Login
  • Date & time: 09/11/21 10:00
  • Location: Atrain Disc Golf
  • PDGA: Ratings
  • Comment: Itä-Suomen AM-tourin 4. ja viimeinen osakilpailu pelataan Kuopiossa Atrain Disc Golfissa. Ilmoittautuminen alkaa 7.8. klo 12:00.

ITÄ-SUOMEN AM-TOUR 4/4 - KUOPIO | PDGA C-TIER | LA 11.9.2021 @ ATRAIN DISC GOLF


KILPAILUSSA NOUDATETTAVAT ERITYISJÄRJESTELYT/-OHJEET

- Osallistuessaan kilpailuun pelaaja sitoutuu noudattamaan järjestävän seuran (Deep In The Forest ry) ilmoittamaa ohjeistusta sekä antaa automaattisesti vastuuvapauden kilpailun järjestäjälle koronatapauksiin liittyen: KILPAILUSSA NOUDATETTAVAT ERITYISJÄRJESTELYT/-OHJEET

- Suomen Frisbeegolfliiton (SFL) kaikki koronavirusinfo löytyy kootusti täältä: https://frisbeegolfliitto.fi/koronavirusinfo/

- SFL:n julistemuotoinen ohjeistus hygieeniseen toimintaan kilpailupaikalla (löytyy myös radan ilmoitustaululta / kisatoimistosta): https://frisbeegolfliitto.fi//wp-content/uploads/2020/05/SFL_julistepohja-kisapaikalle-A4.pdf

- Kilpailun järjestävä seura seuraa ja noudattaa kaikessa toiminnassaan SFL:n seuroille tiedottamia ohjeita


1.) YLEISTÄ

- Deep In The Forest ry järjestää Itä-Suomen AM-tourin 4. ja viimeisen osakilpailun lauantaina 11.9.2021 Atrain Disc Golfissa.

- Kilpailussa pelataan kaksi kierrosta (2 x 18 väylää) ja virallinen kilpailupäivän aikataulu ja radan säännöt löytyvät alempaa tältä sivulta.

- Pelattavia kilpailuluokkia on yhteensä 13 ja kukin luokka pelataan, jos siinä on yksikin osallistuja (”Pros-Playing-Am” on voimassa kaikissa muissa kuin junioriluokissa).

- Kilpailuluokat PDGA-rating -ehtoineen sekä kaikki Itä-Suomen AM-touria koskevat yleisinfot ja -säännöt löytyvät kootusti Tourin Metrix-sivulta: Itä-Suomen AM-tour 2021

- Kilpailun osallistujilta vaaditaan SFL:n kilpailulisenssi (ulkomaiset pelaajat: PDGA-jäsenyys) ja kilpailussa noudatetaan PDGA:n sääntöjä ja kilpailuopasta.


2.) ILMOITTAUTUMINEN

- Kilpailuun otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä, ilman erillisiä luokkakohtaisia kiintiöitä, mukaan maksimissaan 72 pelaajaa (joista 6 villiä korttia).

- Ilmoittautuminen alkaa Disc Golf Metrixissä lauantaina 7.8.2021 klo 12:00 ja loppuu maanantaina 30.8.2021 klo 23:59.

- Vapaamuotoiset ”Villi kortti” -hakemukset (6 paikkaa jaossa) tulee toimittaa kilpailun TD:lle sähköpostitse viimeistään 5.9.2021 mennessä. 


3.) OSALLISTUMISMAKSU

- Osallistumismaksu kaikissa luokissa on 15 Eur.

- Maksu tulee suorittaa Deep In The Forest ry:n tilille FI43 5500 3920 2508 08 käyttäen viitettä: 20271

- Jos maksajana on joku muu kuin kilpailija itse, laitathan tämän erikseen tiedoksi sähköpostilla osoitteeseen: deepintheforestry@gmail.com

- Maksujen tulee näkyä Deep In The Forest ry:n tilillä viimeistään 1.9.2021, jonka jälkeen maksamattomat pelaajat poistetaan kilpailusta ja pelaajia nousee jonosta kisaan mukaan, jos jonoa on. Tarvittaessa myös avataan lyhyt jälki-ilmoittautumisvaihe, josta tiedotetaan erikseen. Huomioithan maksujen mahdolliset pankkiviiveet – kiitos!


4.) PALKINNOT

- Osallistumismaksuista noin 60 % käytetään palkintolahjakortteihin ja muistopalkintoihin.

- Lahjakorttien (Frisbeemarket) palkintojakauma löytyy tästä taulukosta (pdf)

- Jokaisen luokan top-3:lle muistopalkintoina mitalit.

