Login
  • Show groups: click here
  • Comment: Paikallaolon vahvistaminen viimeistään 30 min. ennen kisan alkua.

Viikkokisat.com 

Lukekaa kisakutsu.

Tarkistakaa lopussa ryhmän kanssa tuloksenne ennen poistumista.

 
Viikkokisat.com 

Kisan tiedot (voivat poiketa kisan yleisistä ohjeista):

Kisarata: Toppila DGP

Kisaan mahtuun 90 pelaajaa.

  • Kisamaksu pitää olla maksettuna ennen kisaa.
  • Ne joilla on vanhaa saldoa vajaa määrä kuitataan maksetuksi vasta kun loppu on maksettu mobilepaylla.
  • Paikallaolon vahvistaminen kisapäivänä klo 11.30 viimeistään.
  • Lopulliset lähtöväylät julkaistaan klo 11.40.
  • Jokainen menee omatoimisesti väylälle ja aloittaa kisan klo 12.00
  • Jos kisassa tulee tasatuloksia järjestetään CTP-kisa voittajasta (closest to pin), eli heitetään tarkkuusheitto määriteltyyn maaliin (jos ei ole paikalla luovuttaa automaattisesti voiton)
  •  

Pitäkää koronavälit ennen kisaa ja kisan aikana!

TD auttaa jos ei tiedä omaa lähtöväylää.

TD Jouni Holma 045 6318635

_________________________________

Yleiset tiedot

Kisaan ilmoittautuminen tapahtuu Metrixin kautta: https://discgolfmetrix.com/1244887, löydät alasvetovalikosta jokaisen kisan.

Tunnukset Metrix -sivustoon pitää luoda ennen ilmoittautumista. Ilman ratingia pelaavat ovat ns. rating -kierroksella. Oma rating näkyy käyttäjän omilla Metrix -sivulla. Rating -kierrokset ovat ilmaisia. Kierroksia voi olla enintään kolme, jonka jälkeen Metrix laskee pelaajalle ratingin ja pelaaja osallistuu kisasarjaan. 

Pelaajien tasoitus tulee Metrix -ratingin kautta

Metrix laskee pelaajalle joka kierroksen jälkeen uuden Metrix -ratingin, josta muodostuu pelaajan tasoitus kisassa. Jos pelaa huonommin kuin oma rating, niin sen hetken rating pienenee, jos pelaa paremmin niin rating vastaavasti paranee.

Viikkokisat.com kisoihin osallistumisen ehdot

Väärinkäytöksistä ja maksujen laiminlyönneistä seuraa jäsenen poissulkeminen kisoista ja/tai kilpailukieltoon asettaminen.

Kisamaksu

Kisamaksu 3€/kisa maksetaan aina kisa kerrallaan. Maksu maksetaan mobilepay sovelluksella kisapäivänä ennen kisan alkua. Maksu on heti voimassa. Maksua ei voi siirtää seuraavaan kisaan.

Maksun saaja: Viikkokisat.com

Maksun numero: 42300

 

Maksukuitti näytetään tarvitaessa TD:lle paikallaolon vahvistamisen yhteydessä. Kisaajat jotka ovat 18v tai sitä nuorempia ei tarvitse maksaa kisamaksua.

HUOM!!

MIKÄLI SINULLA ON JÄLJELLÄ SALDOA VIIKKOKISAT.COMISSA, KÄYTÄMME NE LUONNOLLISESTI ENSIN. ETHÄN LISÄÄ SALDOA PELAAJATILILLESI.

Sarjat

Kisassa on kaksi sarjaa: kisasarja (3€) ja ratingsarja (0€). Pelaaja ilmoittautuu ratingsarjaan vain jos hänellä ei ole Metrix -ratingia. Tässä sarjassa pelaava ei voi voittaa kisassa palkintoja, vaan hän pelaa ns. rating -kierroksia saadakseen Metrix -ratingin.

Palkinnot

Holaripotti on joka kisassa kiinteä 40€.

* Jokaisen yksittäisen kisan voittaja 15 €

* Jokaisen yksittäisen kisan toinen sija 10 €

* Jokaisen yksittäisen kisan kolmas sija 5 €

Parhaan raakatuloksen heittänyt voittaa 15€.

Kaikki palkinnot ovat lahjakortteja Powergrippiin.

Lahjakortit voittaneille pelaajille toimitetaan sähköpostitse keskitetysti seuraavan kuun alkupuolella, muistathan siis päivittää Metrixiin sähköpostiosoitteesi. Alle 100€ palkinnoista ei tarvitse tehdä tulorekisteri-ilmoitusta. Mikäli pelaajan sähköpostiosoitetta ei ole saatavilla, hänen palkintonsa jää järjestäville seuroille. 

 

Kausikisa

Pisteitä jaetaan jokaisessa kisassa 10 parhaalle seuraavalla jaolla: 10,9,8,7,6,5,4,3,2,1.

Tasan menneistä kisasijoituksista, molemmat pelaajat saavat samat pisteet.

Lokakuun viimeisen Viikkokisat.comin kisan jälkeen eniten pisteitä kerännyt palkitaan 100€ lahjakortilla. Tasapisteissä palkinto jaetaan voittaneiden kesken

Kilpailuajat

Viikkokisat pelataan Oulun seudulla eri radoilla.

Touko- Elokuussa tiistaisin klo 18.00 alkaen

Syyskuussa tiistaisin klo 17.00

Lokakuussa lauantaisin klo 12.00

Peliaika ja päivä vaihtuu syksyllä iltojen pimenemisen takia.

 

Kisapaikalla tulee olla TD:lle ilmoittautuneena viimeistään 20 minuuttia ennen kisan alkua. Viikkokisojen pelipaikka ja alkamisajankohta ovat näkyvissä Metrixin kilpailuissa.

 

Kilpailuissa noudatetaan frisbeegolfin virallisia sääntöjä. Suomenkielinen versio sääntökirjasta löytyy Suomen frisbeeliiton sivuilta. Sääntöjen oikeellisuuteen kiinnitetään yhä entistä enemmän huomiota. Säännöistä puhuminen pelikaverien kanssa ei ole häpeä tai kukaan ei tule sinua niistä tuomitsemaan vaan se on kaikkien hyvän pelietiketin mukaista.

 

Vaikka kyse onkin mahdollisimman matalan osallistumiskynnyksen kisoista, niin harjoituksen ja ihan yleisen turvallisuuden kannalta kisoihin osallistujilta odotetaan perussääntöjen hallintaa: kuinka väylän tulos lasketaan, missä järjestyksessä pelataan ja miten kierroksella käyttäydytään. On suotavaa, että harrastajat tutustuvat sääntöihin.

 

Osallistuessa kilpailuun suostut sitoumukseen vastuuvapauden myöntämisestä kisajärjestäjille koronatapauksiiin liittyen. Osallistuessasi kisaan annat samalla automaattisesti suostumuksen.

Suomen Frisbeegolfliiton ohjeistukset koronan aikana: https://frisbeegolfliitto.fi//wp-content/uploads/2020/05/SFL_julistepohja-kisapaikalle-A4.pdf

Jos tarvitset apua, niin ota yhteyttä kisan TD:hen.

Mukavia kisoja toivotellen,

Heikki Riekki, OFS

Kimmo Pajuluoma, BSC

Share

What would you like to share?