Login
Pikkaralan talviradan avajaiset  11/21/21 12:00

Kisassa pelataan ns. talvisäännöillä. 

- kiekoissa saa olla ledit ja nauhat

- kiekon saa merkata käsineellä tai kiekkoa kääntämällä

- jos kiekko katoaa jatketaan oletetusta hukkaamispaikasta yhdellä sakolla.
_______________________

Sunnuntai aamu:
Ylimääräiset pelaajat poistetaan Sunnuntaina noin klo 10.00. Jos sen jälkeen tapahtuu perumisia, niin pelaajien pitää itse seurata mahtuuko kisaan ja ilmoittautua uudestaan.

-----------

Kaikille avoin Pikkaralan päivälipun tai vuoskortin vaativa Talviradan avajaiskisa pelataan sunnuntaina 21.11.2021 klo 12.00. Kisaan otetaan 108 kilpailijaa. Määrä voi muuttua jos määräykset muuttuvat.

Kisassa palkitaan luokkien voittajat 20€ lahjakorilla Powergrippiin. Lisäksi kaikkien osallistujien kesken arvotaan 3kpl 20€ lahjakortteja.

  • Ilmoittautuminen etukäteen metrixin kautta.
  • Kilpailumuoto: Yksilökisa PDGA säännöillä (jos et tunne kaikkia sääntöjä, niin ryhmän jäsenet neuvovat). 
  • Rata: Pikkaralan talvirata 27 väylää.
  • Sarjoja on 7: MPO, MA2, MA3, MA4, MA5, FPO, FA4. Luokkien ratingit katsotaan metrix ja PDGA ratingin mukaan. Kumpikaan ei saa ylittää luokan rajaa.
  • Paikallaolon vahvistaminen TDlle: Jokainen vahvistaa paikallaolon klo 11.30 mennessa. PERU JO ET TULE. ITSE VOI PERUA METRIXIN KAUTTA KLO 11.30 ASTI.
  • Kisan ilmoittutuminen sulkeutuu klo 11.30. Tämän jälkeen TD muodostaa lopulliset ryhmät ja julkaisee ne pelaajien nähtäville.
  • Ei pelaajakokousta, jos pelaajalla on jotain epäselvää kisasta hän voi käydä selvittämässä asiaa TDn kanssa.
  • Pelaajat menevät omatoimisesti omalle lähtöväylälle ja aloittavat kilpailun klo 12.00. Lämmittelyt omalla lähtöväylällä. Jos rataa ei ole suljettu, niin huomioikaa muut rataa kiertävät pelaajat kun lämmittelette!

Suomen Frisbeegolfliiton ohjeistukset koronan aikana: https://frisbeegolfliitto.fi//wp-content/uploads/2020/05/SFL_julistepohja-kisapaikalle-A4.pdf

Osallistuessa kilpailuun suostut sitoumukseen vastuuvapauden myöntämisestä kisajärjestäjille koronatapauksiin liittyen. Osallistuessasi kisaan annat samalla automaattisesti suostumuksen. 

Kisan lopputulokset ovat nähtävissä metrixissä heti kun pelaajat ovat kirjanneet kaikkien väylien tulokset. Tasatuloksissa kärkisijoitukset ratkaistaan CTP-kisalla. Luokkinen voittajien kuvaus heti tulosten selvittyä. Palkinnot toimitetaan sähköisenä. Lahjakorttien arvonnat suoritetaan jälkikäteen kaikkien osallistujien kesken.

TD Heikki Riekki p. 040 5449243

Share

What would you like to share?