Login

   Free discgolfmetrix.com is used


    User statistics 
    | 
    Show presenter
    | 
   Show pdf 

   Results will be updated every 30 seconds!


   Aakonvuoren viikkokisat sunnuntaisin klo 17:30 24.7. alkaen.

   Ilmoittautuminen viimeistään 15 minuuttia ennen kisan alkua klo 17:15, 1-väylän läheisyydessä olevalla parkkipaikalla.

   kierros kestään noin 2-3 tuntia

   • Heitetään 1 x 18  väylää
   • Luokat MPO Avoin, FPO Naiset ja MJ15 Juniorit-15
   • Osallistumismaksu 3 e (Seuran jäseniltä 2 e), juniorit ilmaiseksi
   • Os.maksusta 1 e menee seuralle loput palkintona luokkavoittajille

   HUOM! Tuloskirjaus DiscGolfMetrixin kautta, joten muistakaahan ladata puhelimet, tai ottaa varavirtalähdettä mukaan kisaan. Joka ryhmässä vähintään yhdellä on oltava puhelin (ja Metrix-tunnukset), jolla voi kirjata tuloksia.

   Kilpailut järjestää HaU Disc Golf Club Haapavesi

   HUOM!!

   Koronaviruksen aiheuttaman pandemian, sen johdosta annettujen viranomaismääräysten ja PDGA:n antamien ohjeiden mukaisesti kilpailussa noudatetaan tiettyjä normaalista poikkeavia käytäntöjä, vaikkei kyseessä olekaan PDGA-sanktioitu kilpailusarja.

   Jokaisen kilpailuun osallistuvan on noudatettava annettuja ohjeita ja määräyksiä. Tahallinen tai toistuva noudattamatta jättäminen voi johtaa välittömään kilpailusta sulkemiseen.

   Lue kaikki alla olevat ohjeet huolellisesti läpi.

   Kaikkia kilpailijoita kehoitetaan lukemaan myös SFL:n kokoamat kattavat ohjeet kilpailuiden järjestämiseen ja niissä pelaamiseen. Linkki ohjeeseen https://frisbeegolfliitto.fi/koronavirusinfo/


   Vastuuvapautus

   Kilpailuun osallistuvan pitää sitoutua PDGA:n COVID19- vastuuvapautussopimukseen:

   Ymmärrän, että osallistuminen tähän tapahtumaan sisältää riskin loukkaantumiselle tai kuolemalle ja vapautan kilpailun järjestäjän ja kilpailunjohtajan vastuusta liittyen loukkaantumiseeni, menetykseeni, omaisuusvahinkoihini tai kuolemaani, jotka liittyvät osallistumiseeni tähän tapahtumaan.

   Lisäksi ymmärrän ja tiedostan, että tällä hetkellä on liikkeellä maailmanlaajuinen COVID19- pandemia, ja että osallistun tähän tapahtumaan omalla riskilläni, ja että mitkään kilpailuun liittyvät turvallisuustoimet, jotka on suunniteltu estämään COVID19-viruksen leviämistä, eivät takaa, etten saa COVID19-tautia.

   Edellä mainituista huolimatta, vahvistan vapauttavani kilpailun järjestäjän, kilpailunjohtajan ja PDGA:n vastuusta liittyen mahdolliseen loukkaantumiseeni, menetykseeni, omaisuusvahinkoihini tai kuolemaani liittyen, jotka voin kohdata COVID19-viruksen myötä, ja jotka liittyvät osallistumiseeni tähän tapahtumaan.

   Teksti on käännös PDGA:n englanninkielisestä vastuuvapautusta koskevat tekstistä. Alkuperäinen on luettavissa täällä: https://www.pdga.com/event-director-covid-19-acknowledgement (sivun alareunassa).

   Pelaajia koskevat erityistoimenpiteet

   SFL:n antamasta kattavasta ohjeesta löytyy kattavat pelaajia koskevat ohjeet. Tässä poimittuna tärkeimmät ohjeet ja määräykset:

   • Osallistuminen on ehdottomasti kiellettyä, mikäli sinulla on mitään sairastumiseen viittaavia oireita
   • Riskiryhmään kuuluvien suositellaan välttämään lähikontakteja eikä yleisötilaisuuksiin (myös kilpailut) osallistumista suositella
   • Noudata hyvää käsi- ja yskimishygieniaa. Suosittelemme oman käsidesin ottamista mukaan bagiin
   • Vältä kaikkia lähikontakteja kuten kättelyitä ja ylävitosia
   • Koske vain omiin pelivälineisiin, puttaa vain tyhjään koriin
   • Pidä jatkuvasti 1-2 metrin turvaväli muihin
   • Vältä tarpeetonta oleskelua kilpailutoimistolla, radalla ja radan huoltorakennuksissa
   • Caddya ei tule käyttää

   PDGA:n suositukset ja määräykset kilpailjoille: https://www.pdga.com/pdga-documents/tour-documents/requirements-and-best-practices-pdga-sanctioned-play-during-covid-19

   Kilpailijan tulee tietää osallistuvansa kilpailuun omalla vastuullaan sekä olevansa velvoitettu noudattamaan annettuja ohjeita, rajoituksia ja määräyksiä.

   Share

   What would you like to share?