Login

06/19/21 - 06/20/21|Pikkarala Frisbeegolf → Pikkarala Modified 2021|FINLAND, Pohjois-Pohjanmaa, Oulu


Pikkarala Modified on PDGA-sanktioitu erilliskisa, joka pelataan Pikkaralan frisbeegolfradalla. Kisassa pelataan muokattua rataa, joka pitää sisällään myös pro- ja amatööriratojen valikoituja väyliä. Suuren kysynnän vuoksi kisa päätettiin muuttaa kaksipäiväiseksi. Molemmat päivät kisataan golf-lähdöin. Kisaan mahtuu 144 pelaajaa. Järjestäjä varaa 4 villiä korttia, joiden haku ilmoitetaan myöhemmin. 

Kisassa pelataan kaksi kierrosta. Voittajille jaettavat muistopalkinnot jaetaan heti kisan jälkeen. Kaikkia palkinnoille päässeitä pyydetään toimittamaan yhteystietonsa kisajärjestäjälle välittömästi kisan tulosten ratkettua sähköisesti.

Kisassa noudatetaan Suomen Frisbeegolfliiton suosituksia koronavirustilanteen vaikutuksien suhteen: https://frisbeegolfliitto.fi/koronavirusinfo/. Pelaajapalaveri järjestetään kilpailun järjestämishetken mukaisten suositusten mukaan.

Jokainen kisaajan tulee sitoutua PDGA:n COVID19- vastuuvapautussopimukseen:

Ymmärrän, että osallistuminen tähän tapahtumaan sisältää riskin loukkaantumiselle tai kuolemalle ja vapautan kilpailun järjestäjän, kilpailunjohtajan ja PDGA:n vastuusta liittyen loukkaantumiseeni, menetykseeni, omaisuusvahinkoihini tai kuolemaani, jotka liittyvät osallistumiseeni tähän tapahtumaan. Lisäksi ymmärrän ja tiedostan, että tällä hetkellä on liikkeellä maailmanlaajuinen COVID19-pandemia, ja että osallistun tähän tapahtumaan omalla riskilläni, ja että mitkään kilpailuun liittyvät turvallisuustoimet, jotka on suunniteltu estämään COVID19-viruksen leviämistä, eivät takaa, etten saa COVID19-tautia. Edellä mainituista huolimatta, vahvistan vapauttavani kilpailun järjestäjän, kilpailunjohtajan ja PDGA:n vastuusta liittyen mahdolliseen loukkaantumiseeni, menetykseeni, omaisuusvahinkoihini tai kuolemaani liittyen, jotka voin kohdata COVID19-viruksen myötä, ja jotka liittyvät osallistumiseeni tähän tapahtumaan.

Kisan järjestää BSC Disc Golf Team ry. Kisaa sponsoroivat Pihlavat ja Pikkarala Frisbeegolf.

TD: Jouni Knuutinen (toimitsija MPO, FPO, MA1, FA1, MA40)
Apu-TD:t: Toni Manninen (toimitsija FPO, MA1, FA1, MA40, MA3), Juho Jormanainen (toimitsija MPO, FPO, MA1, FA1, MA40)

Luokat

Kisassa järjestetään seuraavat luokat:

 • MPO
 • FPO
 • MA1
 • FA1
 • MA40 (pros playing am)
 • MA3

Jos johonkin luokkaan ilmoittautuu alle 3 pelaajaa, järjestäjä varaa oikeuden yhdistää luokkia tai siirtää pelaajia lähimpään sopivaan luokkaan siten, että jokaisessa pelattavassa luokassa on vähintään kolme pelaajaa.

Kisaan otetaan 144 pelaajaa. 

Ilmoittautuminen ja osallistumismaksut

Ilmoittautuminen alkaa 2.5. kello 18:00.  Ilmoittautumisen vaiheet:

 1. Alkaa 2.5. kello 18:00 ja loppuu 16.5. kello 23:59. Maksujen eräpäivä 17.5.
 2. Alkaa 17.5. kello 00:00 ja loppuu 30.5. kello 23:59. Maksujen eräpäivä 31.5.
 3. Alkaa 31.5. kello 00:00 ja loppuu 13.6. kello 23:59. Maksujen eräpäivä 14.6.

Osallistumismaksu MPO ja FPO:ssa 30€ ja amatööriluokissa 20€. Osallistumismaksu maksetaan BSC Disc Golf Teamin kisatilille (OP): FI23 5740 8920 1831 72

Viitenumerot: 
MPO: 52003
FPO: 53002
MA1: 56012
FA1: 57011
MA40: 56407
MA3: 56038

Perumisissa 30.5. jälkeen peritään 5€ käsittelymaksu ja 13.6. jälkeen osallistumismaksua ei palauteta lainkaan. Maksathan osallistumismaksusi vasta kun olet kisassa mukana, eli jonossa olevien ei tule maksaa osallistumismaksua ennakkoon! 

