Login
 • Comment: Itä-Suomen AM-tourin osakilpailut pelataan kaudella 2022 Kuopiossa, Juankoskella, Kontiolahdella ja Pieksämäellä. Tervetuloa kisoihin!

 


Itä-Suomen AM-tourin osakilpailut pelataan kaudella 2022 Kuopiossa, Juankoskella, Kontiolahdella ja Pieksämäellä. Tervetuloa kisoihin!

Tälle kiertueen pääsivulle on koottu touria koskevat yleisinfot ja sääntöasiat - tarkemmat kilpailukohtaiset infot löytyvät osakilpailujen Metrix-sivuilta.


OSAKILPAILUISSA NOUDATETTAVAT ERITYISJÄRJESTELYT/-OHJEET

- Osallistuessaan kiertueen osakilpailuun pelaaja sitoutuu noudattamaan ko. kilpailun järjestävän seuran ilmoittamaa ohjeistusta sekä antaa automaattisesti vastuuvapauden ko. kilpailun järjestäjälle koronatapauksiin liittyen - kilpailukohtaiset koronaohjeet löytyvät kunkin osakilpailun Metrix-sivulta.

- Suomen Frisbeegolfliiton (SFL) kaikki koronavirusinfo löytyy kootusti täältä: https://frisbeegolfliitto.fi/koronavirusinfo/

- SFL:n julistemuotoinen ohjeistus hygieeniseen toimintaan kilpailupaikalla: https://frisbeegolfliitto.fi//wp-content/uploads/2020/05/SFL_julistepohja-kisapaikalle-A4.pdf

- Kiertueen osakilpailuja järjestävät seurat seuraavat ja noudattavat kaikessa toiminnassaan SFL:n seuroille tiedottamia ohjeita.


1.) OSAKILPAILUT

1/4 - Kuopio: Su 5.6.2022 @ Atrain Disc Golf (järj. Deep In The Forest) - Metrix-sivu >>

2/4 - Juankoski: To 30.6.2022 @ Juankosken frisbeegolfrata (järj. Vuorelan Veikot) - Metrix-sivu >> 

3/4 - Kontiolahti: La 3.9.2022 @ Paiholan frisbeegolfrata (järj. Joen Liitokiekko) - Metrix-sivu >>

4/4 - Pieksämäki: Su 18.9.2022 @ DiscGolf Sähköpari Partaharju (järj. Pieksämäen Ohiheittäjät) - Metrix-sivu >>


2.) KIERTUEELLA PELATTAVAT KILPAILULUOKAT

Kiertueen jokaisessa osakilpailussa järjestetään samat 13 kilpailuluokkaa ja kukin kilpailuluokka järjestetään osakilpailussa, jos siihen on ilmoittaunut yksikin pelaaja:

 • Advanced (MA1) (am: kaikki ratingit | pro: rating < 970)
 • Advanced Women (FA1) (am: kaikki ratingit | pro: rating < 875)
 • Recreational (MA3) (am/pro: rating < 900)
 • Recreational Women (FA3) (am/pro: rating < 775)
 • Junior ≤ 18 (MJ18) (am: kaikki ratingit, kuluvana vuonna 18 täyttävät ja nuoremmat | "Pros-Playing-Am" ei sallittu)
 • Junior Girls ≤ 18 (FJ18) (am: kaikki ratingit, kuluvana vuonna 18 täyttävät ja nuoremmat | "Pros-Playing-Am" ei sallittu)
 • Junior ≤ 15 (MJ15) (am: kaikki ratingit, kuluvana vuonna 15 täyttävät ja nuoremmat | "Pros-Playing-Am" ei sallittu)
 • Junior Girls ≤ 15 (FJ15) (am: kaikki ratingit, kuluvana vuonna 15 täyttävät ja nuoremmat | "Pros-Playing-Am" ei sallittu)
 • Amateur Master 40+ (MA40) (am: kaikki ratingit | pro: rating < 935)
 • Amateur Master Women 40+ (FA40) (am: kaikki ratingit | pro: rating < 825)
 • Amateur Master 50+ (MA50) (am: kaikki ratingit | pro: rating < 900)
 • Amateur Master Women 50+ (FA50) (am: kaikki ratingit | pro: rating < 775)
 • Amateur Master 60+ (MA60) (am: kaikki ratingit | pro: rating < 850)

- Pro-pelaaja amatööriluokassa ("Pros-Playing-Am") on sallittu kaikissa osakilpailuissa, ei kuitenkaan junioriluokissa (kts. myös pro-pelaajien erilliset rating -ehdot edellisestä listasta tai PDGA:n sivuilta).

- Huom! Kaikilla alle 13-vuotiailla pitää aina olla vanhempi tai huoltaja mukana kierroksella riippumatta siitä missä luokassa he pelaavat. Yksi vanhempi tai huoltaja voi olla vastuussa useammasta samassa ryhmässä pelaavasta lapsesta, jos kaikki vanhemmat/huoltajat näin yhdessä sopivat ennen kierroksen alkamista. Lisätietoja kilpailuoppaan kohdassa 1.13. | Huom! 12-vuotias voi pelata ilman vanhempaa/huoltajaa, mikäli täyttää kuluvan vuoden aikana 13 vuotta. Varmistettu tämä SFL:ltä.


