Login
 • Date & time: 07/20/22 18:00
 • Location: Pikkaralan Frisbeegolf → Pro-rata (2015)
 • Show groups: click here

  Pikkaralan kesäkisa nro 1 pelataan Pikkaralan pro-radalla. Varmistathan paikallaolosi toimiston vieressä klo 17.30 mennessä. Pidetään pelaajapalaveri klo 17.40 ja aloitetaan kierros noin klo 18.00.

  Pelimuoto on muuten normaali, mutta saat halutessasi uusia jokaisella väylällä yhden heiton ilman rangaistusta. Saat itse päättää minkä heiton uusit ja jos uusit heiton, niin peli jatkuu automaattisesti uusitusta heitosta, eli et voi enää sen jälkeen päättää jatkaa ensimmäisestä heitosta. Jos epäilet että heittosi meni OB:lle niin voit aikaa säästääksesi heittää uusintaheiton varaheittona (sanot vain muulle ryhmälle, että heität varaheiton siltä varalta jos heitto meni OB:lle). Varaheitto toimii kuten isommissakin kisoissa, eli 

  1. mikäli kiekkosi löytyy OB:lta niin peli jatkuu automaattisesti varaheitosta.

  2. jos kiekko ei ollutkaan OB:lla niin peli jatkuu automaattisesti ensimmäisestä heitosta, vaikka uusintaheitto olisi mennyt korin alle. Tässä tapauksessa sinulla on vielä varaheitto käyttämättä.

  Osallistumismaksuksi riittää Pikkaralan vuosikortti tai päivälippu. Kierroksen päätteeksi joka luokan paras palkitaan pienellä tavarapalkinnolla.

  Suomen Frisbeegolfliiton ohjeistukset koronan aikana: https://frisbeegolfliitto.fi//wp-content/uploads/2020/05/SFL_julistepohja-kisapaikalle-A4.pdf

  Osallistuessa kilpailuun suostut sitoumukseen vastuuvapauden myöntämisestä kisajärjestäjille koronatapauksiin liittyen. Osallistuessasi kisaan annat samalla automaattisesti suostumuksen. 

  Share

  What would you like to share?