Login
 • Date & time: 06/05/22 10:00
 • Location: Atrain Disc Golf
 • Manual: click here
 • PDGA: Ratings
 • Comment: Itä-Suomen AM-tourin 1. osakilpailu pelataan Kuopiossa Atrain Disc Golfissa. Ilmoittautuminen alkaa 25.4.2022 klo 12:00.

ITÄ-SUOMEN AM-TOUR 1/4 - KUOPIO | PDGA C-TIER | SU 5.6.2022 @ ATRAIN DISC GOLF


KILPAILUSSA NOUDATETTAVAT ERITYISJÄRJESTELYT/-OHJEET

- Osallistuessaan kilpailuun pelaaja sitoutuu noudattamaan järjestävän seuran ilmoittamaa ohjeistusta sekä antaa automaattisesti vastuuvapauden kilpailun järjestäjälle koronatapauksiin liittyen. Kilpailussa noudatetaan alueellisia ohjeita ja suosituksia (mm. kokoontumisista ja maskin käytöstä), jotka on luettavissa Kuopion kaupungin internetsivuilta osoitteesta: https://www.kuopio.fi/tietoa-koronaviruksesta

- Suomen Frisbeegolfliiton (SFL) kaikki koronavirusinfo löytyy kootusti täältä: https://frisbeegolfliitto.fi/koronavirusinfo/

- SFL:n julistemuotoinen ohjeistus hygieeniseen toimintaan kilpailupaikalla: https://frisbeegolfliitto.fi//wp-content/uploads/2020/05/SFL_julistepohja-kisapaikalle-A4.pdf

- Kilpailun järjestävä seura seuraa ja noudattaa kaikessa toiminnassaan SFL:n seuroille tiedottamia ohjeita


1.) YLEISTÄ

- Deep In The Forest ry järjestää Itä-Suomen AM-tourin 1. osakilpailun sunnuntaina 5.6.2022 Kuopiossa Atrain Disc Golfissa (osoite:  Mäkipolku 40, 71150 Kuopio).

- Kilpailussa pelataan kaksi kierrosta (2 x 18 väylää) ja virallinen kilpailupäivän aikataulu ja radan säännöt löytyvät alempaa tältä sivulta.

- Pelattavia kilpailuluokkia on yhteensä 13 ja kukin luokka pelataan, jos siinä on yksikin osallistuja (”Pros-Playing-Am” on voimassa kaikissa muissa kuin junioriluokissa).

- Kilpailuluokat PDGA-rating -ehtoineen sekä kaikki Itä-Suomen AM-touria koskevat yleisinfot ja -säännöt löytyvät kootusti Tourin Metrix-sivulta: Itä-Suomen AM-tour 2022

- Kilpailun osallistujilta vaaditaan SFL:n kilpailulisenssi (ulkomaiset pelaajat: PDGA-jäsenyys).

- Kilpailussa noudatetaan PDGA:n sääntöjä ja kilpailuopasta.


2.) ILMOITTAUTUMINEN

- Kilpailuun otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä, ilman erillisiä luokkakohtaisia kiintiöitä, mukaan maksimissaan 90 pelaajaa (joista 4 villiä korttia). HUOMIO! Maksimipelaajamäärää nostettu 90:een (5 hengen ryhmät).

- Ilmoittautuminen alkaa Disc Golf Metrixissä maanantaina 25.4. klo 12:00 ja loppuu sunnuntaina 22.5. klo 23:59.

Huomaathan, että SFL-lisenssin ja PDGA-jäsenyyden on oltava voimassa ilmoittautumishetkellä.

- Vapaamuotoiset ”Villi kortti” -hakemukset (4 paikkaa jaossa) tulee toimittaa kilpailun TD:lle sähköpostitse viimeistään 22.5. mennessä.


3.) OSALLISTUMISMAKSU

- Osallistumismaksu kaikissa luokissa on 15 Eur.