3.) OSAKILPAILUJEN ILMOITTAUTUMISET, OSALLISTUMISMAKSUT JA PALKINNOT

Ilmoittautuminen

i.) Kuhunkin osakilpailuun ilmoittaudutaan erikseen ja kunkin osakilpailun ilmoittautuminen aukeaa noin 4-6 viikkoa ennen kilpailua - tarkasta kaikki tärkeät päivämäärät ja muut ohjeet aina ko. osakilpailun sivulta.

ii.) Erillisiä luokkakohtaisia pelaajakiintiöitä ei ole käytössä, joten osakilpailuiden kilpailupaikat täytetään (ja mahdolliset jonosta nousut tapahtuvat) ilmoittautumisjärjestyksessä kilpailuluokasta riippumatta. Oman harkintansa mukaan osakilpailun TD:t voivat myös varata kilpailuun 4-6 "Villi kortti" -paikkaa ja myöntää ne haluamallaan tavalla.

iii.) Ilmoittautuminen loppuu ja osallistumismaksut tarkastetaan noin 2-3 viikkoa ennen kilpailua, jonka jälkeen maksamattomat pelaajat poistetaan kilpailusta ja pelaajia nousee jonosta kisaan mukaan, mikäli jonoa on. Tarvittaessa avataan myös lyhyt jälki-ilmoittautumisvaihe, josta tiedotetaan erikseen kilpailukohtaisesti.

Osallistumismaksu

iv.) Osallistumismaksu kaikissa osakilpailuissa kaikissa kilpailuluokissa on 15 Eur (pl. Juankosken osakilpailu, jonka osallistumismaksu on 10 Eur) - noudatathan tarkasti kilpailujärjestäjän maksuohjeita - kiitos!

Osakilpailuiden palkinnot

v.) Kunkin osakilpailun osallistumismaksuista noin 60 % käytetään osakilpailupalkintoihin (lahjakortit ja muistopalkinnot) ja noin 40 % jää järjestävälle seuralle.

vi.) Osakilpailupalkinnot ovat lahjakortteja kilpailujärjestäjän valitsemaan liikkeeseen ja ne jaetaan seuraavan SFL:n hyväksymän taulukon mukaisesti:

vii.) Kaikissa luokissa top-3:lle muistopalkintoina minikiekot.

viii.) Palkintojen verotus: Osakilpailun järjestänyt seura ilmoittaa pelaajan kilpailupalkinnon tulorekisteriin viiden päivän kuluessa palkinnon maksamisesta, mikäli kilpailupalkinnon arvo on suurempi kuin 100 Eur. Tässä tapauksessa palkinnon vastaanottamista varten pelaajan on ilmoitettava henkilötunnuksensa kilpailun järjestäjälle sähköpostitse. Pelaaja voi myös kieltäytyä vastaanottamasta palkintoa, jolloin palkintoa tarjotaan tuloslistassa seuraavana olevalle. Henkilötietoja ei säilytetä Tulorekisteri-ilmoituksen jälkeen.


4.) KIERTUEEN RUNKOSÄÄNNÖT JA KIERTUEPALKINNOT

- Säännöt: Itä-Suomen AM-tourilla noudatetaan SFL:n julkaisemia runkosääntöjä (kts. mm. §4 Pisteiden lasku & §5 Yhteispisteet).

- Kiertuepalkinnot: Kaikissa luokissa kiertueen top-3:lle muistopalkinnot. Kiertueen loppupalkinnoille päästäkseen pelaajan tulee kilpailla vähintään kaksi kiertueen osakilpailua loppuun asti.

- Huom! Muistathan myös, että kaikissa osakilpailuissa: Kaikkien tupakkatuotteiden (tupakka, sikari, piippu, nuuska, purutupakka) ja sähkösavukkeiden sekä vesipiipun käyttö on pelaajakokouksessa ja kierroksen aikana kielletty. Kierroksella kielto on voimassa 2 min ilmoituksesta aina tuloskortin palautukseen saakka. Kieltoa rikkovaa rangaistaan sääntökirjan kohdan 812/C mukaan.

- Huom! SFL:n poikkeusluvalla (29.3.2022) Juankosken kilpailussa pelataan vain yksi kierros. Tämän kilpailun osallistumismaksu on 10 Eur ja palkintojakaumaa tullaan säätämään vastaavasti.


5.) YHTEYSTIEDOT

Osakilpailut

Kts. TD-tiedot osakilpailuiden Metrix-sivuilta.

Kiertuevastaava

Antti Ylönen / #58921 / Itä-Suomen aluevastaava / Joen Liitokiekko ry

andy.ylonen@gmail.com / p. 050 307 58 71

Tiedottaja & varakiertuevastaava

Anna-Kaisa Savinainen / #81470 / Itä-Suomen aluevastaava / Deep In The Forest ry

annakaisa.savinainen@outlook.com / p. 045 112 08 96

https://www.facebook.com/frisbeegolfitasuomi/

Sponsors

Share

What would you like to share?