Login
WDG:n Viikkokisat 2021 / yksilökisa  06/09/21 18:00

Head to head

Players

 • 867
 • 819
 • 694
 • Add player

  Detailed results

  Joonas Simola

  Place:
  11
  Score round:
  44
  To par:
  2
  Round rating:
  851

  Joni Pulkkinen

  Place:
  6
  Score round:
  47
  To par:
  5
  Round rating:
  805

  Viljami Nevala

  Place:
  14
  Score round:
  58
  To par:
  16
  Round rating:
  635

  Saavuthan kilpailuun vain terveenä ja muista turvavälit. Osallistuessaan kilpailuun pelaaja sitoutuu noudattamaan annettuja ohjeita sekä antaa vastuuvapauden kisajärjestäjälle mahdollisiin koronatapauksiin liittyen. SFL:n koronainfo https://discgolfmetrix.com/manual/34070_koronainfo.pdf

  Kilpailuun otetaan mukaan 70 henkilöä. Metrix antaa mahdollisuuden, että yli 70 henkilöä voi rekisteröityä kisaan, mutta jokainen tarkistaa itse mahtuuko kisaan vielä mukaan! TD poistaa ylimääräiset.

  Kilpailussa on käytössä Metrix ratingiin perustuvat sarjat. Metrix-rating 0 sarjassa ei ole osallistumismaksua, eikä sarjan voittajalle jaeta palkintoa. 0-ratingilla on halutessaan mahdollista osallistua myös yli 900 sarjaan ja maksaa osallistumismaksu normaalisti ja voiton osuessa kohdalle saada palkinto.

  Pelaajakokouksen info

  Koska pelaajakokousta ei ole, kaikki siirtyvät suoraan omille lähtöväylilleen, jotka näkyy "Näytä ryhmät" -kohdasta. Ryhmän numero = lähtöväylän numero. Kisan jälkeen tarkistakaa tulokset ja jos tulee tasatuloksia, niin nähdään tee 1, josta siirrytään pelaamaan sudarit CTP-kisana. Voittajien lahjakortit tulevat suoraan sähköpostiin (tarkistakaa myös roskaposti). Tupakkatuotteiden käyttö on sallittu ainoastaan siirtymillä erillään muista siten, että se ei häiritse muita pelaajia. Alkoholin käyttö viikkokisojen aikana on kielletty. Jos kisan aikana tai ennen tulee kysymyksiä niin td:n tavoittaa puhelimitse.

  Osallistumismaksu

  Osallistumismaksu on jäseniltä 2 € ja ei-jäseniltä 5 €. Käytössä myös vapaaehtoinen holari-/eaglepotti, johon osallistuminen maksaa 1€. Osallistumismaksu maksetaan Mobilepaylla (vanhat 5x osallistumisoikeudet ovat vielä voimassa). Jos Mobilepay-maksu ei onnistu, ota yhteys sihteeri@wdg.fi

  Mobilepayn lyhytnumero johon maksu suoritetaan 21502. Kirjoita "lisää kommentti" kohtaan seuraavista sopiva numerosarja:

  0000 - Pelkkä holaripotti 1€ (0-rating, kausikortti tai td)

  1000 - Seuran jäsen, pelkkä osallistumismaksu 2€

  1001 - Seuran jäsen, osallistumismaksu + holaripotti 3€

  2000 - Ei jäsen, pelkkä osallistumismaksu 5€

  2001 - Ei jäsen, osallistumismaksu + holaripotti 6€

  4000 - Seuratuotemyynti

  Palkinnot

  Voittajat palkitaan Powergripin lahjakortilla (15e).  Palkinto lähetetään rekisteröinnin yhteydessä kysyttävään sähköpostiin. Jokaisen sarjassa voittaja palkitaan, jos luokassa on vähintään 3 osallistujaa. Jos osallistujia on alle 3 henkilöä, siirretään heidät ylempään sarjaan automaattisesti.

  Share

  What would you like to share?