- Maksuohjeet (Tilisiirto tai MobilePay):

 • Tilisiirto
  • Tilinumero: FI43 5500 3920 2508 08
  • Viitenumero: 20255
  • Saaja: Deep In The Forest ry
  • Määrä: 15€
 • MobilePay
  • Numero: 71039 (Deep In The Forest ry)
  • Määrä: 15€
  • Viesti-kenttään: Itä-Suomen AM-Tour 2022, Kuopio

- Jos maksajana on joku muu kuin kilpailija itse, laitathan tämän erikseen tiedoksi sähköpostilla osoitteeseen: deepintheforestry@gmail.com

- Maksujen tulee näkyä Deep In The Forest ry:n tileillä viimeistään sunnuntaina 22.5., jonka jälkeen maksamattomat pelaajat poistetaan kilpailusta ja pelaajia nousee jonosta kisaan mukaan, jos jonoa on. Tarvittaessa myös avataan lyhyt jälki-ilmoittautumisvaihe, josta tiedotetaan erikseen. Huomioithan maksujen mahdolliset pankkiviiveet – kiitos!


4.) PALKINNOT

 • Payout: osallistumismaksuista noin 60% palkintolahjakortteihin ja muistopalkintoihin.
 • Jokaisen luokan top-3:lle muistopalkinnot (minikiekko).
 • Lahjakorttien palkintojaukauma: Ita-Suomen-AM-tour-2022-osakilpailuiden-lahjakorttipalkinnot.pdf
 • CTP -kilpailu molemilla kierroksilla, tavarapalkinnot
  • ensimmäisellä kierroksella 2. väylällä
  • toisella kierroksella 15. väylällä
 • Hole In One palkintona 100 € lahjakortti DiscGolf Monster verkkokauppaan.
  • Varaus kahteen Hole In Oneen: jos kisassa tulee useampi kuin kaksi Hole In Onea niin lahjakorttien summat yhdistetään ja jaetaan Hole In Onen heittäneiden kesken

PALKINNON VASTAANOTTAMINEN

Kilpailun sijoituksen, sekä Hole In One -suoritusten palkinnoksi tulevat lahjakortit toimitetaan voittajile sähköisesti. Muistopalkinnot sekä CTP-kilpailun palkinnot jaetaan kisan päätteeksi paikanpäällä.

SIjoituksen mukaan saatavien palkintojen sekä mahdollisten Hole In One palkintojen vastaanottamista varten kilpailijan tulee ilmoittaa Ti 7.6. klo 18 mennessä järjestäjälle.

 • Nimi
 • Sähköposti

5.) AIKATAULU

4.5. kasvatettiin kilpailun osallistujamäärä 90:een. Kilpailuaikataulu pysyy samana vaikka pelaajia on enemmän, koska alkuperäinen aikataulu oli sen verran "löysä". Jos 1. kierros venyy, niin toinen kierros aloitetaan tarvittaessa myöhemmin. Näistä kisan aikana tapahtuvista aikataulumuutoksista ilmoitetaan kisasivun "uutisissa"

9:00 - 9:30 Ilmoittautumisen vahvistaminen TD:n päivystyspisteellä tai Metrixin ns. self-checkin -toiminnon avulla. Tämän jälkeen pidetään lyhyt pelaajakokous.
10:00 - n. 13:00 1. kierros Siirtymät lähtöväylälle pelaajakokouksen jälkeen omaan tahtiin. Lämmittelypaikaksi suositellaan aloitusväylää. Ryhmän ensimmäisenä mainittu hakee paperisen tuloskortin TD:n päivystyspisteeltä.
n. 13:00 - 14:30 Tauko Tauko on vähintään tunti viimeisen ryhmän tuloskortin palautuksesta. Jos kilpailukierros venyy (esim. sateen takia) ja aikataulua joudutaan muuttamaan, niin seuraavan kierroksen aloitusajankohta ilmoitetaan uutisissa.
15:00 - n. 18:00 2. kierros Siirtymä lähtöväylälle omaan tahtiin, lämmittelypaikaksi suositellaan aloitusväylää. Ryhmän ensimmäisenä mainittu hakee paperisen tuloskortin TD:n päivystyspisteeltä.
n. 18:00 Palkintojenjako Heti kun tulokset on tarkistettu ja mahdolliset SD:t pelattu voitoista sekä 2. ja 3. sijojen muistopalkinnoista.

 


 

6.) CADDY BOOK

YLEISTÄ

 • Radan osoite: Mäkipolku 40, 71150 Kuopio
 • Radan läheisyydessä on rajallinen määrä pysäköintipaikkoja. Autoja voi pysäköidä mm. Hussonmäentien varteen, josta on lyhyt kävelymatka radalle.
 • Radalla ei ole (valitettavasti) WC:tä. Vettä on saatavilla TD:n pisteeltä
 • Kisa sivun "opas" -kohdasta löytyvässä oppaassa on kisan virallinen ratakartta sekä kartto josta näkee pysäköintialueen ja radan paikan. Voit avata caddybookin myös tästä linkistä.

