Login
Deep in the Forest ryn isänpäivän parikisat  11/08/20 10:00

Head to head

Players

 • Add player

  Detailed results

  Aadam Linna, Atte Jäntti

  Place:
  25
  Score round:
  95
  To par:
  16
  Round rating:
  791

  Jonni Herranen, ilari savola

  Place:
  11
  Score round:
  73
  To par:
  -6
  Round rating:
  989

  Jouni Salminen, Saku Salminen

  Place:
  3
  Score round:
  78
  To par:
  -1
  Round rating:
  944

  Deep in the forest ry järjestää isänpäivän parikisan Sunnuntaina 8.11.2020 klo 10. Kisassa pelataan Huuhanmetsä dgp:n 24-väyläinen layout. Kilpailu on kaikille avoin, eikä osallistumiseen vaadita lisenssejä. Vaikka kilpailu ei ole Suomen frisbeegolfliiton alainen niin siinä noudatetaan (soveltuvin osin, erit. tupakoimattomuuden ja päihteettömyyden osalta) Suomen Frisbeegolfliiton kilpailusääntöjä.


  KISAINFO

  Aika ja Paikka: Sunnuntai 8.11.2020 klo 10:00, Huuhanmetsä DGP, 24-väyläinen layout

  Kilpailumuoto: Best Shot Parikilpailu.

  Ilmoittautuminen:  Metrix-järjestelmän kautta Sunnuntaihin 8.11 klo 9:00 mennessä. Avoimeen luokkaan ilmoittautumisessa kommentti -kenttässä kysytään vapaaehtoista (hupi)selitystä miten osallistuva pari sopii isänpäivän (isä-lapsi) -teemaan: Avoimen luokan parit voisivat olla vaikkapa mm. kuningas ja prinsessa, henkinen isä ja henkisesti lapsi tms. :-D

  Luokat:

  • Isät ja lapset
  • Avoin

  Isät ja lapset luokassa palkitaan parhaimman tuloksen heittänyt pari.

  Avoimen luokan voittaja ei ratkea pelituloksella vaan ilmoittautumislomakkeen "kommentti" -kenttään kirjoitetun (hupi)selityksen perusteella. Avoin luokka voitetaan siis ennen kisaa! :-D


  PELAAJAKOKOUS

  Pelaajakokous pidetään radan välittömässä läheisyydessä olevalla hiekkakentällä klo 9.45. Tarvittaessa kerrataan pelimuotoon liittyvät säännöt ja sovitaan tarkka aloitusaika. Kisan jälkeen kokoonnutaan samaiselle hiekkakentälle pienimuotoiseen palkintojenjakoon. Kokoontuminen tarkoittaa siis levittäytymistä hiekkakentälle, turvavälit muistaen.


  KORONAINFO

  Suomen hallitus ja terveysviranomaiset ovat päättäneet, että yli 50 hengen tilaisuuksia voidaan järjestää aiemmin keväällä ja kesällä 2020 annettuja ohjeita (koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi) noudattaen. Koska koronavirusepidemia on edelleen ajankohtainen, annettuja ohjeita noudatetaankin seuraavasti:

  • Pelaajien ei tule osallistua kilpailuun MIKÄLI PELAAJALLA ON MINKÄÄNLAISIA KORONAAN VIITTAAVIA OIREITA (oli se sitten normaali flunssanpoikanen tai vilustuminen).
  • Riskiryhmiin kuuluvien tulisi harkita kisaan osallistumiseen liittyviä riskejä: vastuu osallistumisesta on loppukädessä pelaajalla itsellään.
  • Pelaajia muistutetaan turvaväleistä ja hyvästä hygieniasta koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi: ei fyysistä kontaktia toiseen kierroksen aikana, ei nostella turhaan muiden kiekkoja tai tavaroita jne. Jokaisella pelaajalla on koronaepidemian aikana velvollisuus muistuttaa tarvittaessa muita ryhmässä kulkevia pelaajia turvaväleistä sekä hyvästä hygieniasta. 
  • Kisaajien tulee (niin halutessaan) tuoda omat käsidesit sekä suojamaskit. Radalla ei ole käsienpesumahdollisuuksia.

  Linkkejä korona-ajan ohjeistukseen:

  Share

  What would you like to share?