Login

Format
Der spilles 3 runder á 18 huller, een runde fredag, lørdag og søndag med tee-tider.

MPO, MP40 spiller fra hvid tee. FPO og MP50 spiller fra gul.

Tee-tider til fredagens runde findes herhttps://discgolfmetrix.com/?u=scorecard_groups&ID=2287193

Der spilles 2 forskellige layouts over 3 dage.

Runde 1 og 3 spilles flg layout:- Gul Tee (PDF) - Hvid Tee (PDF)
Runde 2 spilles dette layout: Gul Tee (PDF) - Hvid Tee (PDF)

Teeskilte:
Gul tee (FPO og MP50): Caddiebog, Gul
Hvid tee (MPO og MP40) : Caddiebog Hvid


Beskrivelse:
Layout 1 & 3: "Klassisk Eghjorten layout"
Layouyt 2: Hul 1 er forlænget med ca 30 meter og lavet til Par 4, Hul 2: Der spilles til alternativ kurveplacering ca 20m til venstre for Layout 1/3-placering. Hul 4 er forkortet og gjort til par 3. Hul 14 - kurven er flyttet til alternativ position.
For begge layouts gælder, at Mandatory på hul 14 er rykket tættere på gul tee og dropzone vil være markeret med 2 blå pæle lige efter mandatory-træet (se billede under nyheder). Hul 7 hvid tee vil være den 'lange' placering på modsatte side af vejen.

OB vil være markeret med pæle så vidt muligt - enkelte huller kan være markeret kun med snor. 

iIdividuelle teeskilte tilgår.
Grupper sorteres til første runde tilfældigt inden for samme tee, på tværs af divisioner. I 2. og 3. runde fordeles spillere baseret på resultater i de respektive divisioner.
I 3 runde sendes leadcards optimalt set ud efter hinanden, således at FPO og MPO lead vil være de to sidste kort der sendes ud.

Ved tie for 1. plads er der omspil i form af sudden death på hul 1,2,3,4 (normalt layout) og forfra igen fra hul til en vinder findes.
Fredag: 9:00: Første gruppe tee-off, sidste gruppe 16.15

Lørdag: 8:30: Første gruppe tee-off, sidste gruppe 15.45

Søndag: 8:00: Første gruppe tee-off - sidste gruppe sendes ud 15.15

Alle grupper sendes afsted med 15 min. mellemrum

Tentative tee-tider for de forskellige divisioner. Der tages forbehold for ændringer. Tjek altid din tee-tid under 'grupper' for den kommende runde.

V2: 2022-08-22


Registrering

Registrering foregår via discgolfmetrix. Din registrering er først komplet når betaling er modtaget. Se nedenfor.
Registrering kører i stages jf retningslinier fra DFSU. Er din registrering ikke betalt ved udgangen af det stage du er tilmeldt i, bliver din registrering slettet ved åbningen af næste stage.

Spillere der ikke har betalt en uge før turneringen vil ligeledes også blive slettet fra registreringslisten.

Der kræves medlemskab af en klub der er medlem af DFSU, og der vil i registreringsformen være en liste med DFSU-klubber man kan vælge imellem.

Der vil, ca 2 uger før turneringen, blive sendt en liste til de respektive klubber med spillere der har angivet de respektive klubber som medlemsklubber. Spillere der ikke har angivet korrekt klub vil få 3 dage til at bringe dette i orden og vil ca en uge før turneringen blive slettet fra registreringslisten, såfremt de ikke har været istand til at bringe klubforhold i orden.
Betaling

Det koster 450kr at deltage til DM2022. Heraf går ca. 20kr til paypal-gebyrer. Betaling foregår via paypal, og det anbefales at gennemføre betaling med det samme ved registrering for at sikre din plads.
Paypal-konto ikke nødvendig (klik ‘pay with card’ i betalings-vinduet).

Refundering

Såfremt du er nødt til at trække dig fra turneringen, vil du indtil en uge før få 100% (minus PP-gebyrer) af dit deltagergebyr tilbage. Herefter kun 50% såfremt der kan findes en afløser fra ventelisten og 0% såfremt der ikke er spillere på venteliste.

 

Share

What would you like to share?