RATA

Väylä 4, pakollinen kiertosuunta: Mando kierrettävä vasemmalta. Jos mando suoritetaan väärin, seuraava heitto lähtee edelliseltä heittopaikalta yhden rangaistusheiton kera.

Väylä 5, pakollinen kiertosuunta: Mando kierrettävä oikealta. Jos mando suoritetaan väärin, seuraava heitto lähtee Drop Zonelta yhden rangaistusheiton kera.

Väylä 10, OB-alue: väylän vasemmalla puolella oleva vesi on OB-aluetta.

Väylä 11, OB-alue: väylän vasemmalla puolella oleva vesi on OB-aluetta.

Väylä 17, pakollinen kiertosuunta: Mando kierrettävä vasemmalta. Jos mando suoritetaan väärin, seuraava heitto lähtee Drop Zonelta yhden rangaistusheiton kera.

Väylä 18, pakollinen kiertosuunta: Mando kierrettävä oikealta. Jos mando suoritetaan väärin, seuraava heitto lähtee Drop Zonelta yhden rangaistusheiton kera.

Radan kaikki pakolliset kiertosuunnat ja kiertojen yhteydessä olevat linjat (mandolinja) lähtevät ns. mandopuun sivulta: mikäli heitto osuu mandopuuhun, ja kiekko kimpoaa takaisin mandon "oikealle" puolelle niin tälläinen heitto ei ole väärin suoritettu (ei rangaistusheittoa ja tai siirtymistä Drop Zonelle): tällöin mandoa ei ole vielä suoritettu ja peli jatkuu siitä kohtaa missä kiekko on.

Tupakointisääntö

Huom! Kilpailu on osa SFL:n amatöörikiertuetta, joten: Kaikkien tupakkatuotteiden (tupakka, sikari, piippu, nuuska, purutupakka) ja sähkösavukkeiden sekä vesipiipun käyttö on pelaajakokouksessa ja kierroksen aikana kielletty. Kierroksella kielto on voimassa 2 min ilmoituksesta aina tuloskortin palautukseen saakka. Kieltoa rikkovaa rangaistaan sääntökirjan kohdan 812/C mukaan.

 

Tuloskirjanpito

- Kilpailussa käytetään kaksinkertaista kirjanpitoa (Metrix + paperinen tuloskortti). OMAT KYNÄT MUKAAN!

- Jokaiselle ryhmälle annetaan mukaan paperinen tuloskortti Metrixin ryhmätiedoissa ensin mainitulle pelaajalle.

- Kierroksen jälkeen jokaisen kilpailijan on allekirjoitettava tuloksensa Metrixissä tai pyydettävä TD:tä kuittaamaan tulosrivi.

Tuloksen allekirjoittaminen Metrixissä = tuloskortin palautus. Allekirjoittamaton tulosrivi tulkitaan palauttamatta jätetyksi tuloskortiksi, josta rangaistus on kaksi heittoa.

- Kierroksen jälkeen ryhmän tulee yhdessä varmistaa, että paperinen tuloskortti täsmää Metrixin kanssa ja ryhmän pelaajista yksi käy palauttamassa paperisen tuloskortin.

- Kierroksen aikana ryhmä sopii kirjaamisvuoroista tasapuolisesti keskenään, esim. ryhmässä kaksi pelaajaa tekee Metrix-kirjaukset puoliksi ja kaksi pelaajaa kirjaa tulokset puoliksi paperikorttiin.

Sudden Death

- SD-väylät ovat: 1-4, 14-18

- Ratkaistaan tarvittaessa kunkin luokan voittaja sekä muistopalkinnot sijoilla 2. ja 3. Virallisissa lopputuloksissa sijoitus sekä lahjakorttisummat kuitenkin jaetaan 2. ja 3. sijan tasatulosten kesken.

- SD pelataan kilpailuoppaan sääntöjen mukaisesti (1.09/B).


7.) YHTEYSTIEDOT

TD Jussi Roivanen / deepintheforestry@gmail.com / p. 044 948 35 20

apu-TD Anna-Kaisa Savinainen / annakaisa.savinainen@outlook.com / p. 045 112 08 96

 


CTP-kisat ja Holarit Atraimessa tarjoaa

 


Sponsors

Share

What would you like to share?