Login
  • Date & time: 01/01/22 - 09/28/22
  • Comment: WDG:n vuoden 2022 parikisat

Saavuthan kilpailuun vain terveenä ja muista turvavälit. Osallistuessaan kilpailuun pelaaja sitoutuu noudattamaan annettuja ohjeita sekä antaa vastuuvapauden kisajärjestäjälle mahdollisiin koronatapauksiin liittyen. SFL:n koronainfo https://discgolfmetrix.com/manual/34070_koronainfo.pdf

Tarkista kilpailun max osallistujamäärä kilpailun tiedoista. Jos osallistujia on enemmän, parin ilmoittautuminen siirtyy jonoon. Seuraa kilpailun tiedoista tarkasti nousetko jonosta mukaan kilpailuun. Halutessasi voit laittaa myös Metrixin "Ilmoitukset" -valikosta Push-ilmoitukset päälle siitä, jos nouset jonosta kilpailuun. Jos et pääse osallistumaan, peruthan osallistumisesi mahdollisimman hyvissä ajoin.

Parikisoissa on käytössä Metrix-ratingiin perustuvat sarjat. Sarjan määrää pelaajien parin yhteenlaskettu metrix rating paitsi jos toisen pelaajan tai molempien pelaajien Metrix rating on 0, niin he osallistuvat ylempään luokkaan (yli 1700).

Pelaajakokous

Pakollinen pelajaakokous 20 min ennen kilpailun alkua! Pelaajakokous alkaa nimenhuudolla jolloin kilpailusta poistetaan ne jotka eivät ole paikalla. Tämän jälkeen maksujen tarkastus eli td tarkistaa kaikilta maksukuitit joten varaathan sen valmiiksi näkyville (puhelin/paperi). Jos kisan aikana tai ennen tulee kysymyksiä niin td:n tavoittaa puhelimitse.

Osallistumismaksu (HUOM MUUTTUNEET OHJEET!)

Osallistumismaksu on 6e/pari jos vähintään toinen on seuran jäsen. Jos kumpikaan ei ole jäsen niin osallistumismaksu on 12e/pari. Maksu Mobilepaylla lyhytnumeroon 21502. Erillisiä maksutunnuksia/kommentteja ei enää tarvita. Useamman kilpailun kausikortteja on mahdollista maksaa tilille tai liikuntaetujen kautta, ota tällöin yhteys sihteeri@wdg.fi. Yksittäisiä kisamaksuja EI SAA maksaa tilille. Käytössä ei ole enää erillistä holaripottia. WDG palkitsee kaikki holarin heittäneet kilpailijat 99e lahjakortilla (max 1 holaripalkinto per pelaaja per kilpailu). Holaripalkinto on henkilökohtainen.

Palkinnot

Voittajat palkitaan Powergripin lahjakortilla (15e+15e). Palkinto lähetetään rekisteröinnin yhteydessä kysyttävään sähköpostiin (tarkista myös roskaposti). Jokaisen sarjassa voittaja palkitaan, jos luokassa on vähintään 3 paria. Jos pareja on alle 3 henkilöä, siirretään heidät ylempään sarjaan automaattisesti. 

Share

What would you like to share?