Login

25.9. Kilpaillaan jälleen, kuka on Talin Tallaajien Tallaaja. Rata tulee olemaan jotain aivan muuta, sää on, mitä on, ja toivottavasti tällä kerralla ei saunaa peruta viime-hetkellä. Jääkö pokaali Parkkoselle? Saadaanko Grönvallille haastaja? Onko superfinaalissa bunkkeri, hazardi, vai buncr hazard? Tule ja koe, 100 mahtuu kisaan mukaan.

Ratakartta julkaistaan perinteisesti  viime-metreillä

Mitä päivän aikana tapahtuu:

9:00 TD paikalla. Ryhmät on jaettu ja viimehetken muutoksia varmasti tulee. Ryhmäjaossa on huomioitu toiveet mahdollisimman epätarkasti ja satunnaisesti. Tapahtumanjärjestäjä varaa oikeudet. Toivoisin kuitenkin, että mahdollisista peruutuksista ilmoitellaan ajoissa, vaikka pelataankin lähtökohtaisesti viiden ryhmissä.

9:30 Pelaajakokous. Koska kukaan ei etukäteen tiedä, minkälaista rataa tänä vuonna pelataan, tässä vaiheessa se käydään läpi. Allekirjoittanutkin tulee todennäköisesti hämmästelemään rataa moneen kertaan, toivottavasti Kempas saa selitettyä kommervenkit yksiselitteisesti. Viimeistään aamulla on laitettu myös ratakartta metrixin kautta jakoon, jota sopii sitten ihmetellä kierroksen aikana.

Viime vuonna taisi olla maininta, että siihen voi aina luottaa, että talissa käytetään paperilappuja. Ei tänä vuonna. Tuloskirjaus on tänä vuonna ainoastaan metrixissä. Mikäli tämä osoittautuu aivan mahdottomaksi, joku tuloskortti varmasti löytyy kopilta, johon voi tulokset sitten kirjoitella käsin. Nämä siirretään sitten allekirjoittaneen toimesta metrixiin tauon aikana.

Ensimmäisen kierroksen jälkeen syödään. Caterin tulee paikalle 11:30 jälkeen, tarkoitus on syödä kenttäsafkat kello 12 alkaen. Eli toisin sanoen, kierroksen päätyttyä saa käydä kiinni! Ruoka ei ole Factoryltä, vaan KP cateringiltä. Hodarihommia ja lohkoperunoita, toivottavasti maistuu! Vegaaniset ja gluteenittomat on ilmoitettu eteenpäin, toivottavasti ei tule ylläreitä. Kuulemma kimchissä on kalakastiketta, joten kala- ja äyriäisallergikot vältelköön niitä.

13:30 Toisen kierroksen pelaajakokous on aikataulutettu tähän slottiin. Koitetaan kuitenkin, että kaikki ovat saaneet syötyä. Tässä kohdassa kannattaa ehkä olla paikalla, luvassa on muistamisia, ehkä jotain tarkennuksia, ja ryhmäkuva. Toivottavasti jollain on kamera.

Kun toinen kierros on saatu päätökseen, pitää tottakai ratkoa, kenen nimi kaivertuu pystiin. Jännitetään siis viimeiseen asti.

Sitten se ilta. Tämä on herättänyt paljon keskustelua kaikkialla. Viime vuonna tosiaan peruttiin sauna, kaiken varalta. Tänä vuonna rajoitukset ilmeisesti on poistumassa viikon päästä, mutta vähän ollaan siinä rajoilla, voiko sitä saunailtaa siihen päälle nyt järjestää vai ei. Mietittiin ulkosaunaa, koko homman perumista jne. Mutta sauna on.

Sauna on K-18, anniskelualue, eli ei omia juomia. Pasilan saunatilat, osoitteessa Esterinportti 2, 7krs, 00240 Helsinki. Varaus on aikavälille 19-23. Sama homma pätee kuin kisassakin. Saapuessasi paikalle, hyväksyt tartuntavaaran riskit, ja käyttäydyt siistin hygieenisesti, eli et räi ja käytät peflettiä. Jos on lenssu, älä tule. Muuten tervetuloa!

Share

What would you like to share?