Login

KISAINFO!

HUOM:

Tämän hetkisten koronarajoitusten vuoksi Liigaan osallistujilta vaaditaan voimassa oleva kilpailu lisenssi, jos rajoitukset muuttuvat niin että myös lisenssittömät voivat kisaan osallistua, kisajärjestäjä tiedottaa asiasta

Sanktioiduissa PDGA-liigoissa voi PDGA:n sääntöjen mukaan pelata ilman lisenssiä. Jos kilpailussa mahdollistetaan lisenssittömien pelaaminen, se tulkitaan kuitenkin yleisötapahtumaksi, jolloin kilpailun yhteenlaskettu pelaajamäärä ei saa ylittää paikallisten yleisötilaisuuksien kokoontumisrajoitusten (20) maksimihenkilömäärää.

Rantalakeus-liiga (PDGA L-tier) on Kempeleen Frisbeeseuran järjestämä liiga, jonka osakilpailut (6 kpl) järjestetään keskiviikkoisin klo 18.00 välillä 2.6- 7.7. 2021. Kaikki ovat tervetulleita heittämään, PDGA-jäsenet saavat ratingit kierroksistaan.

Osallistumismaksu MPO ja FPO. 10 €/osakilpailu, josta 4€ kisapottiin, 4€ liigapottiin ja 2€ kuluihin. Liigapaketin (50€, viitenumero 21160) ostamalla saat pelioikeuden kaikkiin osakilpailuihin.

MPO ja FPO luokkiin lisärahaa  400€. MPO 200€  ja FPO 200€. HUOM: LIIGAPOTIN PÄÄLLE.

Osallistumismaksu MA2, MA3, MA4. 6€/osakilpailu, josta 2€ kisapottiin, 2€ liigapottiin ja 2€ kuluihin. Liigapaketin (30€, viitenumero 21173) ostamalla saat pelioikeuden kaikkiin osakilpailuihin.

 

Ilmoittauduthan suoraan ajankohtaiseen osakilpailuun.

 

Osakilpailut:

1. Osakilpailu 2.6 Köykkyri (Osallistumismaksun viitenumero: 21102)

2. Osakilpailu 9.6 Murto (Osallistumismaksun viitenumero: 21115)

3. Osakilpailu 16.6 Liminka (Osallistumismaksun viitenumero: 21128)

4. Osakilpailu 23.6 Muhos (Osallistumismaksun viitenumero: 21131)

5. Osakilpailu 30.6 Pikkarala (Osallistumismaksun viitenumero: 21144. Pikkaralan pelioikeus ei sisälly osallistumismaksuun. Jokaisen pelaajan on huolehdittava oman pelioikeuden voimassaolosta)

6. Osakilpailu 7.7 Köykkyri Muokattu (Osallistumismaksun viitenumero: 21157)

Huom. Liiga alkaa 2.6 ja PDGA:n ratinki päivitys tulee 8.6. Ottakaa sarjoihin ilmoittautuessa huomioon mahdolliset ratinkien nousut. Mahdollisten ratinkirajojen ylitysten kanssa toimimme PDGA:n kilpailuoppaan mukaisesti. 

 

Pelaajakokoukset:

Vallitsevan tilanteen vuoksi fyysisiä pelaajakokouksia ei pidetä. Osakilpailut pelataan väyläopasteiden mukaisesti, ennalta ilmoitettua layoutia pelaten. Jokainen pelaaja on itse vastuussa ratakarttaan tutustumisesta. Mahdollisia epäselvyyksiä voi kysyä TD:ltä ilmoittautumisen yhteydessä. Jokainen pelaaja tarkistaa oman lähtöväylänsä Metrixistä, alustavat ryhmät julkaistaan kisapäivinä heti ilmoittautumisen päätyttyä. Mahdollisten viime hetken poisjääntien aiheuttamat muutokset päivitetään klo 17:45 mennessä, tämän jälkeen pelaajien on tarkistettava muuttuiko lähtöväylä.

Tarkistathan jokaisen osakilpailun infosta mahdolliset rataan tulevat muutokset.

Sarjat ja ilmoittautuminen:

Liigassa pelataan viittä sarjaa: MPO, FPO, MA2, MA3 ja MA4.

