Login
  • Date & time: 06/12/21 - 06/13/21
  • Location: Lykynlampi, Joensuu & Kontioranta, Kontiolahti
  • Manual: click here
  • PDGA: Ratings
  • Comment: Pohjois-Karjalan avoimet pelataan Joensuussa ja Kontiolahdella 12.-13.6.2021. Tervetuloa Pohjois-Karjalaan pelaamaan!


SFL-ERILLISKILPAILU | PDGA B-TIER | 12. - 13.6.2021 | JOENSUU & KONTIOLAHTI, FINLAND


Kilpailusivusto löytyy osoitteesta: https://www.joenliitokiekko.com/frisbeegolf/kilpailut/pohjois-karjalan-avoimet-2021/ | In English | Facebook-tapahtuma


Disc Golf Metrixiä käytetään kilpailun tulospalvelu-, uutis- ja ilmoittautumisalustana. Alle on poimittu kilpailusivustolta tärkeimmät tiedot.

KILPAILUSSA NOUDATETTAVAT ERITYISJÄRJESTELYT/-OHJEET

- Osallistuessaan kilpailuun pelaaja sitoutuu noudattamaan seuraavaa ohjeistusta sekä antaa automaattisesti vastuuvapauden kisajärjestäjälle (Joen Liitokiekko ry) koronatapauksiin liittyen: KILPAILUSSA NOUDATETTAVAT ERITYISJÄRJESTELYT/-OHJEET

- Suomen Frisbeegolfliiton (SFL) kaikki koronavirusinfo löytyy kootusti täältä: https://frisbeegolfliitto.fi/koronavirusinfo/

- SFL:n julistemuotoinen ohjeistus hygieeniseen toimintaan kilpailupaikalla (löytyy myös ratojen ilmoitustauluilta): https://frisbeegolfliitto.fi//wp-content/uploads/2020/05/SFL_julistepohja-kisapaikalle-A4.pdf

- Em. ohjeita tullaan päivittämään tarvittaessa. JLK seuraa ja noudattaa kaikessa toiminnassaan SFL:n seuroille tiedottamia ohjeita.


YLEISTÄ

Kesäkuussa 2021 Pohjois-Karjalan vanhin ja pelaajamäärältään suurin frisbeegolfkilpailu - Pohjois-Karjalan avoimet - pelataan jo kahdeksatta kertaa seuraavasti:

- Pelataan yhteensä kolme kierrosta Lykynlammen ja Kontiorannan frisbeegolfradoilla - ratojen säännöt, kartat ja väyläopasteet tulevat löytymään kilpailun Caddy Bookista.

- Lauantaina pelataan kaksi kierrosta kahdessa eri lohkossa yhteislähdöin molemmilla radoilla ja sunnuntaina kolmas kierros pelataan väliaikalähdöllä Lykynlammella.

- Pelattavia luokkia on yhteensä kymmenen ja kukin luokka pelataan, jos siinä on yksikin osallistuja ("Pros-Playing-Am" on voimassa MA3- ja FA3-luokissa).

- Kilpailun osallistujilta vaaditaan SFL:n kilpailulisenssi (ulkomaiset pelaajat: PDGA-jäsenyys) ja kilpailussa noudatetaan PDGA:n sääntöjä ja kilpailuopasta.

- Kilpailuun otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä, kolmessa eri ilmoittautumisvaiheessa, mukaan maksimissaan 160 pelaajaa (joista 8 villiä korttia - kaikki myönnetty 21.5.).


AIKATAULU

Huom! Oheinen aikataulu/lohkojako on lopullinen (ei muutoksia aiemmin ilmoitettuun).

 

Lohko A: MPO, FPO, MJ18 (1. kierros Lykynlammella | 2. kierros Kontiorannassa | 3. kierros Lykynlammella)

Lohko B: MP40, FP40, MP50, MP60, MA3, FA3 (1. kierros Kontiorannassa | 2. kierros Lykynlammella | 3. kierros Lykynlammella)

 

Lauantai

8:45  – 9:30           Ilmoittautumisen vahvistaminen (Lykynlampi: Ulkoilumaja | Kontioranta: P-paikka)

Ei pelaajakokousta, ilmoittautumispisteellä voi esittää TD:lle kysymyksiä, jonka jälkeen siirrytään omatoimisesti aloitusväylälle, jota suositellaan myös lämmittelypaikaksi. Ryhmän ensin mainittu hakee mukaansa paperisen tuloskortin.

10:00 – n. 13:30        1. kierros (Lohko A: Lykynlampi | Lohko B: Kontioranta)

Evästauko ja siirtyminen ratojen välillä.

Ei pelaajakokousta, ilmoittautumispisteellä voi esittää TD:lle kysymyksiä, jonka jälkeen siirrytään omatoimisesti aloitusväylälle, jota suositellaan myös lämmittelypaikaksi. Ryhmän ensin mainittu hakee mukaansa paperisen tuloskortin.

15:30 – n. 19:00      2. kierros (Lohko A: Kontioranta | Lohko B: Lykynlampi)

 

Sunnuntai

8:00 –    3. kierros Lykynlammella väliaikalähdöin 10 min lähtövälillä

Huom! Seuraava ryhmä saa saapua väylän #1 lähtöpaikalle vasta 5 min ennen omaa lähtöaikaansa ja myös vasta silloin kun edellinen ryhmä on jo edennyt väylälle. Sopiva odotuspaikka seuraavalle ryhmälle on Lykynlammen hiihtostadionin kuuluttamon nurkalla (n. 30 metriä tiiltä).

> Jokaisen pelaajan on ilmoittauduttava kisatoimistossa (Lykynlammen ulkoilumajan eteiskatos) viimeistään 15 min ennen lähtöaikaa.

> Ryhmän ensin mainittu saa mukaansa paperisen tuloskortin.

> Alustava lähtöjärjestys luokittain: MA3, FA3, MP60, MP50, FP40, MP40, MJ18, FPO, MPO (Tarkempi alustava lähtöaikataulu julkaistaan kilpailuviikolla.)

> Virallinen sunnuntain aikataulu ja ryhmät julkaistaan lauantai-iltana Disc Golf Metrixissä.

xx:xx Palkintojenjaot (top-3 pokaalit) jokaiselle luokalle erikseen kisatoimistolla välittömästi kierroksen päätyttyä, kun mahdolliset SD:t on pelattu.

Huom! SD-pelit pelataan myös ilman yleisöä (tässä yleisöllä tarkoitetaan kilpailuun osallistuneita muita pelaajia) – SD-ryhmän mukana saavat kulkea vain kilpailun TD:t ja mahdolliset median edustajat. Myös palkintojenjaot ilman yleisöä turvaväleillä.


CADDY BOOK


YHTEYSTIEDOT

TD Antti Ylönen / p. 050 307 58 71 / andy.ylonen@gmail.com

apu-TD Ville Nivalainen / p. 050 362 31 62 / ville.nivalainen@gmail.com

apu-TD Pasi Piironen / p. 050 531 89 22 / ppiironen@gmail.com


Tervetuloa Joensuuhun ja Kontiolahdelle pelaamaan!

                              


Sponsors

InnovaStore

Share

What would you like to share?