Login

Pikkarala Modified

Pikkarala Modified on PDGA-sanktioitu erilliskisa, joka pelataan Pikkaralan frisbeegolfradalla. Kisassa pelataan muokattua rataa, joka pitää sisällään myös pro- ja amatööriratojen valikoituja väyliä. Kisaan mahtuu alustavasti 72 pelaajaa, mutta tarpeen tullen voidaan pelaajamäärää kasvattaa 80:een lisäämällä kaksi lisäväylää. Järjestäjä varaa 4 villiä korttia, joiden haku ilmoitetaan myöhemmin. 

Kisassa pelataan kaksi kierrosta. Voittajille jaettavat muistopalkinnot jaetaan heti kisan jälkeen. Kaikkia palkinnoille päässeitä pyydetään toimittamaan yhteystietonsa kisajärjestäjälle välittömästi kisan tulosten ratkettua sähköisesti.

Kisassa noudatetaan Suomen Frisbeegolfliiton suosituksia koronavirustilanteen vaikutuksien suhteen: https://frisbeegolfliitto.fi/koronavirusinfo/. Pelaajapalaveri ei järjestetä.

Jokainen kisaajan tulee sitoutua PDGA:n COVID19- vastuuvapautussopimukseen:

Ymmärrän, että osallistuminen tähän tapahtumaan sisältää riskin loukkaantumiselle tai kuolemalle ja vapautan kilpailun järjestäjän, kilpailunjohtajan ja PDGA:n vastuusta liittyen loukkaantumiseeni, menetykseeni, omaisuusvahinkoihini tai kuolemaani, jotka liittyvät osallistumiseeni tähän tapahtumaan. Lisäksi ymmärrän ja tiedostan, että tällä hetkellä on liikkeellä maailmanlaajuinen COVID19- pandemia, ja että osallistun tähän tapahtumaan omalla riskilläni, ja että mitkään kilpailuun liittyvät turvallisuustoimet, jotka on suunniteltu estämään COVID19-viruksen leviämistä, eivät takaa, etten saa COVID19-tautia. Edellä mainituista huolimatta, vahvistan vapauttavani kilpailun järjestäjän, kilpailunjohtajan ja PDGA:n vastuusta liittyen mahdolliseen loukkaantumiseeni, menetykseeni, omaisuusvahinkoihini tai kuolemaani liittyen, jotka voin kohdata COVID19-viruksen myötä, ja jotka liittyvät osallistumiseeni tähän tapahtumaan.

Kisan järjestää BSC Disc Golf Team ry. Kisaa sponsoroivat Pihlavat ja Pikkarala Frisbeegolf.

TD: Jouni Knuutinen (toimitsija MPO, FPO, MA1, FA1, MA40)
Apu-TD:t: Toni Manninen (toimitsija FPO, MA1, FA1, MA40, MA3)

Luokat

Kisassa järjestetään seuraavat luokat:

 • MPO
 • FPO
 • MA1
 • FA1
 • MA40 (pros playing am)
 • MA3

Jos johonkin luokkaan ilmoittautuu alle 3 pelaajaa, järjestäjä varaa oikeuden yhdistää luokkia tai siirtää pelaajia lähimpään sopivaan luokkaan siten, että jokaisessa pelattavassa luokassa on vähintään kolme pelaajaa.

Ilmoittautuminen ja osallistumismaksut

Ilmoittautuminen alkaa 17.8. kello 18:00.  Ilmoittautumisen vaiheet:

 1. Alkaa 17.8. kello 18:00 ja loppuu 30.8. kello 23:59. Maksujen eräpäivä 30.8.
 2. Alkaa 31.8. kello 00:00 ja loppuu 13.9. kello 23:59. Maksujen eräpäivä 13.9.
 3. Alkaa 14.9. kello 00:00 ja loppuu 20.9. kello 23:59. Maksujen eräpäivä 21.9.

Osallistumismaksu MPO ja FPO:ssa 30€ ja amatööriluokissa 20€. Osallistumismaksu maksetaan BSC Disc Golf Teamin kisatilille (OP): FI23 5740 8920 1831 72

Viitenumerot: 
MPO: 52003
FPO: 53002
MA1: 56012
FA1: 57011
MA40: 56407
MA3: 56038

Perumisissa osallistumismaksua ei palauteta 21.9. jälkeen.

Villit kortit tulevat hakuun toisen ilmoittautumisvaiheen aikana.

Palkinnot

Payout proluokissa 75% ja rahapalkinnot. Amatööriluokissa muistopalkinnot + lahjakortit liiton ohjeistuksen mukaisesti, kuitenkin niin, että pieninkin lahjakortti on vähintään osallistumismaksun suuruinen. Palkinnoille jokaisessa luokassa Top25%. 

Toiminta kisapäivänä

Kummankin kierroksen ryhmät tulevat näkyville kisasivulle. Kisapäivänä pelaajien tulee käydä ilmoittautumassa paikallaoleviksi kisatoimistolla. Samalla voi kysyä toimitsijoilta tarkennuksia ratakarttaan liittyen. Jokainen pelaaja ottaa mukaansa paperisen tuloskortin. Tämän jälkeen pelaajan tulee siirtyä lämmittelemään omalle aloitusväylälleen, EI puttikorille tai muuhun paikkaan johon kerääntyy paljon pelaajia. Lämmitellä saa aina 2 minuuttia ennen kierroksen alkamista asti.

Tulokset kirjataan pääsääntöisesti vain Metrixiin. Paperinen tuloskortti  on vain sen varalle, että yhteys Metrixiin ei toimi. Kortti on jokaisella mukana, mutta tulokset tarvitsee tässä hätätapauksessakin kirjata vain yhteen korttiin. Kummankin kierroksen jälkeen jokaisen pelaajan tulee tarkistaa tuloksensa Metrixissä viimeistään 30 minuuttia kierroksen päättymisen jälkeen. Mikäli tähän ei pysty esim kännykän akun loppumisen vuoksi, tulee tulos käydä kuittaamassa toimitsijalle välittömästi kierroksen loppumisen jälkeen.

Mikäli jättää kisan kesken kierroksen aikana tai kierroksien välissä, tulee syy ilmoittaa TD:lle. Mikäli syytä ei ilmoita, merkataan pelaajalle aina 888-merkintä.

Toisen kierroksen ryhmät julkaistaan heti ensimmäisen kierroksen tulosten selvittyä. Toisellakin kierroksella lämmittelyt tulisi hoitaa omalla aloitusväylällä tai sen välittömässä läheisyydessä. Myös toisen kierroksen päätyttyä tulee muistaa tarkistaa tulos Metrixissä. Palkintojenjako muistipalkintoja saaville heti tulosten selvittyä.

Aikataulu

 • 7:45-8:15 Ilmoittautuminen
 • 8:45-12:00 Ensimmäinen kierros
 • 13:00 Toisen kierroksen ryhmät näkyvillä (viimeistään)
 • 13:45 Toinen kierros
 • Palkintojenjako heti toisen kierroksen jälkeen, noin kello 17:30

Rata

Ratakartta on nähtävissä yläpalkissa kohdassa Opas. Rata rakennetaan 26.9. alkaen kello 15 ja rataa saavat käydä tuona päivänä pelaamassa kaikki, jotka ovat lunastaneet pelioikeuden Pikkarala Frisbeegolfilta.

Sponsors

Pihlavat

Share

What would you like to share?