Login

 

Oulu Open 2022 on PDGA-sanktioitu erilliskisa (B-tier), joka pelataan kolmella eri radalla, kolmena päivänä, 1.-3.7.2022. Joka päivä kisataan golf-lähdöin. Kisaan mahtuu 400 pelaajaa (200/lohko). Järjestäjä varaa 16 villikorttia / lohko, joiden haku ilmoitetaan myöhemmin. Ensisijaisesti villit kortit tähän kisaan myönnetään kisan talkooväelle ja muiden järjestämiemme kisojen talkooväelle.

 

Voittajille jaettavat muistopalkinnot jaetaan heti kisan jälkeen. Kaikkia palkinnoille päässeitä pyydetään toimittamaan yhteystietonsa kisajärjestäjälle välittömästi kisan tulosten ratkettua sähköisesti.

Kisassa noudatetaan Suomen Frisbeegolfliiton suosituksia koronavirustilanteen vaikutuksien suhteen: https://frisbeegolfliitto.fi/koronavirusinfo/. Pelaajapalaveri järjestetään kilpailun järjestämishetken mukaisten suositusten mukaan.

Jokainen kisaajan tulee sitoutua PDGA:n COVID19- vastuuvapautussopimukseen:

Ymmärrän, että osallistuminen tähän tapahtumaan sisältää riskin loukkaantumiselle tai kuolemalle ja vapautan kilpailun järjestäjän, kilpailunjohtajan ja PDGA:n vastuusta liittyen loukkaantumiseeni, menetykseeni, omaisuusvahinkoihini tai kuolemaani, jotka liittyvät osallistumiseeni tähän tapahtumaan. Lisäksi ymmärrän ja tiedostan, että tällä hetkellä on liikkeellä maailmanlaajuinen COVID19-pandemia, ja että osallistun tähän tapahtumaan omalla riskilläni, ja että mitkään kilpailuun liittyvät turvallisuustoimet, jotka on suunniteltu estämään COVID19-viruksen leviämistä, eivät takaa, etten saa COVID19-tautia. Edellä mainituista huolimatta, vahvistan vapauttavani kilpailun järjestäjän, kilpailunjohtajan ja PDGA:n vastuusta liittyen mahdolliseen loukkaantumiseeni, menetykseeni, omaisuusvahinkoihini tai kuolemaani liittyen, jotka voin kohdata COVID19-viruksen myötä, ja jotka liittyvät osallistumiseeni tähän tapahtumaan.

Kisan järjestää BSC Disc Golf Team yhdessä Oulun Frisbeeseuran kanssa. 

Kilpailunjohtaja:

Juho Jormanainen, BSC, 0405733264

Apulaiskilpailunjohtajat:

Kajsa Wikström, OFS, 0405297911

Juha Bunda, BSC, 0400998795 

Heikki Riekki, OFS, 0405449243

Jouni Holma, OFS, 0456318635

Niko Kankkunen, BSC, 0452325038

Luokat

Kisassa järjestetään seuraavat luokat:

 • MPO
 • FPO
 • MP40
 • MP50
 • MP60
 • FP40
 • MA2
 • FA2
 • MA3
 • FA3
 • MA4
 • FA4
 • MJ18
 • MJ15

Jos johonkin luokkaan ilmoittautuu alle 3 pelaajaa, järjestäjä varaa oikeuden yhdistää luokkia tai siirtää pelaajia lähimpään sopivaan luokkaan siten, että jokaisessa pelattavassa luokassa on vähintään kolme pelaajaa.

Kisaan otetaan 400 pelaajaa (200/lohko). 

Ilmoittautuminen ja osallistumismaksut

Ilmoittautuminen alkaa 1.6.2022 kello 18:00.  Ilmoittautuminen suoraan lohkoittain.

