Login
 • Date & time: 08/09/20 18:00
 • Location: Puijo Disc Golf → 18 - Par 59
 • Show groups: click here
 • Comment: Erikoiskilpailu, missä pääsee pelaamaan toisen pelaajan tuomilla vakiokiekoilla. Max 72 osallistujaa.
Disc Swap Challenge 2020 @ Puijo DiscGolf  08/09/20 18:00

Head to head

Players

 • 913
 • 838
 • 935
 • Add player

  Detailed results

  Janne Koponen

  Place:
  1
  Score round:
  59
  To par:
  0

  Aki Heikkinen

  Place:
  19
  Score round:
  74
  To par:
  15

  Sami Riikonen

  Place:
  3
  Score round:
  60
  To par:
  1

  Kisainfo

  Deep In The Forest ry:n aktiivit järjestävät nyt hupikilpailua, jottei vaan pääse porukka pahasti happamoitumaan!

  Korona on meitä frisbeegolfkansaa suosinut siinä mielessä, että lajia on ollut koko epidemian ajan mahdollista harrastaa. Kisat ovat kuitenkin jääneet selkeästi vähemmälle, mutta nyt siihen tulee tautiepidemian hellittäessä muutos!

  Disc Swap Challenge 2020

  Hupikilpailu jonka idea menee näin:

  Pelaaja valitsee bagistään kolme kiekkoa eri, mitkä ovat kovassa käytössä tai kuvastavat pelaajan omaa peliään vahvasti. Yksi jokaisesta kategoriasta eli draiveri, midari sekä putteri. Kiekot hyväksytetään TD:llä ennen kisaa ja näin saadaan erilaisia kiekkosettejä pelaajilta tarjolle.

  Sitten arvontakone pyörähtää.

  Pelaajat saavat siis toisiltaan arvonnan tuloksena yhden kiekkosetin, millä pitää pelata koko kierros, eikä siis saa käyttää mitään muita kiekkoja kuin niitä kolmea, mitkä omalle kohdalle osuneeseen settiin kuuluu.

  HUOMIO!
  Kisaan tuodut kiekot tulee desinfioida ykkösväylän luona olevalla desinfiointipisteellä, missä kiekot pakataan pusseihin, eikä pusseja saa avata ennen kuin kisa alkaa!
  Kisakierroksen jälkeen kiekot tuodaan takaisin ykköstiin desinfiointipisteelle samassa pussissa, missä kiekot on saatukin. TD jakaa kiekot puhtosina takaisin pelaajille. Omat kiekkonsa saa vasta kun on palauttanut oman pelisettinsä takaisin. Se kenelle mikäkin setti menee, kirjataan ja valvotaan, että ne palautuvat takaisin oikeille omistajilleen. Ryövärit saavat selkäänsä!

  Ilmoittautuminen tapahtuu Metrixissä. Ilmoittautuminen aukeaa heti ja se on auki kisapäivään kello 16:00 asti - tai niin kauan kunnes kisa täyttyy. Paikan päällä on oltava viimeistään 17:30, jotta kiekkosetit saadaan jaettua pelaajille ja pelaajat pääsevät siirtymään väylille.

  Kaikki ystävät rohkeasti mukaan iästä, sukupuolesta tai taitotasosta riippumatta! Tämä kisa on varsinkin sellainen hyvänmielen kisa missä pääsee testaamaan eri kiekkoja, kuin mihin normaalisti on itse tottunut.

  Aikataulu: Sunnuntai 9.8.2020 klo 18:00
  Rata: Puijo Disc Golf 18-väylää

  Luokat:
  Juniorit alle 16v.
  FPO
  MPO

  Ilmoittautuminen: Metrixissä, kisapäivän kello 16:00 mennessä (kisat löytyvät sivun ylälaidan pudotusvalikosta).
  Osallistumismaksu: Vapaaehtoinen. Osallistumismaksuilla sponsoroidaan kiekkopalkintoja, myös mahdollisesti tuleviin kisoihin.
  Holaripotti: Yksi kiekkopalkinto (Useamman holarin kisan aikana sattuessa ratkaistaan palkinnon voittaja CTP-kisalla kierroksen jälkeen.)
  Pelaajakokous: Pienimuotoinen pelaajakokous järjestetään hyvillä välimatkoilla, sekä arvotut kiekkosetit jaetaan ykköstiin läheisyydessä, ja tätä varten pelaajien on tuotava kyseiset kiekot TD:lle aiemmin mainittuun paikkaan. Pelaajaryhmät (ja lähtöväylät) julkistetaan mahdollisimman pian rekisteröinnin sulkeuduttua. Aloitusväylällä oltava 17:50
  Tulokset: Jokaisesta ryhmästä yksi kirjaa tuloset Metrix-järjestelmään.

  Kilpailun päätyttyä palkitaan osallistujamäärästä riippuen kisan kärki erilaisin kiekkopalkinnoin. (Mahdollista tarkennusta tulossa lähempänä kisaa.)

  Yhteystiedot yleisissä ongelmatilanteissa ja kysymyksissä:

  • Juho Auvinen, puh. 040 840 8622

   

  Koronainfo

  Linkkejä ohjeisiin koronaviruspandemian aikana pelaamiseen

   

  Share

  What would you like to share?