Login
 • Date & time: 06/24/20 14:00 Golfstart
 • Location: Talin frisbeegolfpuisto → 18 - Par 58
 • Show groups: click here
 • PDGA: Ratings
Prodigy Pro Tour 2020 Helsinki Flex Start  06/24/20 14:00

Tervetuloa pelaamaan PDGA C-tier kisaa Prodigy Pro Tour -radalla Talissa! Kisa järjestetään Flex start -muotoisena, eli ostat itsellesi lähtöajan tiettyyn ryhmään (3-4 pelaajaa), saavut paikalle, pelaat kierroksen ja lopuksi katsotaan kuka voitti. Paljoa helpommaksi ei siis voi mennä.

Kilpailussa pelataan siis yksi kierros väliaikalähdöillä. Lähdöt on porrastettu siten, että ensimmäinen lähtö on klo 14 ja siitä aina 15 minuutin välein siten että viimeinen ryhmä lähtee klo 19.   Pelaaja ilmoittaa TD:lle jäädessään pois kilpailusta/kierrokselta tai joutuessaan keskeyttämään kilpailun. Kilpailupäivänä tapahtuvista aikataulumuutoksista tiedotetaan metrixissä tämän tapahtuman uutisissa. Huomioithan, että vallitsevasta tilanteesta johtuen tapahtuma ei ole avoin yleisölle, pelaajien tulisi välttää myös caddien hyödyntämistä kilpailun aikana.

Toivomme että kisan jälkeen EI jäädä rata-alueelle, vaan poistutaan heti tuloskorttien palautuksen jälkeen.

Kenelle?

Kisa on amatöörikisa joka pelataan luokissa MA1 ja FA1. Siihen saavat osallistua myös pro-pelaajat rajoitetusti. Eli vaaditaan seuraavaa:

 • Voimassaoleva pdga-jäsenyys (sisältyy liiton kilpailulisenssiin)
 • Amatööristatus TAI pro ja rating alle 970/875 (miehet/naiset)

Ilmoittautuminen ja kisamaksu

Ilmoittaudu metrixissä. Ilmoitautuminen aukeaa 22.6.2020 klo 21:00 Suomen aikaa. Kaikki ilmoittautuvat jonoon. Kilpailumaksu 10€ suoritetaan ostamalla halutun lähtöryhmän mukainen ryhmäkohtainen tuote Talin Tallaajien verkkokaupasta. https://holvi.com/shop/talintallaajat/

Toimi siis näin:

 1. Ilmoittaudu metrixissä
 2. Osta sopivan lähtöryhmän tuote verkkokaupasta

Kilpailun järjestäjä nostaa sitten verkkokauppaostosten perusteella lähtijät ryhmiinsä. Mikäli ryhmäsä on kaksi tai vähemmän pelaajia, joudutaan tekemään tiivistystä. Tästä voi tulla säätöä, joten ottakaa huomioon että lähtöaikanne ei välttämättä ole aivan juuri tasan haluamanne. Isoa heittoa ei toivottavasti tule.

Tuloskirjaus

Kilpailussa käytetään yksinkertaista kirjausta, eli ryhmällä on yksi tuloskortti. Toivomme että ryhmät kirjaavat tuloksensa myös metrixiin säännöllisesti.

Kilpailun tulokset PDGAn sivuilla: https://www.pdga.com/tour/event/46151

Kisakeskus ja pysäköinti

Kisakeskus sijaitsee Talin huipulla (Takkatie 36). Kisakeskuksesta löytyy bajamaja ja myynnissä on Prodigyn tuotteita. Lähistöltä löytyy mm. kauppakeskus Sello (Leppävaarankatu 3-9) jossa voi hoitaa varsinaisen ruokahuollon ennen kierrosta tai sen jälkeen. Tapahtuma ei ole avoin yleisölle johtuen vallitsevasta COVID-19-tilanteesta.

Kisakeskuksella on hyvin rajoitetusti parkkitilaa joten suosittelemme julkisia kulkuvälineitä! 

