Login

Pikkarala Modified 2022 on PDGA-sanktioitu erilliskisa, joka pelataan Pikkaralan frisbeegolfradalla Prodigy Disc Pro Tour Oulun kisalayoutilla. Molemmat päivät kisataan golf-lähdöin. Kisaan mahtuu 144 pelaajaa. Järjestäjä varaa 10 villiä korttia, joiden haku ilmoitetaan myöhemmin. Ensisijaisesti villit kortit tähän kisaan myönnetään Pro Tour -kisan talkooväelle.

Kisan MPO-luokassa parhaiten menestyneille myönnetään villi kortti 10-12.6. pelattavaan Prodigy Disc Pro Tour Oulu -kisaan! Myös FPO-luokassa on mahdollisuus villin kortin saamiseen, mikäli Pro Tour -kisan FPO-luokka on tullut muuten täyteen.

Kisassa pelataan kaksi kierrosta. Voittajille jaettavat muistopalkinnot jaetaan heti kisan jälkeen. Kaikkia palkinnoille päässeitä pyydetään toimittamaan yhteystietonsa kisajärjestäjälle välittömästi kisan tulosten ratkettua sähköisesti.

Kisassa noudatetaan Suomen Frisbeegolfliiton suosituksia koronavirustilanteen vaikutuksien suhteen: https://frisbeegolfliitto.fi/koronavirusinfo/. Pelaajapalaveri järjestetään kilpailun järjestämishetken mukaisten suositusten mukaan.

Jokainen kisaajan tulee sitoutua PDGA:n COVID19- vastuuvapautussopimukseen:

Ymmärrän, että osallistuminen tähän tapahtumaan sisältää riskin loukkaantumiselle tai kuolemalle ja vapautan kilpailun järjestäjän, kilpailunjohtajan ja PDGA:n vastuusta liittyen loukkaantumiseeni, menetykseeni, omaisuusvahinkoihini tai kuolemaani, jotka liittyvät osallistumiseeni tähän tapahtumaan. Lisäksi ymmärrän ja tiedostan, että tällä hetkellä on liikkeellä maailmanlaajuinen COVID19-pandemia, ja että osallistun tähän tapahtumaan omalla riskilläni, ja että mitkään kilpailuun liittyvät turvallisuustoimet, jotka on suunniteltu estämään COVID19-viruksen leviämistä, eivät takaa, etten saa COVID19-tautia. Edellä mainituista huolimatta, vahvistan vapauttavani kilpailun järjestäjän, kilpailunjohtajan ja PDGA:n vastuusta liittyen mahdolliseen loukkaantumiseeni, menetykseeni, omaisuusvahinkoihini tai kuolemaani liittyen, jotka voin kohdata COVID19-viruksen myötä, ja jotka liittyvät osallistumiseeni tähän tapahtumaan.

Kisan järjestää BSC Disc Golf Team ry. Kisaa sponsoroi Pikkarala Frisbeegolf.

TD: Jouni Knuutinen (toimitsija MPO, FPO, MA1, FA1, MP40)
Apu-TD:t: Toni Manninen (toimitsija FPO, MA1, FA1, MP40, MA3), Juho Jormanainen (toimitsija MPO, FPO, MA1, FA1, MP40)

Luokat

Kisassa järjestetään seuraavat luokat:

 • MPO
 • FPO
 • MP40
 • MA1
 • FA1
 • MA3

Jos johonkin luokkaan ilmoittautuu alle 3 pelaajaa, järjestäjä varaa oikeuden yhdistää luokkia tai siirtää pelaajia lähimpään sopivaan luokkaan siten, että jokaisessa pelattavassa luokassa on vähintään kolme pelaajaa.

Kisaan otetaan 144 pelaajaa. 

Ilmoittautuminen ja osallistumismaksut

Ilmoittautuminen alkaa 18.4. kello 18:00.  Ilmoittautumisen vaiheet:

 1. Alkaa 18.4. kello 18:00 ja loppuu 1.5. kello 23:59. Maksujen eräpäivä 16.5. Tässä vaiheessa ilmoittautua saavat MPO:ssa 950+ ratingin pelaajat, FPO:ssa 850+ ratingin pelaajat ja kaikissa luokissa Pro Tour -kisan talkooväki.
 2. Alkaa 2.5. kello 18:00 ja loppuu 15.5. kello 23:59. Maksujen eräpäivä 16.5.
 3. Alkaa 16.5. kello 18:00 ja loppuu 27.5. kello 23:59. Maksujen eräpäivä 27.5.

Osallistumismaksu kaikissa luokissa 30€. Osallistumismaksu maksetaan BSC Disc Golf Teamin kisatilille (OP): FI23 5740 8920 1831 72

Viitenumerot: 
MPO: 52003
FPO: 53002
MA1: 56012
FA1: 57011
MP40: 56407
MA3: 56038

Perumisissa 21.5. jälkeen peritään 5€ käsittelymaksu ja 27.5. jälkeen osallistumismaksua ei palauteta lainkaan. Maksathan osallistumismaksusi vasta kun olet kisassa mukana, eli jonossa olevien ei tule maksaa osallistumismaksua ennakkoon! 