A-lohko (MPO, FPO, MP40, MP50, MP60, FP40) : https://discgolfmetrix.com/2020520

B-lohko (MA2, MA3, MA4, FA2, FA3, FA4, MJ15, MJ18)https://discgolfmetrix.com/2020522
 

Osallistumismaksu PRO -luokissa 60€ ja AM -luokissa 45€. Osallistumismaksu maksetaan BSC Disc Golf Teamin kisatilille (OP): FI23 5740 8920 1831 72. Maksun pitää näkyä BSCn tilillä 27.6.

Viitenumerot: 
PRO -luokat: 90007

AM- ja junioriluokat: 90010

Perumisissa 18.6. jälkeen peritään 5€ käsittelymaksu ja 26.6. jälkeen osallistumismaksua ei palauteta lainkaan. Maksathan osallistumismaksusi vasta kun olet kisassa mukana, eli jonossa olevien ei tule maksaa osallistumismaksua ennakkoon! 

 

Palkinnot

Payout proluokissa 70% ja rahapalkinnot. Amatööriluokissa muistopalkinnot + lahjakortit liiton ohjeistuksen mukaisesti, kuitenkin niin, että pieninkin lahjakortti on vähintään osallistumismaksun suuruinen. 

Toiminta kisapäivinä

Jokaisen kierroksen ryhmät tulevat näkyville kisasivulle. Kisapäivänä ryhmän kaikkien pelaajien tulee olla paikalla  kisatoimistolla 10min ennen omaa lähtöaikaa. Samalla voi kysyä toimitsijoilta tarkennuksia ratakarttaan liittyen.  Lämmitellä saa aina 2 minuuttia ennen kierroksen alkamista asti. Kisaradalla ei saa lämmitellä ja lämmittely tulisikin tehdä ennen paikalle saapumista. Joka radalla kuitenkin on mahdollista lämmitellä puttikoreihin.

Tulokset kirjataan Metrixiin ja PDGA Scoreen (access code kerrotaan pelaajapalaverissa). Molemmilla kierroksilla ryhmän ensimmäinen kirjaa Metrixiin ja toinen PDGA Scoreen, ellei ryhmä itse muuta sovi. Ryhmä saa mukaansa myös paperisen tuloskortin varmuuden vuoksi. Kummankin kierroksen jälkeen jokaisen pelaajan tulee tarkistaa tuloksensa Metrixissä viimeistään 30 minuuttia kierroksen päättymisen jälkeen. Mikäli tähän ei pysty esim kännykän akun loppumisen vuoksi, tulee tulos käydä kuittaamassa toimitsijalle välittömästi kierroksen loppumisen jälkeen. Paperinen tuloskortti tulee palauttaa vain jos se on ollut ainut kirjaustapa tai tuloksissa on ollut epäselvyyttä, esimerkeiksi varaheittoja sääntöepäselvyyksien takia.

Mikäli jättää kisan kesken kierroksen aikana tai kierroksien välissä, tulee syy ilmoittaa TD:lle. Mikäli syytä kierroksen keskeen jättämiselle ei ilmoita, merkataan pelaajalle aina 888-merkintä.

 Palkintojenjako muistopalkintoja saaville heti tulosten selvittyä.

Palkinnoille sijoittautuneiden tulee ilmoittaa tarvittavat tiedot TD:lle sähköisesti kisan jälkeen. Rahapalkintoja vastaanottavilta tarvitaan tilinumero ja yli 100€ palkintoja saavilta myös henkilötunnus. Tavarapalkintoja saavilta tarvitaan sähköpostiosoite. Tietoja ei tule ilmoittaa Metrixin viestitoiminnolla, vaan sähköpostitse osoitteeseen juho@bscdiscgolf.com.

Aikataulu

Alustavasti jokaisena päivänä ensimmäiset ryhmät lähtevät liikkeelle klo 9.00 (poislukien perjantai) ja viimeiset n. klo 16.00.

 

Radat

Kisaratoina Pikkarala, Meri-Toppila sekä Virpiniemi. Ratakartat löydät sivun yläreunasta "Opas" -kohdasta.

Share

What would you like to share?