Villit kortit tulevat hakuun toisen ilmoittautumisvaiheen aikana.

Palkinnot

Payout proluokissa 75% ja rahapalkinnot. Amatööriluokissa muistopalkinnot + lahjakortit liiton ohjeistuksen mukaisesti, kuitenkin niin, että pieninkin lahjakortti on vähintään osallistumismaksun suuruinen. Palkinnoille jokaisessa luokassa Top25%. 

Toiminta kisapäivinä

Kummankin kierroksen ryhmät tulevat näkyville kisasivulle. Kisapäivänä ryhmän kaikkien pelaajien tulee olla paikalla  kisatoimistolla 10min ennen omaa lähtöaikaa. Samalla voi kysyä toimitsijoilta tarkennuksia ratakarttaan liittyen. Ryhmän ensimmäinen pelaaja ottaa mukaansa paperisen tuloskortin. Lämmitellä saa aina 2 minuuttia ennen kierroksen alkamista asti. Kisaradalla ei saa lämmitellä, vaan tätä varten on kisatoimiston lähellä heittoverkko ja puttikoreja. Lisäksi pelioikeuden lunastaneet voivat luonnollisesti lämmitellä Pikkaralan Tek-radalla.

Tulokset kirjataan Metrixiin ja paperiselle tuloskortille. Molemmilla kierroksilla ryhmän ensimmäinen ottaa paperisen tuloskortin ja merkkaa tulokset sille, ryhmän muut jäsenet huolehtivat Metrix-kirjauksista. Kummankin kierroksen jälkeen jokaisen pelaajan tulee tarkistaa tuloksensa Metrixissä viimeistään 30 minuuttia kierroksen päättymisen jälkeen. Mikäli tähän ei pysty esim kännykän akun loppumisen vuoksi, tulee tulos käydä kuittaamassa toimitsijalle välittömästi kierroksen loppumisen jälkeen. Paperista tuloskorttia ei tule siis palauttaa, ellei tuloksissa ole epäselvyyttä.

Mikäli jättää kisan kesken kierroksen aikana tai kierroksien välissä, tulee syy ilmoittaa TD:lle. Mikäli syytä kierroksen keskeen jättämiselle ei ilmoita, merkataan pelaajalle aina 888-merkintä.

Tupakointi ja tupakkatuotteiden käyttö on kiellettyä alkaen 2 minuuttia ennen kierroksen alkamista ja päättyen tuloskortin palauttamiseen. Poikkeuksena em. tuotteiden käyttö on sallittua, mikä tiillä ryhmä joutuu odottamaan heittovuoroaan ja muut paikalla olevat pelaajat sen sallivat, mutta tällöinkin käyttö tulee tapahtua muista pelaajista sivussa.

Toisen kierroksen ryhmät julkaistaan heti ensimmäisen kierroksen tulosten selvittyä. Myös toisen kierroksen päätyttyä tulee muistaa tarkistaa tulos Metrixissä. Palkintojenjako muistopalkintoja saaville heti tulosten selvittyä.

Palkinnoille sijoittautuneiden tulee ilmoittaa tarvittavat tiedot TD:lle sähköisesti kisan jälkeen. Rahapalkintoja vastaanottavilta tarvitaan tilinumero ja yli 100€ palkintoja saavilta myös henkilötunnus. Tavarapalkintoja saavilta tarvitaan sähköpostiosoite. Tietoja ei tule ilmoittaa Metrixin viestitoiminnolla, vaan sähköpostitse osoitteeseen jouni@bscdiscgolf.com.

Aikataulu

La 19.6.

 • 8:30 Ryhmät liikkeelle järjestyksessä MA3, MA40, FA1, MA1, FPO, MPO
 • n. 14:30 Viimeinen ryhmä liikkeelle

Su 20.6.

 • 8:00 Ryhmät liikkeelle järjestyksessä MA3, MA40, FA1, MA1, FPO, MPO
 • Ryhmien välissä taukoja palkintojenjaolle ja tasatilanteiden ratkaisuja varten
 • n. 14:30 Viimeinen ryhmä liikkeelle
 • Palkintojenjako heti tuloksien varmistuttua, MPO noin kello 17:30

Rata

Alustava ratakartta on nähtävissä yläpalkissa kohdassa Opas. Lopullinen ratakartta varmistuu viimeistään 14.6. Rata rakennetaan alustavasti 18.6. alkaen kello 15:30 ja rataa saavat käydä tuona päivänä pelaamassa kaikki, jotka ovat lunastaneet pelioikeuden Pikkarala Frisbeegolfilta.

Kisassa pelataan 20 väylää. Sudden death -väylänä toimivat väylät 1-5, joita kierretään, kunnes ratkaisu syntyy. CTP-kisat pokaaleista käydään väylällä 1.

Sponsors

Pihlavat
Pikkarala Frisbeegolf

Share

What would you like to share?