- Lisäksi osallistujien kesken arvotaan kiekkopalkintoja.


5.) AIKATAULU

8:45 - 9:30 Ilmoittautumisen vahvistaminen kisatoimistossa 

Siirtymä lähtöväylälle omaan tahtiin, lämmittelypaikaksi suositellaan aloitusväylää. Ryhmän ensimmäisenä mainittu hakee paperisen tuloskortin kisatoimistolta.

10:00 - n. 12:30    1. kierros

n. 12:30 - 14:00   Tauko

Tauko on vähintään tunti viimeisen ryhmän tuloskortin palautuksesta. Jos kilpailukierros venyy niin seuraavan kierroksen aloitus ajankohta ilmoitetaan uutisissa. 

Siirtymä lähtöväylälle omaan tahtiin, lämmittelypaikaksi suositellaan aloitusväylää. Ryhmän ensimmäisenä mainittu hakee paperisen tuloskortin kisatoimistolta.

14:00 - n. 16:30  2. kierros

n. 16:45 Palkintojenjako (heti kun tulokset on tarkistettu ja mahdolliset SD:t pelattu voitoista sekä 2. ja 3. sijojen mitaleista)

Lopuksi jaetaan pokaalit myös koko Tourin kolmelle parhaalle jokaisessa kilpailuluokassa.


6.) CADDY BOOK

 

Rata

Radan säännöt

- Väylä #4: Mando kierrettävä vasemmalta, mikäli mando menee väärin tai kiekko katoaa, niin jatketaan edelliseltä heittopaikalta - tulokseen +1.

- Väylä #5: Mando kierrettävä oikealta, mikäli mando menee väärin tai kiekko katoaa, niin jatketaan DZ tai edelliseltä heittopaikalta - tulokseen +1.

- Väylä #17: Mando kierrettävä vasemmalta, mikäli mando menee väärin tai kiekko katoaa, niin jatketaan DZ tai edelliseltä heittopaikalta - tulokseen +1

- Väylä #18: Mando kierrettävä oikealta, mikäli mando menee väärin tai kiekko katoaa, niin jatketaan DZ tai edelliseltä heittopaikalta - tulokseen +1.

- Väylillä #10 ja #11 kiinteä vesi OB.

 

Tupakointisääntö

Huom! Tässä kilpailussa: Kaikkien tupakkatuotteiden (tupakka, sikari, piippu, nuuska, purutupakka, sähkötupakka) käyttö on pelaajakokouksessa ja kierroksen aikana kielletty. Kierroksella kielto on voimassa 2 min ilmoituksesta aina tuloskortin palautukseen saakka. Kieltoa rikkovaa rangaistaan sääntökirjan kohdan 812/C mukaan.

 

Tuloskirjanpito

- Kilpailussa käytetään kaksinkertaista kirjanpitoa (Metrix + paperinen tuloskortti). OMAT KYNÄT MUKAAN!

- Jokaiselle ryhmälle annetaan mukaan paperinen tuloskortti Metrixin ryhmätiedoissa ensin mainitulle pelaajalle.

- Kierroksen jälkeen jokaisen kilpailijan on allekirjoitettava tuloksensa Metrixissä tai pyydettävä TD:tä kuittaamaan tulosrivi.

- Tuloksen allekirjoittaminen Metrixissä = tuloskortin palautus. Allekirjoittamaton tulosrivi tulkitaan palauttamatta jätetyksi tuloskortiksi, josta rangaistus on kaksi heittoa.

- Kierroksen jälkeen ryhmän tulee yhdessä varmistaa, että paperinen tuloskortti täsmää Metrixin kanssa ja ryhmän pelaajista yksi käy palauttamassa paperisen tuloskortin.

- Mikäli kierroksella oli epäselvyyksiä (jos esim. käytettiin varaheittosarjaa, tms.), niin koko ryhmän tulee kuitenkin käydä TD:n päivystyspisteellä selvittämässä asia kierroksen jälkeen turvavälejä noudattaen.

- Kierroksen aikana ryhmä sopii kirjaamisvuoroista tasapuolisesti keskenään, esim. ryhmässä kaksi pelaajaa tekee Metrix-kirjaukset puoliksi ja kaksi pelaajaa kirjaa tulokset puoliksi paperikorttiin.


7.) YHTEYSTIEDOT

TD Anna-Kaisa Savinainen / annakaisa.savinainen@outlook.com / p.  045 112 0896

apu-TD Aki Markkanen / aki.markkanen@gmail.com / p. 040 095 3744

Sponsors

Share

What would you like to share?