Login

Naamivaara Open 2022

Naamivaara Open järjestetään perinteisesti jälleen keväällä! Tällä kertaa toimintaa on luvassa jopa kolmelle päivälle. Torstaina pelataan kaikille avoin lämmittelykisa. Perjantaina järjestetään parigolfkisa väliaikalähdöillä. Lauantaina on päätapahtuma, eli sanktioitu kahden kierroksen yksilökisa, joka pelataan kahdessa lohkossa. Mukaan mahtuu jopa 144 pelaajaa!

Ilmoittautuminen avautuu maanantaina 28.03. klo 18.

Pelattavat luokat: MPO, FPO, MP40, MP50, FA2, MA2, MA3 ja MJ18. Osallistumismaksu on Pro-luokissa 35e, amatööriluokissa 20e. Ensimmäisessä vaiheessa jokaiselle luokalle määritellään osallistujien maksimimäärä, jotta varmistetaan että kummankaan lohkon pelaajamäärä ei ylitä maksimia (72).

1. lohko: FA2, MA2, MA3 ja MJ18
2. lohko: MPO, FPO, MP40, MP50

Alustava aikataulu on nähtävissä kisasivuilla sekä pelaajaoppaassa, joka julkaistaan hieman myöhemmin.

COVID-19

Jokainen kisaajan tulee sitoutua PDGA:n COVID19- vastuuvapautussopimukseen:

Ymmärrän, että osallistuminen tähän tapahtumaan sisältää riskin loukkaantumiselle tai kuolemalle ja vapautan kilpailun järjestäjän, kilpailunjohtajan ja PDGA:n vastuusta liittyen loukkaantumiseeni, menetykseeni, omaisuusvahinkoihini tai kuolemaani, jotka liittyvät osallistumiseeni tähän tapahtumaan. Lisäksi ymmärrän ja tiedostan, että tällä hetkellä on liikkeellä maailmanlaajuinen COVID19- pandemia, ja että osallistun tähän tapahtumaan omalla riskilläni, ja että mitkään kilpailuun liittyvät turvallisuustoimet, jotka on suunniteltu estämään COVID19-viruksen leviämistä, eivät takaa, etten saa COVID19-tautia. Edellä mainituista huolimatta, vahvistan vapauttavani kilpailun järjestäjän, kilpailunjohtajan ja PDGA:n vastuusta liittyen mahdolliseen loukkaantumiseeni, menetykseeni, omaisuusvahinkoihini tai kuolemaani liittyen, jotka voin kohdata COVID19-viruksen myötä, ja jotka liittyvät osallistumiseeni tähän tapahtumaan.

Maksutiedot:

Saaja: Oulun Frisbeeseura
Viitenumero: 1397
Tilinumero: FI27 5741 4020 0719 78
Summa: Pro 35e / Am 20e

Mikäli päädyt ilmoittautuessasi jonoon, ei kisamaksua tarvitse vielä maksaa.

Kisamaksu tulee näkyä seuran tilillä 18.04. mennessä, jolloin maksamattomat poistetaan kisasta ilman erillistä varoitusta. Toisen vaiheen maksut tulee olla hoidettuna viimeistään 09.05.

Tarkemmat tiedot ovat nähtävissä kisasivuilla: www.naamivaara.fi

Kannattaa seurata myös Facebook-tapahtumaa.

TD:

Mika Ylisaukko-oja
0504803519
mika@naamivaara.fi

Apu-TD:

Kajsa Wickström

Share

What would you like to share?