Ilmoittautumiset etukäteen Metrixissä viimeistään kisapäivänä klo 17, ilmoittautuminen on vahvistettava paikan päällä viimeistään 30 min ennen kisan alkua. Jokaisessa osakilpailussa ykkösväylän läheisyyteen tulee pelaajalista, johon jokainen osallistuja käy turvavälit huomioiden omalla kynällä kuittaamassa osallistumisensa. Tämän jälkeen tehdään mahdolliset päivitykset ryhmiin ja pelaajat siirtyvät lämmittelemään aloitusväylillensä. Ensimmäisen osakilpailun ilmoittautuminen aukeaa 17.5.2021 klo 18.

Osallistumismaksu (10€ tai 6€) maksetaan Kempeleen Frisbeeseuran tilille FI83 4600 0010 7913 47, yllä ilmoitetut osakilpailukohtaiset viitenumerot on huomioitava. 

Huom.! Liigapaketin ostamalla saat yhden osakilpailun ilmaiseksi! Maksamalla 50 € saat pelioikeuden MPO tai FPO luokkiin viitenumerolla 21160. Maksu on suoritettava ennen ensimmäistä osakilpailua.

Huom.! Liigapaketin ostamalla saat yhden osakilpailun ilmaiseksi! Maksamalla 30 € saat pelioikeuden joko MA2,MA3,MA4 luokkiin viitenumerolla  21173. Maksu on suoritettava ennen ensimmäistä osakilpailua.

Lisää Liigapaketeista uutisissa. 

 

Pistelasku ja palkinnot:

Osakilpailuista jaetaan pisteitä sijoituksen perusteella 10 parhaalle: 15, 12, 10, 8, 6, 5, 4, 3, 2, 1. Jokainen jaetulla sijalla oleva saa täyden sijoituksensa mukaisen pistepotin. Kokonaistulokseen lasketaan pisteet neljästä parhaasta kilpailusta ja tasatilanteessa eniten voittoja saanut voittaa. Jos voitot ovat tasan, niin sitten eniten kakkossijoja saanut voittaa jne.

Liigan kaikiin sarjoihin muistopalkinnot kolmelle parhaalle viimeisen osakilpailun jälkeen. Osakilpailuissa ja liigan kokonaiskisassa palkitaan noin TOP 25 %. Kaikki palkinnot toimitetaan kootusti viimeisen osakilpailun jälkeen heti kun palkinnoille päässeet ovat ilmoittaneet maksutietonsa.

Liigan kokonaispottiin luokkiin MPO ja FPO lisärahaa 400€

 

Koronavirukseen liittyviä erityisohjeita pelaajille:

Kisaan ei saa osallistua leviämis- / kiihtymisvaiheessa olevien sairaanhoitopiirien alueilta. On pelaajan vastuulla, että hän on tietoinen oman sairaanhoitopiirinsä tilanteesta. Tahallinen poikkeaminen säännöstä johtaa SFL:n kurinpitosääntöjen mukaiseen selvitykseen.

Liiton ohjeistuksen kokonaisuudessaan löydät täältä: https://frisbeegolfliitto.fi/koronavirusinfo/

 

Vastuuvapautus

PDGA-sanktioituun kilpailuun osallistuvan pitää sitoutua PDGA:n COVID19- vastuuvapautussopimukseen: 

Ymmärrän, että osallistuminen tähän tapahtumaan sisältää riskin loukkaantumiselle tai kuolemalle ja vapautan kilpailun järjestäjän, kilpailunjohtajan ja PDGA:n vastuusta liittyen loukkaantumiseeni, menetykseeni, omaisuusvahinkoihini tai kuolemaani, jotka liittyvät osallistumiseeni tähän tapahtumaan. Lisäksi ymmärrän ja tiedostan, että tällä hetkellä on liikkeellä maailmanlaajuinen COVID19- pandemia, ja että osallistun tähän tapahtumaan omalla riskilläni, ja että mitkään kilpailuun liittyvät turvallisuustoimet, jotka on suunniteltu estämään COVID19-viruksen leviämistä, eivät takaa, etten saa COVID19-tautia. Edellä mainituista huolimatta, vahvistan vapauttavani kilpailun järjestäjän, kilpailunjohtajan ja PDGA:n vastuusta liittyen mahdolliseen loukkaantumiseeni, menetykseeni, omaisuusvahinkoihini tai kuolemaani liittyen, jotka voin kohdata COVID19-viruksen myötä, ja jotka liittyvät osallistumiseeni tähän tapahtumaan.

Lisätietoa: https://frisbeegolfliitto.fi/wp-content/uploads/2020/05/SFL_COVID19_Ohjeet.pdf

Liigan TD:t: Tero Hyvönen 0445335738, Ari Korpela 0407735116 Tervetuloa kisailemaan!

 

Share

What would you like to share?