Login

03/20/22 11:00 Flex start|Viherlandia DG → Viherlandia DG Talvi 2021-2022 9-väylää|FINLAND

  • Show groups: click here
  • Comment: Flexinä pelattava hyväntekeväisyys kilpailu Ukrainan hyväksi. Kisamaksut menevät kokonaisuudessaan SPR:n katastrofirahaston kautta Ukrainan tueksi.

Jylin järjestämä kisa Ukrainan Hyväksi

Jyväskylän Liitokiekkoilijat järjestää hyväntekeväisyyskilpailun Ukrainan sodasta kärsivien hyväksi. Kilpailu pelataan flex lähdöillä ja kisassa pelataan yksi kierros Viherlandian talviradalla. Kilpailun lähdöt pelataan kello 11–14 välillä tapahtuvilla lähdöillä. Ilmoittautuminen etukäteen Metrixiin tai paikan päällä TD:lle, joka löytyy 1. väylän lähistöltä.

Samaan aikaan tämän kilpailun kanssa pelataan junioreille ja perheille suunnattu kilpailu Lohikosken koulun radalla. Tästä tulossa lisätietoa lähiaikoina Facebookissa.

Osallistumismaksu:

Osallistumismaksu kilpailuun on normaalin Viherlandian viikkokisamaksun verran eli 6€.

Mobilepay 14852, Jyväskylän liitokiekkoilijoiden tilille FI74 8146 9710 1036 55 tai käteisellä.

Tämä menee kokonaisuudessaan Suomen punaisen ristin katastrofirahastoon, josta ne ohjataan Ukrainan hyväksi. Kilpailijoilta ei peritä kilpailusta ratamaksua.

Palkinnot

Kilpailussa on yhteistyökumppaneilta saadut tuotepalkinnot ja näiden lisäksi kaikkien osallistujien (Viherlandia ja Lohikoski) kesken arvotaan palkintoja. Kisajärjestäjät  ja heidän perheenjäsenensä eivät ole mukana arvonnoissa.

Aikataulu ja paikka

Viherlandian talvirata osoitteessa Kammintie 6. Lähdöt alkavat kello 11 ja ryhmä laitetaan matkaan aina kun paikalla on 3–4 kilpailijaa. Viimeinen mahdollinen lähtöaika on kello 14.

Tervetuloa mukaan tekemään hyvää Ukrainan hyväksi!

TD: Sami Talvensola, frisbeegolf@jyli.fi, 044 5829386

SFL:n ohjeistuksen mukaisesti jokainen kilpailija on mukana omalla vastuullaan koronavirustilanteen näkökulmasta. JyLi ei vastaa kilpailun aikana mahdollisesti tulevista tartuntariskeistä tai tartunnoista.

 

 

Yhteistyössä kisaa tukemassa:

ViherlandiaDG

Kuokkala - Palokka - Muurame
Sinna Talvensola #76918 

Firmagolf » Lahden Frisbee Club

Arttu Hiltunen - https://www.instagram.com/arttu_ace/

Toni Jaatinen - https://www.instagram.com/jaatitoni/

Share

What would you like to share?