Login

11/13/21 12:00|Hiiska DG → 18 - Par 61|FINLAND, Keski-Suomi, Jyväskylä


Tervetuloa JyLin marraskisoihin!

 

Rekisteröityminen

Kilpailuun rekisteröidytään metrixissä. Rekisteröityminen sulkeutuu noin kolme tuntia ennen kierroksen alkua ja tässä vaiheessa jonossa olevat pelaajat poistetaan. Muista peruuttaa osallistumisesi ennen rekisteröitymisen sulkeutumista jos et ole tulossa kilpailuun, muuten viet jonkun jonossa olevan pelaajan paikan. Jos et saavu paikalle tai peruutat osallistumisesi rekisteröitymisajan sulkeutumisen jälkeen, saat osallistumiskiellon seuraavan viikon kilpailuun. 

 

Aikataulu

Klo 11 mennessä: Ilmoittautuminen lähettämällä kuvankaappaus maksukuiteista numeroon 0440178822. Laita mukaan nimesi tai ilmoittamasi pelaajan nimi.

Klo 12: yhteislähtö omilta väyliltä.

 

Maksut

Kilpailu 3 € Jylin mobilepay: 12506. Vaihtoehtoisesti JyLi Ry:n tilille: FI74 8146 9710 1036 55. 

Hiiskan ratamaksu 3 € Hiiskan mobilepay 25790. Viestiin "ratamaksu viikkokisat". Vaihtoehtoisesti tilisiirto Hiiska_liitokiekko
Tilinumero FI3118633500028327. Hiiskan kausikortin omistavien ei tarvitse maksaa ratamaksua.

 

Ryhmät

Ryhmäsi numero tarkoittaa myös aloitusväylääsi. Ryhmät pyritään tekemään niin, että ryhmästä löytyy kaiken tasoisia pelaajia. Ryhmät tehdään rekisteröitymisajan sulkeuduttua ja pyritään julkaisemaan reilusti ennen kilpailun alkua.

 

Palkinnot

Marraskisoissa kolmen euron kilpailumaksu jakautuu seuraavasti: 1 € yksittäiskilpailun palkintopottiin, 1 € kokonaiskilpailun palkintopottiin ja 1 € järjestäjälle.

Yksittäiskilpailut

Kaikki sarjat palkitaan rahapalkinnoin tai lahjakortilla

Alle 15 pelaajaa: voittaja palkitaan

15-20 pelaajaa: palkinto ensimmäiseksi ja toiseksi sijoittuneille 60/40 jaolla

yli 20 pelaajaa: palkinto ensimmäiseksi, toiseksi ja kolmanneksi sijoittuneille 55/30/15 jaolla

Jos yksittäisessä kisassa on yli 35 osallistujaa, palkitaan tasoituskilpailun voittaja JyLin uudella erikois stämpätyllä kiekolla. Neljän osakilpailun aikana parhaan tasoitustuloksen heittänyt pelaaja palkitaan spesiaalikiekolla! Voittaja valitsee jommankumman alla olevan kuvan kiekoista.

Kokonaiskilpailu

Kokonaiskilpailussa lasketaan marraskuussa pelattavista kierroksista kaksi parasta kierrostulosta yhteen. Palkinnot jokaisen sarjan kolmelle parhaalle 55/30/15 jaolla.

Kilpailet kokonaiskilpailussa siinä sarjassa, missä olet kilpaillut ensimmäisessä kisassa. Jos Ei Ratingia -sarjassa kilpaillut pelaaja saa ratingin sarjan aikana, lasketaan hänen tuloksensa siihen luokkaan, mihin hän ratingin saadessaan kuuluu.

 

Tasatilanteessa kilpailijat voivat joko jakaa palkinnon tai kilpailla voitosta CTP-muotoisessa kilpailussa kierroksen päätyttyä. Kilpailupalkinnot maksetaan voittajien tileille marraskisasarjan jälkeen. Päästessäsi palkinnoille, käy ilmoittamassa tilitietosi seuraavasta linkistä: https://forms.gle/dh4YYm2Ypqn8SRHP9

 

Muuta

Koronavirusohjeiden mukaisesti perinteistä pelaajakokousta ei tällä kaudella järjestetä. Sen sijaan jokainen pelaaja siirtyy suoraan aloitusväylälleen ilmoittautumisensa jälkeen. Tulethan siis ajoissa paikalle! Jos joku heittueen jäsenistä ei ole paikalla kierroksen alkaessa, muu heittue aloittaa kierroksensa normaalisti ilman puuttuvaa pelaajaa. Myöhässä tuleva pelaaja voi vielä osallistua kisaan, mutta jokaisestä väylästä jolle pelaaja ei ehdi, tuloskorttiin merkitään väylän par-tulos +4 PDGA:n ohjeiden mukaisesti.

SFL:n ohjeistuksen mukaisesti jokainen kilpailija on mukana omalla vastuullaan koronavirustilanteen näkökulmasta. JyLi ei vastaa kilpailun aikana mahdollisesti tulevista tartuntariskeistä tai tartunnoista.

Kilpailussa noudatetaan PDGA-sääntöjä.

Share

What would you like to share?