 • Helsingissä olevien tie- ja rakennustöiden johdosta osa Taliin johtavista teistä ei ole käytettävissä. Ainoa tie kulkee Pitäjämäen kiertoliittymän kautta Takkatietä pitkin (joko Pitäjämäen juna-aseman suunnasta tai Vihdintiensuunnasta, katso kuva alla).
 • Leppävaaran suunnasta Vermon kautta ei enää ole tietä Taliin. Lisäksi Pitäjämäentie Huopalahden suunnasta on suljettu autoliikenteeltä.
 • Auton voi jättää parkkkiin Pitäjänmäen aseman liityntäpysäköintiin (Takkatie 5), Pajamäen pallokentän parkkiin tai Talinhuipun koirapuiston parkkiin, jotka kaikki sijaitsevat kävelymatkan päässä Talin huipusta.

Rata

Rata on Prodigy Disc Pro Tour layout joka pohjautuu normaaliin Talin rataan seuraavin muutoksin:

 • Väylä 2 pitkänä
 • Väylä 3 lisäväylä normaaliin verrattuna, hiekkatien toisella puolella
 • Väylä 6 (normi-5) pitkänä
 • Väylä 7 (normi-6) pitkänä
 • Väylä 8 (normi-7) pitkänä
 • Väylä 13 (normi-12) pitkänä
 • Pisaraväylää (normi-18) ei pelata

Paikallissääntöihin ON haettu (ja saatu) waiver PDGA Tour Managerilta.

Harjoittelukierrokset kilpailun aikana

Johtuen maailmanlaajuisesta COVID-19 epidemiasta Talissa ei ole erillistä lämmittelymahdollisuutta. Kaikkea ylimääräistä oleskelua radalla ja sen läheisyydessä tulee välttää. Täten ennen kierrosta tapahtuva lämmittely tulee suorittaa alueen lähiradoilla tai muussa lämmittelyyn sopivalla alueella. Aidattu palveluskoirapuisto ei ole tänä vuonna käytössä lämmittelyyn. Harjoittelu radalla kilpailun ollessa käynnissä on kielletty.

Palkinnot

Luokkien top-3 Prodigyn kiekkopalkinnot. Mahdollisesti myös tuotearvontoja. Palkinnot ovat noudettavissa päätapahtuman aikana kilpailukeskukselta.

Säännöt 

Kilpailussa noudatetaan PDGA:n voimassa olevia sääntöjä. Kaikkien tupakkatuotteiden (tupakka, sikari, piippu, nuuska, purutupakka, sähkötupakka) käyttö on kierroksen aikana kielletty. Kielto on voimassa 2 min ennen lähtöaikaa aina tuloskortin palautukseen saakka.

Ennen kisoihin saapumista ja pelatessa on otettava huomioon myös vallitsevan tilanteen mukainen erityinen varovaisuus. Ajantasainen korona-ohjeistus (pohjautuen viranomaisten ja PDGA:n ohjeisiin) on luettavissa liiton sivuilla: https://frisbeegolfliitto.fi/koronavirusinfo/ 

PDGA-sanktioituun kilpailuun osallistuvan pitää sitoutua PDGA:n COVID19- vastuuvapautussopimukseen:

Ymmärrän, että osallistuminen tähän tapahtumaan sisältää riskin loukkaantumiselle tai kuolemalle ja vapautan kilpailun järjestäjän, kilpailunjohtajan ja PDGA:n vastuusta liittyen loukkaantumiseeni, menetykseeni, omaisuusvahinkoihini tai kuolemaani, jotka liittyvät osallistumiseeni tähän tapahtumaan.

Lisäksi ymmärrän ja tiedostan, että tällä hetkellä on liikkeellä maailmanlaajuinen COVID19- pandemia, ja että osallistun tähän tapahtumaan omalla riskilläni, ja että mitkään kilpailuun liittyvät turvallisuustoimet, jotka on suunniteltu estämään COVID19-viruksen leviämistä, eivät takaa, etten saa COVID19-tautia.

Edellä mainituista huolimatta, vahvistan vapauttavani kilpailun järjestäjän, kilpailunjohtajan ja PDGA:n vastuusta liittyen mahdolliseen loukkaantumiseeni, menetykseeni, omaisuusvahinkoihini tai kuolemaani liittyen, jotka voin kohdata COVID19-viruksen myötä, ja jotka liittyvät osallistumiseeni tähän tapahtumaan.

Yhteystiedot

Kilpailunjohtajan (TD) toimii Lauri Liuhto. Hänet tavoittaa sähköpostitse osoitteesta lauri@liuhto.fi ja SMS/Whatsapp/Signal numerolla +358407009603.

Sponsors

Prodigy Disc Europe

Share

What would you like to share?