Login

ITÄ-SUOMEN AM-TOUR 3/4 - LIEKSA | PDGA C-TIER | LA 4.9.2021 @ TIMITRAN FRISBEEGOLFRATA


KILPAILUSSA NOUDATETTAVAT ERITYISJÄRJESTELYT/-OHJEET

- Osallistuessaan kilpailuun pelaaja sitoutuu noudattamaan järjestävän seuran (Joen Liitokiekko ry) ilmoittamaa ohjeistusta sekä antaa automaattisesti vastuuvapauden kilpailun järjestäjälle koronatapauksiin liittyen: KILPAILUSSA NOUDATETTAVAT ERITYISJÄRJESTELYT/-OHJEET

- Suomen Frisbeegolfliiton (SFL) kaikki koronavirusinfo löytyy kootusti täältä: https://frisbeegolfliitto.fi/koronavirusinfo/

- SFL:n julistemuotoinen ohjeistus hygieeniseen toimintaan kilpailupaikalla (löytyy myös radan ilmoitustaululta / kisatoimistosta): https://frisbeegolfliitto.fi//wp-content/uploads/2020/05/SFL_julistepohja-kisapaikalle-A4.pdf

- Kilpailun järjestävä seura seuraa ja noudattaa kaikessa toiminnassaan SFL:n seuroille tiedottamia ohjeita


1.) YLEISTÄ

- Joen Liitokiekko ry järjestää Itä-Suomen AM-tourin 3. osakilpailun lauantaina 4.9.2021 Lieksassa Timitran frisbeegolfradalla (osoite: Ylätie 20, 81720 Lieksa).

- Kilpailussa pelataan kaksi kierrosta (2 x 18 väylää) ja virallinen kilpailupäivän aikataulu ja radan säännöt löytyvät alempaa tältä sivulta.

- Pelattavia kilpailuluokkia on yhteensä 13 ja kukin luokka pelataan, jos siinä on yksikin osallistuja (”Pros-Playing-Am” on voimassa kaikissa muissa kuin junioriluokissa).

- Kilpailuluokat PDGA-rating -ehtoineen sekä kaikki Itä-Suomen AM-touria koskevat yleisinfot ja -säännöt löytyvät kootusti Tourin Metrix-sivulta: Itä-Suomen AM-tour 2021

- Kilpailun osallistujilta vaaditaan SFL:n kilpailulisenssi (ulkomaiset pelaajat: PDGA-jäsenyys) ja kilpailussa noudatetaan PDGA:n sääntöjä ja kilpailuopasta.


2.) ILMOITTAUTUMINEN

- Kilpailuun otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä, ilman erillisiä luokkakohtaisia kiintiöitä, mukaan maksimissaan 72 pelaajaa (joista 6 villiä korttia).

- Ilmoittautuminen alkaa Disc Golf Metrixissä torstaina 29.7. klo 21:00 ja loppuu keskiviikkona 25.8. klo 23:59.

- Vapaamuotoiset ”Villi kortti” -hakemukset (6 paikkaa oli jaossa / 2 käytettiin ja 4 vapautettiin) tulee toimittaa kilpailun TD:lle sähköpostitse viimeistään 25.8. mennessä.

- 27.8.: Kts. lisätietoja jälki-ilmoittautumisesta tästä uutisesta.


3.) OSALLISTUMISMAKSU

- Osallistumismaksu kaikissa luokissa on 15 Eur.

- Maksu tulee suorittaa Joen Liitokiekko ry:n tilille FI81 5770 0520 1473 04 käyttäen viitettä: 3094

- Jos maksajana on joku muu kuin kilpailija itse, laitathan tämän erikseen tiedoksi sähköpostilla JLK:n rahastonhoitajalle osoitteeseen: joen.rahastonhoitaja@gmail.com

- Maksujen tulee näkyä Joen Liitokiekko ry:n tilillä viimeistään perjantaina 27.8., jonka jälkeen maksamattomat pelaajat poistetaan kilpailusta ja pelaajia nousee jonosta kisaan mukaan, jos jonoa on. Tarvittaessa myös avataan lyhyt jälki-ilmoittautumisvaihe, josta tiedotetaan erikseen. Huomioithan maksujen mahdolliset pankkiviiveet – kiitos!

- 27.8.: Kts. lisätietoja jälki-ilmoittautumisesta tästä uutisesta.


4.) PALKINNOT

- Osallistumismaksuista noin 60 % käytetään palkintolahjakortteihin ja muistopalkintoihin.

- Lahjakorttien (InnovaStore) palkintojakauma löytyy tästä taulukosta (pdf).

- Jokaisen luokan top-3:lle muistopalkintoina mitalit.

- Lisäksi kaikkien osallistujien kesken arvotaan 3 kpl Discmanian kiekkoja ja 3 kpl Innovan markkereita.


5.) AIKATAULU

8:45 - 9:30 Ilmoittautumisen vahvistaminen TD:n päivystyspisteeltä (, joka sijaitsee ulkona hiihtokeskusrakennuksen edustalla)

Siirtymä lähtöväylälle omaan tahtiin, lämmittelypaikaksi suositellaan aloitusväylää. Ryhmän ensimmäisenä mainittu hakee paperisen tuloskortin TD:n päivystyspisteeltä.

10:00 - n. 13:00    1. kierros

n. 13:00 - 14:00   Tauko

Siirtymä lähtöväylälle omaan tahtiin, lämmittelypaikaksi suositellaan aloitusväylää. Ryhmän ensimmäisenä mainittu hakee paperisen tuloskortin TD:n päivystyspisteeltä.

