Login
 • Comment: Avoimet viikkokisat. Kierros 20-väyläistä rataa. Ilmoittautuminen 20 väylän korilla noin klo 17:30 ! Maksu 4€ (1€ seuralle, 3€ palkintoihin) Vapaaehtoinen 1€ holaripotti. Yht. siis 5€ jos kisaat "kaikilla mausteilla".

  Free discgolfmetrix.com is used


   User statistics 
   | 
   Show presenter
   | 
  Show pdf 

  Results will be updated every 30 seconds!


  Koronavirusohjeiden mukaisesti perinteistä pelaajakokousta ei tällä kaudella järjestetä. Sen sijaan jokainen pelaaja siirtyy suoraan aloitusväylälleen ilmoittautumisensa jälkeen. Tulethan siis ajoissa paikalle!

  Myöskään palkintojenjakoa emme järjestä, vaan sarjansa voittaja voi käydä kilpailun jälkeen noutamassa palkintonsa kisan järjestäjiltä. Jos sarjassa on yksi tai kaksi osallistujaa, heidät liitetään viereiseen sarjaan. Kilpailuissa palkitaan voittaja jos sarjassa 1-10 pelaajaa, sarjassa palkitaan 2 kilpailijaa, jos sarjassa 11-20 pelaajaa (70%, 30%). Jos yli 20 pelaajaa sarjassa niin palkitaan 3 kilpailijaa (50%, 30%, 20%).

  Holaripotista: Jokaisessa osakilpailussa jaetaan max 99 euroa holaripottirahoja. Jos heitetään useampi holari (riippumatta väylän pituudesta), potti jaetaan. Kisojen alkaessa 2021, potti on valmiiksi 99 eurossa aikaisemmalta kaudelta.

  SFL:n ohjeistuksen mukaisesti jokainen kilpailija on mukana omalla vastuullaan koronavirustilanteen näkökulmasta. FGP ei vastaa kilpailun aikana mahdollisesti tulevista tartuntariskeistä tai tartunnoista.

  Share

  What would you like to share?