain Suomen perinteisin PDGA-kutsukilpailu, ViikkisChamp.
Tähän kisaan saa kutsun, mikäli heittää virallisissa viikkokisoissa (4.6.-10.9.2020) radan par-lukeman eli raakatuloksen 58 tai vähemmän, käytetystä ratavariaatiosta riippumatta.
Naispelaajia kisaan kutsutaan sopivaksi katsottu määrä.
Kisa järjestetään viimeisen virallisen viikkokisan jälkeen ja se on PDGA-kisa eli siitä saa myös ratingit.
Kisapäivämäärä vahvistetaan myöhemmin.

Share

What would you like to share?