14:30 - n. 17:30     2. kierros

n. 17:45 Palkintojenjako (heti kun tulokset on tarkistettu ja mahdolliset SD:t pelattu voitoista sekä 2. ja 3. sijojen mitaleista)


6.) CADDY BOOK

 

Rata

- Timitran frisbeegolfradan vakiolayout (18 väylää, par 56, pituus kartan mukaan 1 816 m *): Metrix | Kartta

* Huom! Kartassa osa mitoista on väärin eli oikein ovat nämä:

 • Väylä #3: 138 m
 • Väylä #9: 53 m
 • Väylä #16: 57 m
 • Yhteensä: 1 769 m

- Radan säännöt:

 • Väylä #15: Mando kierrettävä vasemmalta, mikäli mando menee väärin tai kiekko katoaa, niin jatketaan joko Drop Zonelta tai edelliseltä heittopaikalta - tulokseen +1.
 • Väylä #17: OB-raja koko matkan väylän oikealla (tolpitus).

- Spotattavat väylät:

 • Pakollinen spottaus väylillä: #5, #10 ja #14
 • Mikäli väylällä on spotteri, niin heitot vain valkoisella lipulla.

- Muuta:

 • Par 4 -väylät (#2 ja #3) voi avata kun edellä menevä ryhmä on riittävän varoetäisyyden päässä.
 • Hiihtosillat väylien #2 ja #16 griinin takana: Pelipinta kulkee sekä sillan alla että päällä - heittopaikkaa ei voi koskaan vaihtaa pelipinnalta toiselle. Eli jos kiekko päätyy sillan alle, niin jatketaan alta ja jos päälle, niin jatketaan päältä.
 • Muistetaan myös ripeä pelaaminen (30 s. heittoaika) ja laitetaan 3 min etsintäaika heti käyntiin mahdollisen kadonneen kiekon tapauksessa. Jos tulee "lost disc", niin seuraava heitto heitetään edelliseltä heittopaikalta (tulokseen +1) (ja väylällä #15 myös jatko DZ:lta (+1) mahdollinen).

 

Tupakointisääntö

Huom! Tässä kilpailussa: Kaikkien tupakkatuotteiden (tupakka, sikari, piippu, nuuska, purutupakka, sähkötupakka) käyttö on pelaajakokouksessa ja kierroksen aikana kielletty. Kierroksella kielto on voimassa 2 min ilmoituksesta aina tuloskortin palautukseen saakka. Kieltoa rikkovaa rangaistaan sääntökirjan kohdan 812/C mukaan.

 

Tuloskirjanpito

- Kilpailussa käytetään kaksinkertaista kirjanpitoa (Metrix + paperinen tuloskortti). OMAT KYNÄT MUKAAN!

- Jokaiselle ryhmälle annetaan mukaan paperinen tuloskortti Metrixin ryhmätiedoissa ensin mainitulle pelaajalle.

- Kierroksen jälkeen jokaisen kilpailijan on allekirjoitettava tuloksensa Metrixissä tai pyydettävä TD:tä kuittaamaan tulosrivi.

- Tuloksen allekirjoittaminen Metrixissä = tuloskortin palautus. Allekirjoittamaton tulosrivi tulkitaan palauttamatta jätetyksi tuloskortiksi, josta rangaistus on kaksi heittoa.

- Kierroksen jälkeen ryhmän tulee yhdessä varmistaa, että paperinen tuloskortti täsmää Metrixin kanssa ja ryhmän pelaajista yksi käy palauttamassa paperisen tuloskortin.

- Mikäli kierroksella oli epäselvyyksiä (jos esim. käytettiin varaheittosarjaa, tms.), niin koko ryhmän tulee kuitenkin käydä TD:n päivystyspisteellä selvittämässä asia kierroksen jälkeen turvavälejä noudattaen.

- Kierroksen aikana ryhmä sopii kirjaamisvuoroista tasapuolisesti keskenään, esim. ryhmässä kaksi pelaajaa tekee Metrix-kirjaukset puoliksi ja kaksi pelaajaa kirjaa tulokset puoliksi paperikorttiin. Huom! Koronapandemian aikana paperisen tuloskortin kierrättämistä pelaajalta toiselle ei kuitenkaan suositella, joten vaihtakaa ennemmin Metrix-kirjausvuoroja.

 

Sudden Death

(Tämä kohta lisätty INFO-sivulle 26.8.)

- SD-väylät ovat #1, #2, #3 ja #18.

- Ratkaistaan tarvittaessa kunkin luokan voittaja sekä muistopalkintomitali sijoilla 2. ja 3. Virallisissa lopputuloksissa sijoitus sekä lahjakorttisummat kuitenkin jaetaan 2. ja 3. sijan tasatulosten kesken.

- SD:t pelataan kuten SFL:n runkosäännöissä (kohdan §4 lopussa) on määritelty.


7.) YHTEYSTIEDOT

TD Antti Ylönen / andy.ylonen@gmail.com / p. 050 307 58 71 / Joen Liitokiekko ry

apu-TD Juhani Rautiainen / jrauti@iki.fi / p. 040 596 27 90 / Joen Liitokiekko ry

Ratamestari Kimmo Salminen / p. 046 962 44 61 / Lieksan kaupunki & Joen Liitokiekko ry


Sponsors

Share

What would you like to share?