Villit kortit jaetaan ensisijaisesti Pro Tour -kisan talkooväelle. Loput villit kortit jaetaan hakemusten perusteella kolmannen ilmoittautumisvaiheen aikana.

Palkinnot

Payout proluokissa 75% ja rahapalkinnot. Amatööriluokissa muistopalkinnot + lahjakortit liiton ohjeistuksen mukaisesti, kuitenkin niin, että pieninkin lahjakortti on vähintään osallistumismaksun suuruinen. Palkinnoille jokaisessa luokassa Top25%. 

Toiminta kisapäivinä

Kummankin kierroksen ryhmät tulevat näkyville kisasivulle. Kisapäivänä ryhmän kaikkien pelaajien tulee olla paikalla  kisatoimistolla 10min ennen omaa lähtöaikaa. Samalla voi kysyä toimitsijoilta tarkennuksia ratakarttaan liittyen. Ryhmä ottaa mukaansa paperisen tuloskortin. Lämmitellä saa aina 2 minuuttia ennen kierroksen alkamista asti. Kisaradalla ei saa lämmitellä, vaan tätä varten on kisatoimiston lähellä heittoverkko ja puttikoreja. Lisäksi pelioikeuden lunastaneet voivat luonnollisesti lämmitellä Pikkaralan Tek-radalla väylillä 2-3 ja 10-18.

Tulokset kirjataan Metrixiin ja PDGA Scoreen (access code kerrotaan pelaajapalaverissa). Molemmilla kierroksilla ryhmän ensimmäinen kirjaa Metrixiin ja toinen PDGA Scoreen, ellei ryhmä itse muuta sovi. Ryhmä saa mukaansa myös paperisen tuloskortin varmuuden vuoksi. Kummankin kierroksen jälkeen jokaisen pelaajan tulee tarkistaa tuloksensa Metrixissä viimeistään 30 minuuttia kierroksen päättymisen jälkeen. Mikäli tähän ei pysty esim kännykän akun loppumisen vuoksi, tulee tulos käydä kuittaamassa toimitsijalle välittömästi kierroksen loppumisen jälkeen. Paperinen tuloskortti tulee palauttaa vain jos se on ollut ainut kirjaustapa tai tuloksissa on ollut epäselvyyttä, esimerkeiksi varaheittoja sääntöepäselvyyksien takia.

Mikäli jättää kisan kesken kierroksen aikana tai kierroksien välissä, tulee syy ilmoittaa TD:lle. Mikäli syytä kierroksen keskeen jättämiselle ei ilmoita, merkataan pelaajalle aina 888-merkintä.

Tupakointi ja tupakkatuotteiden käyttö on kiellettyä alkaen 2 minuuttia ennen kierroksen alkamista ja päättyen tuloskortin palauttamiseen. Poikkeuksena em. tuotteiden käyttö on sallittua, mikäli tiillä ryhmä joutuu odottamaan heittovuoroaan ja muut paikalla olevat pelaajat sen sallivat, mutta tällöinkin käyttö tulee tapahtua tiistä ja muista pelaajista sivussa.

Toisen kierroksen ryhmät julkaistaan heti ensimmäisen kierroksen tulosten selvittyä. Myös toisen kierroksen päätyttyä tulee muistaa tarkistaa tulos Metrixissä. Palkintojenjako muistopalkintoja saaville heti tulosten selvittyä.

Palkinnoille sijoittautuneiden tulee ilmoittaa tarvittavat tiedot TD:lle sähköisesti kisan jälkeen. Rahapalkintoja vastaanottavilta tarvitaan tilinumero ja yli 100€ palkintoja saavilta myös henkilötunnus. Tavarapalkintoja saavilta tarvitaan sähköpostiosoite. Tietoja ei tule ilmoittaa Metrixin viestitoiminnolla, vaan sähköpostitse osoitteeseen jouni@bscdiscgolf.com.

Aikataulu

La 4.6.

 • 8:30 Ryhmät liikkeelle 12min välein järjestyksessä MA3, MA1, MP40, FA1 + FPO, MPO
 • n. 15:30 Viimeinen ryhmä liikkeelle

Su 5.6.

 • 8:00 Ryhmät liikkeelle 12min välein järjestyksessä MA3, MA1, MP40, FA1 + FPO, MPO
 • Ryhmien välissä taukoja palkintojenjaolle ja tasatilanteiden ratkaisuja varten
 • n. 15:00 Viimeinen ryhmä liikkeelle
 • Palkintojenjako heti tuloksien varmistuttua, MPO noin kello 18:00

Rata

Ratakartta on nähtävissä yläpalkissa kohdassa Opas. Rataa rakennetaan toukokuun aikana ja tehdään loppuun 3.6. Kisassa käytettävät korit siirretään paikoilleen 3.6. illalla.

Kisassa pelataan 18 väylää. Sudden death -väylänä toimivat väylät 1, 2 ja 7, joita kierretään, kunnes ratkaisu syntyy. CTP-kisat pokaaleista käydään väylällä 1.

Sponsors

Prodigy Discs
Oulun Baari

Share

What would you like to share?